אמממ...
פחות אהבתי הפעם, לפחות את ההתחלה. אני פחות אוהבת שעושים חיקויים. דרך אגב, היה כתוב בפנאי + שיהודה לוי כעס על עפר שכטר שהוא ירד עליו בתוכנית (הייתה שבוע שעבר איזו בדיחה שנינט סוחבת את יהודה על הגב, ושלוק הספרנינט זה בטח הספר היחיד שיהודה לוי קרא בחייו, בדיחות מצחיקות מאוד, אגב) ושאמנם לא הוא כותב את הבדיחות אבל לא הוא דווקא זה שחייב לרדת עליו, ועפר אמר שהוא לא התכוון לפגוע, משהו כזה. אולי גם שהכל בצחוק, לא יודעת. ואחרי זה הוא עוד פאקינג מחכה אותו
הזוי. אמנם לחקות בנאדם זה לכבד אותו (טחחח כבר לא כל כך XD) אבל עדיין. דנה ממפרץ האהבה חזרה לתוכנית, אז עכשיו יהיה להם חומר ללחקות אותה עוד פעם, ראיתם בטח את הפרומו
(לא יקום האדם שירמו אותי, ואם יקום- זכרונו... לברכה). רק שהיא אמרה את זה בקול נמוך יותר הפעם אבל נו, הם בטח מזה יחגגו על זה. ד"א, אני כבר לא רואה מפרץ האהבה, ההפקה מתערבת שם כל שנייה וזה מגעיל, לא פלא שהאנשים שנשארו הם מגעילים וכל הנחמדים הלכו, זה בגלל ההפקה. ובאמת הייתה בדיחה על זה בשבוע סוף, שביום חמידי במפרץ האהבה יתחלקו לחמש קבוצות ויודחו 8 ויחזרו 9 משהו כזה, זה בדיוק מה שקורה שם
תוכנית מגעילה פשוט. קובי היה מצחיק, עשו אותו מזה דומה לרון חולדאי בפרצוף
והשעשוע שעשוע הזה- ענק! XD זה גזעני יעני, אבל זה הפוך על הפוך לכן זה מצחיק ;] ואמ... היה כמה בדיחות הומור שחור