שאלון

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo44.gif שאלון ../images/Emo44.gif

כי ממש שומם בפורום *דמיינו קש מתגלגל ברוח* עוד 10 שנים אני אהיה: אני רוצה להתחתן בגיל: אני רוצה לשרת בצבא__שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השחקן/ית שאני הכי אוהב היא: המספר האהוב עליי הוא: הצבע האהוב עליי הוא: האדם שאני הכי אוהב הוא: חברת הסלולרי שלי היא: אני חושב שפוליטיקה זה: ולעומת זאת מוזיקה זה: את רוב פעולות היום אני עושה ביד:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: אחד החפצים המשונים שיש לי הוא: המיטה שלי היא בגודל: מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא: שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? מה יש לך על דלת החדר? המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? מה השעה עכשיו? איך השאלון עכשיו? חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) מה החלום שלך לעתיד הקרוב? יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) יש לך זוג נעליים של פומה? שווה את הכסף לדעתך? יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! מה השעה עכשיו? בן/בת??? איזה מזל אסטרולוגי אתה? יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? מתגאים ביהדות? מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?

עונה

עוד 10 שנים אני אהיה: נשואה עם לפחות ילד 1 אני רוצה להתחתן בגיל: צעיר. 23-25 אני רוצה לשרת בצבא_2_שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... זה משעמם הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: המורדים חחח השחקן/ית שאני הכי אוהב היא: אממ המספר האהוב עליי הוא: 8 הצבע האהוב עליי הוא: כחול האדם שאני הכי אוהב הוא: ויטל חברת הסלולרי שלי היא: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה: אממ ולעומת זאת מוזיקה זה: כייף? את רוב פעולות היום אני עושה ביד:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)- שמאל המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: חדרי שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא:אממ ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: כחול, אדום, שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא: סמל של פיס שנמצא פה כבר שנים המיטה שלי היא בגודל: יחד נראה לי 190 על 90? מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא: 8 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? כלום, ידית? המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? וילה.. סוג של מה השעה עכשיו? 9:54 איך השאלון עכשיו? בסדר חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) רציתי להיות עורכת דין, אבל עבר לי מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לא להכשל בבגרויות? ולהיות עם ויטל תמיד תמיד יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אממ כמה קסקטים כאלה בירוד כחול ושחור אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)בגדים- אוהבת הכי גופיות קצרות ומכנסיים ארוכים או עד הברך ובגובה אוהבת בינוני בנות 1.60-1.65 ובנים 1.75-1.80 יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כן נראהלי שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא שיחקתי, אבל אח שלי משחק מה השעה עכשיו? 9:55 בן/בת??? מי? איזה מזל אסטרולוגי אתה? שור יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? כן מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? אנגליה היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? אולי לכמה שנים אבל חזור לפה

OgaliO

New member
..

עוד 10 שנים אני אהיה: לא יודעת מה יהיה מחר ... אני רוצה להתחתן בגיל: 27 אני רוצה לשרת בצבא__שנים(להשלים מס')כמה שצריך? אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... רואה,כי איך אפשר שלא כשהחבר שחקן ? הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: יאכ לא השחקן/ית שאני הכי אוהב היא: מממ.. המספר האהוב עליי הוא: 8 הצבע האהוב עליי הוא: ירוק, אפור האדם שאני הכי אוהב הוא: קוקי שלי
חברת הסלולרי שלי היא: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה: בולשיט ולעומת זאת מוזיקה זה: את רוב פעולות היום אני עושה ביד:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: חדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: לבן וירוק אחד החפצים המשונים שיש לי הוא: מעמד ענק לנר? המיטה שלי היא בגודל: מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא: 6 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? הרבה מדבקות של חברות המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? חח בית מה השעה עכשיו? עשרה ל11 איך השאלון עכשיו?משעמם חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)כן מה החלום שלך לעתיד הקרוב?חופש יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? לא אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? אולי שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! חח לא מה השעה עכשיו? בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה?סרטן יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? נופ מתגאים ביהדות? לפעמים מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?הבאה.. לונדון היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? בארץ? במרכז..

Conviction

New member
../images/Emo13.gif

עוד 10 שנים אני אהיה: מקווה שמאושרת. אני רוצה להתחתן בגיל: עא, לא יודעת.. 26-27 ככה.. אני רוצה לשרת בצבא__שנים: שנתיים. [אלא אם כן יהיה תפקיד טוב ואצא לקצונה.. ואז 3 שנים] אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... זה לא מעניין אותי. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: המורדים?
חח חוץ מזה ומקטנטנות לא ראיתי.. השחקן/ית שאני הכי אוהב היא: יש הרבה, וזה תמיד משתנה. כרגע.. המ.. רוברט דה נירו. המספר האהוב עליי הוא: 6. הצבע האהוב עליי הוא: אדום, כחול. האדם שאני הכי אוהב הוא: יש הרבה, מה. חבר, משפחה, חברות.. חברת הסלולרי שלי היא: אורנג'. אני חושב שפוליטיקה זה: לא משהו שאנחנו טובים בו. ולעומת זאת מוזיקה זה: אחד הדברים שמשפיעים עליי, לטובה ולרעה. את רוב פעולות היום אני עושה ביד:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: בחדר שלי. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא: לא יודעת P: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: כחול בגלל הג'ינסים. [וגם שחור, אפור, אדום.. יש הרבה, נו] אחד החפצים המשונים שיש לי הוא: ממ אין לי כ"כ משהו מוזר
המיטה שלי היא בגודל: מיטה וחצי. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא: 9. שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? יאפ. מה יש לך על דלת החדר? שלט, תמונה של הבקסטריט בויז כפרעליהם, מגנט של מיקי מאוס. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? מחוברת למחשב הנייד
גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין. מה השעה עכשיו? 23:53 איך השאלון עכשיו? אחלה בחלה חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) נופ. חלמתי להיות מעצבת אופנה האמת
. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? ממ.. החלום/השאיפה היה להיות בדובר צה"ל, אבל לא הלך.
עכשיו האמת אני בונה על רישיון כבר.. (ורישיון על אופנוע עוד איזה שנתיים!
) יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? יש.. בצבע לבן, תכלת ואפור. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך. יש לך זוג נעליים של פומה? כן. שווה את הכסף לדעתך? דווקא לא היו יקרות
יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כן. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא שיחקתי. מה השעה עכשיו? 23:55 בן/בת??? בת. איזה מזל אסטרולוגי אתה? תאומים. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? נדמה לי 2. מתגאים ביהדות? לפעמים. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ארה"ב. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? כן, ארה"ב, לתקופה מסויימת.

TauraMan

New member
../images/Emo9.gif

עוד 10 שנים אני אהיה: בת 28 אני רוצה להתחתן בגיל: 27-30 אני רוצה לשרת בצבא_4_שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... רואה כי זה מענין הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: תקופה אפלה אבל בטי המכוערת (לפני שבאו כל החיקויים) השחקן/ית שאני הכי אוהב היא: הית' לדג'ר
המספר האהוב עליי הוא: 6 הצבע האהוב עליי הוא: ורוד האדם שאני הכי אוהב הוא: ההורים חברת הסלולרי שלי היא: סלקום אני חושב שפוליטיקה זה: מענין מאוד ולעומת זאת מוזיקה זה: להעביר את הזמן את רוב פעולות היום אני עושה ביד:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: בבית של ההורים בחדר טלוויזיה הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא: לא מענין ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: ורוד אחד החפצים המשונים שיש לי הוא: אין לי המיטה שלי היא בגודל: זוגי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא: 10 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? שניים מה יש לך על דלת החדר? את השם שלי המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? אלחוטית גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? גרה בדירת קרקע של חיילים בקיבוץ מה השעה עכשיו? עשרה לאחת איך השאלון עכשיו? מעביר כמה דקות חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) עדיין חולמת מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להנות בצהל יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? ורוד וכחול אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) בגדים קצרים על גוף ארוך
יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כן שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! מעדיפה need for speed מה השעה עכשיו? עשרה לאחת עדיין בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? אריה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? במסורת שלה מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ארה"ב היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? אולי לכמה שנים ללימודים

BaTeL37

New member
../images/Emo6.gif

עוד 10 שנים אני אהיה:מאושרת אני רוצה להתחתן בגיל:25-27 אני רוצה לשרת בצבא__שנים(להשלים מס')שנתיים..זה מספיק אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...זה מאוד משעמם הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:לא יודעת השחקן/ית שאני הכי אוהב היא:ג'וני דפ המספר האהוב עליי הוא:5 הצבע האהוב עליי הוא:שחור ואפור האדם שאני הכי אוהב הוא:יש הרבה... חברת הסלולרי שלי היא:אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה:
ולעומת זאת מוזיקה זה:=] את רוב פעולות היום אני עושה ביד:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב:בחדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא:סלבדור דאלי... ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע:שחור ואפור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא:פחית ממש קטנה של קולה המיטה שלי היא בגודל:אמ רגיל... מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא:9 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?לא מה יש לך על דלת החדר?כלום חוץ מידית... המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?בניין מה השעה עכשיו?14:57 איך השאלון עכשיו?נחמד חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)לא... מה החלום שלך לעתיד הקרוב?להגשים את כל המטרות שלי...ולהיות מאושרת יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?אין אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)שניהם יש לך זוג נעליים של פומה?לא שווה את הכסף לדעתך?לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?כן שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!לא ממש מה השעה עכשיו?14:58 בן/בת???בת איזה מזל אסטרולוגי אתה?שור יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?לא מתגאים ביהדות?יאפ מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?אמריקה היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?לתקופת זמן..ואז לחזור לארץ

Jeanne D Arc

New member
כותרת

עוד 10 שנים אני אהיה: בת 28 אני רוצה להתחתן בגיל: 23 ככה, באה לי להיות אמא צעירה אני רוצה לשרת בצבא__שנים(להשלים מס') אהמ כנראה את השנתיים ואולי עוד שנה. אני לא רואה מונדיאל כי... כי זה לא מעניין אותי הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השחקן/ית שאני הכי אוהב היא: אין כזאת המספר האהוב עליי הוא: 13
זה גם מספר מזל הצבע האהוב עליי הוא: תכלת ואדום האדם שאני הכי אוהב הוא: אין
חברת הסלולרי שלי היא: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה: המצאה של גברים שרצו לקבל שלטון גם על דברים אחרים חוץ מהנשים שלהם ולעומת זאת מוזיקה זה: החיים שלי את רוב פעולות היום אני עושה ביד:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: חדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא: סאלודור דאלי, למרות שהיו כל כך הרבה ציירים אחרם וטובים כמו ולאסקז. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא: פוף אדום שמשמש כארון בגדים המיטה שלי היא בגודל: מיטה זוגית, אבל זה בעצם מיטת נוער כפולה. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא: 9
שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? כל מני תמונות מקטלוגים, סטיקרים ופליירים המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בנין קומות די ישן אבל סבבה מה השעה עכשיו? 15:05 איך השאלון עכשיו? בסדר חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) חחח כן, אבל זה היה כשהייתי קטנה. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להגיעה לצבא כי ממש נמאס לי מבצפר, ומכיתה יב' בפרט. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? יש לי די הרבה, שחורים, כחולים, צבעוניים. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) בינוני יש לך זוג נעליים של פומה? חח כן
שווה את הכסף לדעתך? קניתי במבצע, ובכסף של אבא (אבל מזמן לא שמתי אותם) יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? חח כן יש, והוא גם צורב באותו הזמן. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! משחק אחד הגדולים! השלישי הכי כיפי מה השעה עכשיו? 15:14 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? מאזניים יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? או שזה 9 או שזה 1 (תלוי באיזו שפה רושמים את השם) מתגאים ביהדות? לא יהודיה :| מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? אוקראינה היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? כן, רחובות עיר משעממת מאד

supi5

New member
משעמם לי :)

עוד 10 שנים אני אהיה: אחרי תואר שני בקרימינולוגיה אני רוצה להתחתן בגיל: מתי שזה יגיע..לא משנה לי.. אני רוצה לשרת בצבא 2 שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...לא רואה, נקודה. (שונאת כדורגל..) הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:בובה פראית חח..נוסטלגיה.. השחקן/ית שאני הכי אוהב היא: אושרי כהן המספר האהוב עליי הוא:8 הצבע האהוב עליי הוא:ורוד/כתום/תכלת.. האדם שאני הכי אוהב הוא: החבר החתיך שלי :) חברת הסלולרי שלי היא: פלאפון אני חושב שפוליטיקה זה: סתם חארטה.. ולעומת זאת מוזיקה זה: קודש קודשים את רוב פעולות היום אני עושה ביד:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)חח איזו שאלה מוזרה..אני ימנית אז חחח.. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: חדר שלי :| הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא:לא מבינה בזה..(אולי המורה לאומנות בבצפר שלי?? חח) ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: אדום..לא יודעת אפילו למה.. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא: זה סודי :) המיטה שלי היא בגודל: זוגית מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא: הא? אין לי כוח לספור בחיאת.. שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? סטיקר של "אנחנו ננצח"..אמא תלתה אותו בתק' המלחמה...שתהיה בריאה... המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בית קרקע רגיל מה השעה עכשיו? 4 וחצי אחר הצהריים איך השאלון עכשיו? נחמד + חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב? ללמוד קרימינולוגיה, להיות חוקרת פלילית יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? כובע קבואים יפה מפורים שעבר..ומלא כובעים שקניתי במליין חנויות... אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...): בבגדים- ארוך יש לך זוג נעליים של פומה? אכן כן שווה את הכסף לדעתך? קניתי במבצע חחח...הממ כן אפשר להגיד שכן יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? ברור שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!מ-ע-ו-ל-ה מה השעה עכשיו? 4 שלושים ושתיים בן/בת??? אני בת חח איזה מזל אסטרולוגי אתה? סרטן יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא (מזה??) מתגאים ביהדות? בדת? כן מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? הייתי כבר בחו"ל..אבל הייתי רוצה להיות בדרום אמריקה היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? ממש לא :)

toxic babe

New member
טוב יאללה

עוד 10 שנים אני אהיה: אמא לשניים (השלישי בדרך), אשת קריירה ויהיה לי גבר אהוב אני רוצה להתחתן בגיל: 26, נראה לי מס' יפה כזה.. גם מסתדר- עד אז אסיים צבא, טיולים, לימודים אקדמאים- טפו טפו טפו בע"ה אני רוצה לשרת בצבא_2_שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... ראיתי פעם אחרונה כי כולם ראו ורציתי קצת להיות בעניינים ולהבין מה הולך הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: בובה פראית אין ספק- אחרי זה המורדים או קטנטנות.. אני מתלבטת השחקן/ית שאני הכי אוהב היא: ריס וייתרספון חמודה המספר האהוב עליי הוא: 5 הצבע האהוב עליי הוא: לבן = טהור ונקי האדם שאני הכי אוהב הוא: כל אחד אני אוהבת בדרך אחרת אז אין אחד ספציפי, כי את אמא אני אוהבת כמו אמא ואת החבר בצורה שונה מאשר את אמא אז שאלה לא טובה כל כך חברת הסלולרי שלי היא: אורנג' רולזזז אני חושב שפוליטיקה זה: דרעק ולעומת זאת מוזיקה זה: גם סוג של דרעק אבל תלוי מי יוצר אותה את רוב פעולות היום אני עושה ביד:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: בבית של סבתא וסבא שבמקרה אני גם חיה פה הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא: דאלי- מדהיםםם סוראליזם רולז ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: אפור- וחייבים לשנות את זה מה אני בת 50?? אחד החפצים המשונים שיש לי הוא: כלי עם עכברים.. וכתוב שם באהבה וזה עומד לי ממש מתחת לאף.. רציני המיטה שלי היא בגודל: של אפונה.. לא יודעת רגילה לא בדיוק זוגית נראה לי מיטה וחצי מתקפלת מוזרה כזאת וממש לא נוחה מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא: 12 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? לא מה יש לך על דלת החדר? כלום המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין מסריח מה השעה עכשיו? כמעט 5 איך השאלון עכשיו? חופר.. אבל בסדר חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) כן עדיין רוצה להיות רופאה מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לסיים בגרויות כמו שצריך ולטוס לחו"ל לטיול אחרון לפני שאני מתגייסת יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? לא בדיוק אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) קצר יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? יש כנראה שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא שיחקתי מה השעה עכשיו? 5!! בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? גדי יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא סגורה על זה אולי 7 מתגאים ביהדות? כן זה מה יש מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? סתם לבקר.. לא יודעת.. איפשהו באירופה או אמריקה היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? אולי נראה... בארץ בטוח כן לאזור המרכז... חייבת לעוף מהצפון אין כאן מה לעשות

הנה התשובות:)

עוד 10 שנים אני אהיה: בע"ה נשואה עם ילד:) אני רוצה להתחתן בגיל:האידיאלי לדעתי בגיל 25-27 אני רוצה לשרת בצבא__שנים(להשלים מס')שנתיים, לא רוצה להיות קצינה אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...לא רואה..כי זה לא מעניין אותי:) הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:מורדים? חחח השחקן/ית שאני הכי אוהב היא:צ'אד מייקל מורי המספר האהוב עליי הוא:21 הצבע האהוב עליי הוא:תכלת האדם שאני הכי אוהב הוא:אמא שלי, החבר שלי.. חברת הסלולרי שלי היא:סלקום אני חושב שפוליטיקה זה:משהו חשוב אבל שלא מעניין אותי ולעומת זאת מוזיקה זה:משהו שכן מעניין אותי חח את רוב פעולות היום אני עושה ביד:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)ימין חחח המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב:על הרגליים שלי חחח נייד הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא:פיקאסו? חחח ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע:שחור חח וזה נשמע כאילו אני פריקית אבל הכי לא אחד החפצים המשונים שיש לי הוא:לא יודעת חחח המיטה שלי היא בגודל:מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא:11 חחח שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?לא מה יש לך על דלת החדר?"כאן גרה נסיכה" המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?בניין מה השעה עכשיו?17:03 איך השאלון עכשיו?נחמד חח חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)פסיכולוגית מה החלום שלך לעתיד הקרוב?יש כמה, נשמור אותם לעצמי:) יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?לא חח אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)קצרים יש לך זוג נעליים של פומה?היה שווה את הכסף לדעתך?לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?כן שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!לא חחח מה השעה עכשיו?17:04 חחחח בן/בת???בת איזה מזל אסטרולוגי אתה?שור יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?לא מתגאים ביהדות?כן מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?לא יודעת.. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?לא, רק בארץ

devilz

New member
להלה

עוד 10 שנים אני אהיה: אשת הייטק מצליחה (מה .. לחלום לא הורג) אני רוצה להתחתן בגיל: לא רוצה להתחתן אני רוצה לשרת בצבא__שנים(להשלים מס') בינתיים שנתיים יספיקו לי... אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... אני לא אוהבת כדורגל הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: בגיל 11.. קטנטנות השחקן/ית שאני הכי אוהב היא: יש הרבה
מישל רודריגז נניח המספר האהוב עליי הוא: 21 הצבע האהוב עליי הוא: בורדו האדם שאני הכי אוהב הוא: אופיייריייי חברת הסלולרי שלי היא:אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה: בולשיט ולעומת זאת מוזיקה זה: קודש את רוב פעולות היום אני עושה ביד:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב:חדרי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא:מה לא ולאמנות? ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: שחור.. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא:פסלון של סטואי המיטה שלי היא בגודל:יחיד אבל נפתחת... מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא:13 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? לא אבל אני בהחלט צריכה אחד... מה יש לך על דלת החדר? ידית? המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה.. לא באמת רואה טעם למקלדת אלחוטית... גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין מה השעה עכשיו? 17:50 איך השאלון עכשיו? מקרצץ חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) אלא מה... מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לעבור יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? בטח
ירוק בקבוק
בארט כזה
אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) קצר
יש לך זוג נעליים של פומה? חח לא מה אני.. פקאצה? שווה את הכסף לדעתך?ממ לא ניראה לי... יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כה.... שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! כה משו כזה מה השעה עכשיו?דקה אחרי בן/בת??? נקבה איזה מזל אסטרולוגי אתה? שור יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?8 אם אני לא טועה מתגאים ביהדות? אני יותר אתאיסטית אבל נניח שכן מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? אני רוצה להיות כרגע בגרמניה היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? בארץ כה... יותר קרוב למרכז... בחול.. לא.. לפחות לא לאורך זמן

תשובותיי הן כדלקמן ../images/Emo6.gif

עוד 10 שנים אני אהיה: במקום טוב יותר (וביעקר רגוע יותר) בחיים שלי
אני רוצה להתחתן בגיל: 26
אני רוצה לשרת בצבא__שנים: כבר לא רלוונטי. (כמובן ששירתתי שנתיים מלאות)
אני רואה/לא רואה מונדיאל כי: זה לא מעניין אותי (אלא אם כן נבחרת איטליה משחקים,ואז שווה לראות.יו ווראדי כמה חתיכים)
הטלנובלה שהכי אהבתי היא...: פעם הייתי מכורה ליפים והאמיצים,אבל זה לא ממש טלנובלה...
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא: אדוארט נורטון, ג'וני דפ
המספר האהוב עליי הוא: 3
הצבע האהוב עליי הוא: סגול
האדם שאני הכי אוהב הוא: אני. וגם את יואלי ואבאמא אני מחבבת..:)
חברת הסלולרי שלי היא: סלקום
אני חושב שפוליטיקה זה:משהו שבבוא היום לא תהיה ברירה, ונצטרך להבין בו
ולעומת זאת מוזיקה זה: החיים. (
בהשארת הפסיכומטרי: ההנחה הסמויה של כותב השאלון היא שיחס הנשאלים לפוליטיקה ולמוסיקה הוא שונה בהכרח. יאחחחחחחחחחחחחחח!
)
את רוב פעולות היום אני עושה ביד: ימין.
המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: חדר שלי..
הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא: לא יודעת, אבל מיכאל אנג'לו הוא בטוח מתמודד רציני על התואר.ג'ק וטריאנו גם אהוב עליי.
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: אפור(בהיר כזה..), וחום
אחד החפצים המשונים שיש לי הוא: ברז בירה בחדר (הברז לא משונה, רק זה שהוא בחדר....מפתיע הרבהה אנשים)
המיטה שלי היא בגודל: זוגי
מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא: 7 שאלות.... ----------
יש לך פח בחדר? ברור (אבל אני לבד,לא עם ההורים,אז זה דיי ברור...)
מה יש לך על דלת החדר? שלט "דנה", ומנעול מגניב כזה כמו שיש בסרטים (שפותחים את הדלת רק קצת,והוא נעצר עם שרשרת כזאת..)
המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? סוג של אלחוטית, כי המחשב כולו הוא נייד,, וגם סוג של רגילה. תחליטו לבד.
גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? חדר. מסריח. (סתם,אני מתה עליו)
מה השעה עכשיו? 18:10
איך השאלון עכשיו? דווקא מרנין
חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין? : לא נראה לי, לא..
מה החלום שלך לעתיד הקרוב? שיהיה כבר מחר, ושנהיה כבר באמסטרדם!
יש לך כובעים? כן.
אם כן באיזה צבע? מלאאאאאאאאאאאא (באמת מלא.)
אוהבת קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) נראה לי שקצר
יש לך זוג נעליים של פומה? לא
שווה את הכסף לדעתך? ל-א!
יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? בהחלט
שיחקת פעם ג'י.טי.איי? כן
נכון מששחק טוב?!?! I've seen better
מה השעה עכשיו? 18:12
בן/בת??? אני? בת... (אם אני רוצה בן או בת? בן!)
יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? 7
מתגאים ביהדות?לא יותר (ולא פחות) משאני מתגאה בשאר המאפיינים שלי. זה חלק ממה שאני
אני גאה במה שאני, וזהו
מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ה-ו-ל-נ-ד (מה עם מחר, לא בא לו לבוא כבר?!)
היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? בעקרון לא. אבל אם כבר.........
אוסטרליה

MirkuSH

New member
עונה! :) ואייי נעלמתי להמון מן הא....

עוד 10 שנים אני אהיה: נשואה + 2 עם תואר ראשון במשהו ועבודה קבועה טפו טפו טפו בלי עין הרע חחח אני רוצה להתחתן בגיל: 24 אני רוצה לשרת בצבא_2_שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... זה ממש אבל ממש לא מעניין אותי הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: אמממ אהבתי בזמנו את "בובה פראית" השחקן/ית שאני הכי אוהב היא: ג'וליה רוברטס המספר האהוב עליי הוא: -- הצבע האהוב עליי הוא: סגול האדם שאני הכי אוהב הוא: חבר שלי וההורים חברת הסלולרי שלי היא: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה: משעמם מאוד ולעומת זאת מוזיקה זה: מקפיצה לי את הנשמה את רוב פעולות היום אני עושה ביד:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) שמאל המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: חדר העבודה הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא: דייגו ולאסקס ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: סגול/אפור/שחור/לבן אחד החפצים המשונים שיש לי הוא:מנורת לבה המיטה שלי היא בגודל: מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא: 12 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? לא מה יש לך על דלת החדר? המון גומיות לשיער פוסטרים מתקופת הילדות וכדומה המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין מה השעה עכשיו? 19:01 איך השאלון עכשיו? נחמד חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) רופאה מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להתגייס יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אפור ושחור אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) קצר :) יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? כן יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? יש שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! אכן מה השעה עכשיו? 19:05 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? בתולה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? 9 מתגאים ביהדות? אני אתאיסטית מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? איטליה היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? כן

Ray512

New member
האמ ../images/Emo9.gif

הכל כדי לא ללמוד למתמטיקה... עוד 10 שנים אני אהיה: אני מקווה שבמקום טוב
אני רוצה להתחתן בגיל: 24 אני רוצה לשרת בצבא כשלוש שנים(להשלים מס')- נו, בגלל שחקים וזה... אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... זה משעמם אותי? הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: לא זוכרת טלנובלות שראיתי, אבל נורא אהבתי את בובה פראית בזמנו
השחקן/ית שאני הכי אוהבת היא: ג'וני דפ
המספר האהוב עליי הוא: 2 הצבע האהוב עליי הוא: אדום האדם שאני הכי אוהב הוא: אמא שלי
חברת הסלולרי שלי היא: סלקום. אני חושב שפוליטיקה זה: מיותר. ולעומת זאת מוזיקה זה: נהדר. את רוב פעולות היום אני עושה ביד:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: חדר שלי
הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא: אני
סתם
דאלי!
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: אין צבע שולט, הכל מעורב... אחד החפצים המשונים שיש לי הוא: קופסא עם כל השיניים החלביות שנפלו לי, ששמרתי כשהייתי קטנה. המיטה שלי היא בגודל: יותר מכפול ^^ מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא: 10 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כע. מה יש לך על דלת החדר? ציור שחברה ציירה לי, שלט קטן עם מוטו מסידרה כלשהי, לוכד חלומות, מובייל ופוסטר קטן של היהודים. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? קשה להסביר
כמו בניין מסריח שמתוח לאורך... מה השעה עכשיו? 21:13 איך השאלון עכשיו? סבבה... חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) כע. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לסיים תיכון עם תעודת ציון לשבח. ושהרובונר יעבוד
יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? יש לי כובע ירוק ^^ אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) אממ... זה באמת תלוי על מה מדובר... יש לך זוג נעליים של פומה? כע. שווה את הכסף לדעתך? אימא קנתה, לא אכפת לי.. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? במחשב נייד. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!) משחק בנזונה! מה השעה עכשיו? 21:14 בן/בת??? בת! איזה מזל אסטרולוגי אתה? קשת. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? ידעתי פעם, ושכחתי...
נראה לי 8. או 9. מתגאים ביהדות? בטח! מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? גרמניה. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו"ל? פראג\מינכן\זכרון יעקב

הממ

עוד 10 שנים אני אהיה: מקווה שעורכת סרטים, פרומואים, וגרפיקה ממוחשבת (מצויירים וכאלה
) אני רוצה להתחתן בגיל: ממ לא יודעת, נראה לי סביבות ה25-26 אני רוצה לשרת בצבא__שנים(להשלים מס') בעיקרון שנתיים, אבל אם יהיה לי תפקיד סבבה אז אולי אני אעשה קצת קבע. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... זה לא מעניין אותי? הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: חחח לא יודעת אולי מיכאלה. השחקן/ית שאני הכי אוהב היא: וואו אין קבוע. יש מלא טובים.. ג'ק בלאק, ג'ק ניקולסון, מורגן פרימן, מלאאא. המספר האהוב עליי הוא: כל המספרים הזוגיים. שריטה, אני יודעת. הצבע האהוב עליי הוא: גיליתי לאחרונה שאני ממש אוהבת אדום. האדם שאני הכי אוהב הוא: מממ אמיר? מתה על לי-אתי. חברת הסלולרי שלי היא: סלקום. אני חושב שפוליטיקה זה: חרטא. ולעומת זאת מוזיקה זה: חיים. את רוב פעולות היום אני עושה ביד:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: בחדר שלי. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא: אני לא מכירה כ"כ ציירים, אבל מורדילו תותח. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: ג'ינס?
ושחור. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא: יש לי נרתיק מוזר של בובספוג, ומלא שטויות שסבתא שלי הביאה לי. יש לה כאלה שטיקים מגניבים תמיד! אהה יש לי שעון שהוא קליפס כזה ששמים בכיס, כולם מתלהבים ממנו תמיד. המיטה שלי היא בגודל: מיטה וחצי. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא: 6 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? אם לא היה אז היה פה מזבלה
מה יש לך על דלת החדר? כרגע עדיין כלום כי עברנו לא מזמן, אבל אני חייבת לתלות עליה דברים כבר. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? אלחוטית. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בית פרטי נו. מה השעה עכשיו? 21:24 איך השאלון עכשיו? בסדר? חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? כרגע השאיפה שלי זה לסיים את התיכון כמו שצריך. אח"כ יהיה מה שיהיה. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? יש לי כובע פליז תכלת.. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) חח לא יודעת זה תלוי בהרבה דברים. יש לך זוג נעליים של פומה? לא. שווה את הכסף לדעתך? לא כלכך. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? בהחלט יש. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! כןןןןןן תותחי! אמיר היה בשוק שהתלהבתי מזה כלכך כששיחקתי בPSP שלו
מה השעה עכשיו? 21:26 בן/בת??? אני בת, תודה. איזה מזל אסטרולוגי אתה? גדי. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? נראה לי שאני 7. מתגאים ביהדות? מממ זה בסדר. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? אמריקה. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? כן, לתקופה מסוימת. לראות עולם...

מאורי6

New member
משעמם לי נו...

עוד 10 שנים אני אהיה: בת 27
אני רוצה להתחתן בגיל: 19-20 אני רוצה לשרת בצבא__שנים(להשלים מס'): חחח לא יודעת כמה אני רוצה
אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... כי אף פעם לא היה לי כוח לסגור את עצמי בבית תקופה ולראות משחקים:-\ הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: יש הרבה שאהבתי האמת.. השחקן/ית שאני הכי אוהב היא: ג'וליה רוברטס
המספר האהוב עליי הוא: 4 הצבע האהוב עליי הוא: כל הצבעים! האדם שאני הכי אוהב הוא: אמא שלי חברת הסלולרי שלי היא: סלקום אני חושב שפוליטיקה זה: מעיק רוב הזמן ולעומת זאת מוזיקה זה: החמצן שלי את רוב פעולות היום אני עושה ביד:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין
המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: חדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא: לא יודעת:-\ ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע: שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא: אמממ לא נראלי שיש לי חפצים משונים... המיטה שלי היא בגודל: קטן מידי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא: 8 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? שאריות של מדבקות המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? אמממ אחלה בלוק דווקא מה השעה עכשיו? 11:25 איך השאלון עכשיו? מממ לא יודעת.. משעמם לי!! חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא ממש לא
מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להרגיש שאני מגשימה את עצמי 24 שעות [משמע, גם כשאני ישנה
] יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? לבן, שחור, אפור, ורוד, אדום.. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) חחח אממממ לא יודעת! יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? לא שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא ולא!!!! מה השעה עכשיו? 11:26 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? קשת יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? 4 נראלי מתגאים ביהדות? לא מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? מממ מצריים? היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? 3-4 שנים לא יותר

עונה

עוד 10 שנים אני אהיה: אשת הייטק אני רוצה להתחתן בגיל: סביבות 25 אני רוצה לשרת בצבא__שנים(להשלים מס') נראה כבר.. אבל קבע. אני לא רואה מונדיאל כי... אני לא מתעניינת בכדורגל כ"כ הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:כרגע "בובות"- הטלנובלה הישראלית של הוט. השחקן/ית שאני הכי אוהב היא:אין המספר האהוב עליי הוא:7 או 3 הצבע האהוב עליי הוא:כחול האדם שאני הכי אוהב הוא:המשפחה שלי חברת הסלולרי שלי היא:סלקום אני חושב שפוליטיקה זה:משעמם ולעומת זאת מוזיקה זה:מוסיף לי הרבה טע לחיים את רוב פעולות היום אני עושה ביד:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב:בחדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא:אבא שלי.. מצייר יפה אחושרמוטה :) ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע:גווני ורוד אולי אחד החפצים המשונים שיש לי הוא:ממ לא יודעת המיטה שלי היא בגודל:יחיד מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא:9 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?כמובן מה יש לך על דלת החדר?כלום..לפעמים משאירה שם להורים שלי פתקיות עם הודעות המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?אלחוטית שליטה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?קוטג' מה השעה עכשיו?12:14 איך השאלון עכשיו?סבבה חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב? סוד :) יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?יש לי כומתות.. נחשב? P: אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)ארוךךךךך כאילו דה.. חחחחח יש לך זוג נעליים של פומה?לא שווה את הכסף לדעתך?אולי יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?כן שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!כןן מה השעה עכשיו?12:18 בן/בת???שניהם איזה מזל אסטרולוגי אתה?מאזניים יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?9 אולי מתגאים ביהדות?וודאי מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?לא יודעת היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?לא

למעלה