שרשור פרק 17

nadav1232

New member
תקציר הפרק ../images/Emo13.gif

אקירה מתחבר לאינטרנט כדי לצפות בסאי משחק והיקארו מזמין אותו למשחק, אבל אקירה מתחיל לחשוד בו.

harar8

New member
היה פרק יפה כמו תמיד^_^

כולם רודפים אחרי סאיXD

Nittle Grasper

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo66.gif

היה היום פרק?! משדרים בימי שישי? אני תמיד מפסידה דברים בגלל לוחות שידורים מפגרים ;~; *הולכת לבכות בפינה*

star_female

New member
יש שידור חוזר של הפרק ביום שבת...

למי שלא שם לב בהודעות הקודמות. :X

star_female

New member
*מגיבה גם לזה*

"אותו משחק ישן" (למה הכותרת הזאת @_@ ;;; ) אוגאטה~ קים: "המדינה שלי במשבר בגללו" טוב שהוא לא הגזים... o.o; "שוסאקו לומד את סגנון המשחק המודרני" ^_^ יאפ "הוא אל? או מפלצת?" אוגאטה ברגע פילוסופי~ "הייתי רוצה לשחק נגדו" הנה גם הוא מתחיל... טויה~ ^_^ אבל מה זה הבגדים האלה? XD XD וואיה עדיין כועס עליו אוגאטה: "חשבת על מישהו?" טויה: "לא. ואם אתה חושב עליו אז תשכח מזה" XDDDD לא, ברור שהוא לא חשב עליו היקארו: "נכון שזה יהיה מגניב אם זה באמת טויה? הוא רצה לשחק נגדך ואני רוצה לשחק נגדו... כך גם אוכל להגשים את המשאלה שלו, אם אם הוא לא יודע שזה אני" אוווו~ איזה חמוד, כל כך מתחשב מצידו~ המשחק היה גאוני~~ פשוט גאוני *-* XD היקארו חמוד כשהוא קולט שזה לא טוב שאקירה יבין מי הוא~ אקירה: "masaka... masaka... masaka" *עוצר לנשום* *_* *ופורש כשהיקארו מגיב בצורה שונה* מאוכזב?
וואיה מתעצבן שאקירה הסכים XDD נאסה רנדומלית בצד~ D: אקירה בפיג'מה הצהובה *__* טוב, אני אסביר את זה... מישהו ראה את העונה השנייה של דיג'ימון? אז לקן יש כזאת חולצת פיג'מה בפרק שהוא ישן אצל דאיסקה ^_^ (דאיקן
)

חיחיחי :>

הקים הזה באמת הגזים XD אני זוכרת שאני ואחותי ציחקקנו על זה P= ההגדרה של וואיה לסאי באמת הייתה טובה, גאון שלי *_*~ אההה~ דאיקן!! *מקפצת* ^O^~ חיחי :> והמ... אוגאטה, שוב, מטריד :X צריך לכלוא אותו איפשהו P=

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif אותו משחק ישן

בגלל שסאי נעזר במשחק הישן שהוא שיחק נגד אקירה כדי לגלות שזה אכן אקירה שהם מכירים.

star_female

New member
את זה הבנתי... פשוט

זה שם יותר מדי דומה לשם של הפרק האחרון. והוא יכול בקלות לגרום לי לבכות. :X

למעלה