שבוע סוף!

hofri10

New member
נחמד

הערבי של קובי=נג'י השבוע יש תוכנית טובה דווקא.משפתר מפעם לפעם.

0OמומיןO0

New member
השבוע היה פחות מצחיק משבועות קודמים

הזכיר לי את התוכנית הראשונה שלא המשכתי לראות כי זה שיעמם
זה בטח בגלל שהם התעסקו בעיקר בפוליטיקה שאני לא מבינה בזה כלום
האח הגדול כמו תמיד ענק

שירי116

New member
נכון, גם התוכנית הראשונה לא הייתה טובה!

ואני חושבת שלצחוק על פוליטיקה זה גם טוב, אבל מעורבים בזה הרבה חיקויים וזה כזה... לא קשור.. לא? O: חוץ מזה אמא שלי אמרה שבהתחלה הם אמרו שהם לא יעשו חיקויים :\

שירי116

New member
אמממ...

פחות אהבתי הפעם, לפחות את ההתחלה. אני פחות אוהבת שעושים חיקויים. דרך אגב, היה כתוב בפנאי + שיהודה לוי כעס על עפר שכטר שהוא ירד עליו בתוכנית (הייתה שבוע שעבר איזו בדיחה שנינט סוחבת את יהודה על הגב, ושלוק הספרנינט זה בטח הספר היחיד שיהודה לוי קרא בחייו, בדיחות מצחיקות מאוד, אגב) ושאמנם לא הוא כותב את הבדיחות אבל לא הוא דווקא זה שחייב לרדת עליו, ועפר אמר שהוא לא התכוון לפגוע, משהו כזה. אולי גם שהכל בצחוק, לא יודעת. ואחרי זה הוא עוד פאקינג מחכה אותו
הזוי. אמנם לחקות בנאדם זה לכבד אותו (טחחח כבר לא כל כך XD) אבל עדיין. דנה ממפרץ האהבה חזרה לתוכנית, אז עכשיו יהיה להם חומר ללחקות אותה עוד פעם, ראיתם בטח את הפרומו
(לא יקום האדם שירמו אותי, ואם יקום- זכרונו... לברכה). רק שהיא אמרה את זה בקול נמוך יותר הפעם אבל נו, הם בטח מזה יחגגו על זה. ד"א, אני כבר לא רואה מפרץ האהבה, ההפקה מתערבת שם כל שנייה וזה מגעיל, לא פלא שהאנשים שנשארו הם מגעילים וכל הנחמדים הלכו, זה בגלל ההפקה. ובאמת הייתה בדיחה על זה בשבוע סוף, שביום חמידי במפרץ האהבה יתחלקו לחמש קבוצות ויודחו 8 ויחזרו 9 משהו כזה, זה בדיוק מה שקורה שם
תוכנית מגעילה פשוט. קובי היה מצחיק, עשו אותו מזה דומה לרון חולדאי בפרצוף
והשעשוע שעשוע הזה- ענק! XD זה גזעני יעני, אבל זה הפוך על הפוך לכן זה מצחיק ;] ואמ... היה כמה בדיחות הומור שחור

שירי116

New member
מחקה*

וגם רציתי להגיד שהחיקויים מגבירים את הדמיון לארץ נהדרת וזה פשוט לא מתאים... לכן זה חלש יותר. הם מנסים בחיקויים לחקות את ארץ נהדרת וזה לא אותן תוכניות, אז שירגיעו ואז יהיה הרבהההה יותר מצחיק :)

0OמומיןO0

New member
../images/Emo45.gif

אני לא אוהבת את ההתחלה של ארץ נהדרת בגלל החיקויים אז די שיפסיקו עד לפני 2 תוכניות ראו שהם תוכנית משל עצמה ולא מחקה אף אחד אז למה תמיד חייב את החיקויים האלה אי אפשר תוכנית אחת בלי חיקויים?

0OמומיןO0

New member
החיקויים של האח הגדול זה הדבר הכי טוב שם

זה מה שאמרתי בהתחלה. דיברתי אחרי זה לגבי כל שאר החיקויים

0OמומיןO0

New member
לא.אני מעדיפה בנוסף לחיקויים של האח הגדול

גם מערכונים שהם לא חיקויים כמו יניב קיסר שממש אהבתי או חצי אחרי חמש
ואולי קצתתתת חיקויים(חוץ מהאח הגדול) אחד בתוכנית נגיד.

שירי116

New member
לדעתי גם שלא יהיה מוגזם

נגיד אהבתי את דנה ממפרץ האהבה (לא את דנה האמיתית, את החיקוי
) אבל אם הם לא ישנו משפטים שלה דחוף זה כבר יתחיל לייבש. היה מצחיק גם גדי סוקניק וזה... אבל למה חצי תוכנית עם חיקויים... :\

0OמומיןO0

New member
זה לא כי זו דמות דימיונית

זה לא חיקוי של בנאדם אלא דמות שהומצאה כמו שעשוע וכמו חצי אחרי חמש

0OמומיןO0

New member
../images/Emo45.gifנכון../images/Emo13.gif

זה באמת מה שהופך את זה מיוחד ולמה התוכנית הייתה מיוחדת,שונה ויפה
די בא לי את יניב קיסר איך אהבתי אותו

מי חיקה את ליבני?

אני מת מזה, אני לא מצליח לזהות ובד''כ אני מזהה את כל החיקויים, זה לא רותם אבוהב ולא שני כהן אז זה בטח גבר.

שירי116

New member
גם אני רציתי לשאול. הוא לא מהפאנל

זה היה מישהו אורח, הוא קצת מוכר לי, מעניין מי זה...

0OמומיןO0

New member
הוא לא מהמשתתפים הקבועים נראה לי שזה.........

אני לא בטוחה אבל נראה לי שזה עמי סמולרצ'יק אני מקווה שלא טעיתי בשם

למעלה