שבוע סוף

הייתה תכנית ממש טובה הפעם ../images/Emo185.gif

קובי כאובמ[ב]ה היה גדול. המערכונים עם הזקנים(אני מת עלייהם), עם "סבבה? סבבה", עם הליכוד ועם האחים האלה היו טובים מאוד והפעם באמת הצחיק אותי המערכון על "האח הגדול". שאפו!
 
ענק

פשוט ענק, די התאכזבתי כשגוטליב חזר לפאנל, לשכטר ולאבוהב יש את היכולת ואת הכריזמה שלגוטליב אין כדי להנחות את התוכנית הזאת לבד. הצבא כבר מתחיל לעצבן [הסבבה סבבה די מיצה את עצמו] אבל הקטע על בני בגין ורן דנקר ועילי בוטנר והמעצבנת הזאת של ביבי [לא בנימין] היה ענק-דמות עמוקה של קובי כבוטנר. החיקוי של סוקניק היה נחמד, אין לי בעייה שגוטליב ייעשה את זה ולא יינחה, ושיוותרו גם על "תעשו לי טובה" שגם ממצה את עצמו די מהר, מישהו כמו אורי גוטליב לא יכול לעשות כזאת פינה, צריך להוציא אותו מההנחייה ולהשאיר אותו בחיקויים, אז נפסיד את פינת ה"פריצה למחשבים" אוי אוי פאקינג אוי. אובמה היה ענק, אבל יותר מדי ישיר, שזה טוב, הסאטירה ממש הייתה שם מול הפנים ואולי אפילו בוטה מדי, מה שרק מוכיח שיש סאטירה בפריים טיים. הזקנים היו טובים והפגרה שלהם עשתה להם רק טוב, אני רק מקווה שהם לא יימאסו מהר מדי. אחד הדברים הטובים במערכוני האח הגדול הוא זה שהם אף פעם לא קרובים למצות את עצמם, בגלל האקשן האינסופי שיש שם ודמויות חדשות [מישהו שם לב שהם עדיין לא חיקו את איתי?] וההוספה של שכטר כצבר הייתה פשוט ע-נ-ק-י-ת! הדמות של שחר הייתה חזקה מאוד והציגה את האזור הבאמת חזק של גוטליב, הבובולילים-כמו תמיד, ענקיים, שפרה גם היה טוב, טיפה מחסור בליאון, ושני כהן היא זיקית שאין כמוה. משרד פירסום שעשוע היה משעשע אבל שוב, ממצה את עצמו די מהר, מערכון לא יכול להיות מושתת על המילים "חרא" ומכות, ועדיין להחזיק טוב. חפרתי חבל על הזמן, אבל זו הייתה ביקורת סוף.
 

גרי 541

New member
על מה אתה מדבר ??????.

איך אתה משווה את עפר שכטר לאורי גוטליב בחייאט דינכום, איך האידיוט הזה יכול להיות יותר טוב מגוטליב תסביר לי
 

0OמומיןO0

New member
אני לא אוהבת אף אחד מהם../images/Emo3.gif

יש בהם משהו מזוייף כזה לא יודעת להסביר
 
אני לא אומר שהוא יותר טוב

אבל עופר שכטר עוד מצליח להעביר סמכותיות כשהוא בפאנל, שכטר הוא לא קומיקאי, הוא כמו סוג של קיציס, הוא יכול לשדמור על ארשת פנים קבועה ורצינית ולהציל את הפאנל הזה.
 

0OמומיןO0

New member
טעים החרא הזה../images/Emo185.gif../images/Emo6.gif

היה מאוד מצחיק
המערכון עם האח הגדול היה ממש מצחיק הפעם עם יוסי בובליל(הזכיר לי את מרסל פוארו בחקירה
) ועינב בובליל שהוא באמת השתפר מהפעם הראשונה עם הצחוק שלה חחח והדיבור שלה
ורנין זה ממש בול.לגבי שפרה היא עושה אותה בול במראה אבל בדיבור לא היא יכולה לדבר יותר עם הידיים ובקול איטי כזה כמו שפרה
גם זאת של ביבי הייתה מצחיקה
ורן דנקר במראה אבל לא בדיבור ועיליי בוטנר
הייתה תוכנית סבבה?סבבה
 
עם אובאמה היה ענק ../images/Emo6.gif

וגם עם ה"טעים החרא הזה!"
וכמובן שני כהן המלכה. אוף, מה לא הייתי נותן כדי שהיא תהיה בעונה הבאה של הפיג'מות! גם דנה מושלמת, גם רנין מושלמת, גם סבבה? סבבה!
 
וואי

אם שני כהן בעונה הבאה של הפיג'מות זה יהיה מה זה ענק, גם כי סופסוף הבחורה לא תהיה על תקן היפה.
 

0OמומיןO0

New member
../images/Emo2.gifוואי זה באמת יכול להיות

כי בדרך כלל הם לוקחים מישהי שהם מכירים אישית אז זה יכול להיות
 

hofri10

New member
הייתה תוכנית טובה בסך-הכל.

קובי ושני כהן הם התגליות של התכנית הזאת(לא הפרק,התכנית). את קובי הכירו בעיקר הילדים ועכשיו גם המבוגרים הבינו איזה קומיקאי ענק הוא ואיזה חקיין מעולה.את שני כהן לא הכירו הרבה אבל היא נותן חיקויים מעולים ודמויות מעולות. יש לתכנית הזאת ליהוק בעייתי כי עידן אלתרמן לא בשיא שלו והוא לא מי יודע מה מצחיק. אורי גוטליב מעצבן ולא נעים לשמוע אותו. רותם אבוהב לא מצחיקה,סתם צועקת. היא אפילו לא עושה את שיפרה טוב.עופר שכטר-מה הוא קשור?הוא לא משהו בכלל. הוא ליאור אשכנזי 2-מופיע בכל תוכנית אפשרית. שניהם הופיעו בכ''כ הרבה תוכניות בשנתיים האחרונות...אי אפשר לראות אותם יותר-לכל תוכנית הם נדחפים.דוד קיגלר טוב, אבל הוא לא מנוצל מספיק. לתוכנית יש גם כותבים מעצבנים-הבדיחות באולפן כל-כך לא מצחיקות שזה מביך. תביאו לנו עוד "האח הגדול","החנון והעבריין","האחים שעשוע","יניב קיסר"...זה מצחיק. כל השאר זה סתם מעפן.
 

0OמומיןO0

New member
תחזירו את יניב קיסר!!!!

הוא מבין הכי מצחיקים שם נראה לי זה חיקוי של עידן יניב
 

שירי116

New member
היה מצחיק :)

אפילו שאורן חריף (או זריף
) היה חסר לי, אבל כנראה הם לא רצו שהוא יימאס
היה מעניין אם הם היו מפתחים את החיקויים של מפרץ האהבה ולא מחקים רק את דנה שמוצגת שם כעוד בתוכנית למרות שהיא לא שם (אבל הם מחזירים אחד מחמישה השבוע ויש סיכוי שהיא
), אלא עוד מתמודדים, זה היה יכול להיות גדול. אבל למה להם לעשות את זה, אם אין לזה מספיק רייטינג?!
וגם זה משודר ברשת ואז הם ייצאו אולי פלצפנים.. P: אממ אהבתי את משרד הפרסום שעשוע יותר מאשר יקבי יין (כי בתכל'ס, מה אכפת לי מיין
). הכינויי "חרא" של הדמות של קובי לכל החארות שם הזכיר לי את ה"אילן, מה זה החרא הזה?" בפרק האחרון
החנון והעבריין- ענק
חח איך שקובי עשה את אובאמה היה טוב (:) וגם רן דנקר ועילי בוטנר חחחח וואי ודנה ממפרץ האהבה- "גם אני!! בוחרת!!! באובאמה!!!" ושהיא קראה לאילן לוקאצ' גברת וכלבה
וגם אהבתי את המערכון עם סמלת נטלי אני מתה על ה"סבבה? סבבה" שלה והיה מערכון טוב חוץ מכמה דברים שלא הבנתי :) אהבתי את התעשו לי טובה הפעם זה היה מעניין ומצחיק :) מה שכן הם מחייכים בחצי צחוק באולפן ובמערכונים של הזקנים הם צוחקים ומשום מה הם לא מתקנים את זה.. ואני לא מדברת על האורחים אלא על עידן ואורי..
 
אורי גוטליב דבר על האח הגדול

שזה גרוע ונמוך רק מה שבוע סוף לוט כל הזמן מביאה קטעים מצחיקים על הריאלטי...
 

שירי116

New member
מה לעשות ../images/Emo4.gif

זה נשמע צבוע. אבל קובי בעצמו אמר בתוכנית הבוקר שהוא לא ראה את האח הגדול עד שהוא היה צריך לעשות את החיקוי בשבוע סוף (טוב, לא שהוא אמר על התוכנית מילה רעה...) האח הגדול באופן לא ברור (או אולי כן) נמצאת כל הזמן במקומות ראשונים בטבלת הרייטינג ולכן שבוע סוף רק מרוויחים מהחיקויים, האמת שגם המפיקים של האח הגדול, אבל גם ככה מפרסמים בכל מקום את התוכנית אז זה לא משנה
 
למעלה