שאלון לחברי הפורום

T V SHOW

New member
../images/Emo44.gif שאלון לחברי הפורום ../images/Emo44.gif

מחר, בשעה 20:45 תוכנית נוספת של "לרקוד עם כוכבים" אחרי הניפוי המפתיע בתוכנית הקודמת [ היו יותר גרועים! ] אנחנו כבר מחכים לתוכנית הבאה, בנתיים 2 התוכניות זכו לרייטינג גבוהה במיוחד, כזה ששמור בדרך כלל רק לספיישלים טלוויזיונים. מעל 600 אלף איש צפו בתוכנית ! בנתיים אתם מוזמנים לענות על שאלון מיוחד,,, תוכנית אהובה: סרט אהוב: שיר אהוב: מאכל אהוב: משקה אהוב: כשרונות: תחביבים: מזל: ארץ לידה - הורים: דמות נערצת: תכונה טובה: תכונה רעה: הזכרון הכי טוב הזיכרון הכי רע מעשה נועז: מעשה טוב: פדיחה: [ כמו בערוץ E! - שכל כוכב מספר על פדיחות שהיו לו ] צבע אהוב: ריח אהוב: סגנון מוזיקה: סגנון ריקוד: מוטו לחיים: כמה מילים על עצמך : הייתי באודשינים של:

sukrazit

New member
עונה

תוכנית אהובה: השיר שלנו!!!
סרט אהוב: אממ יש הרבה... שיר אהוב: ניגע אל החלום!!
מאכל אהוב:
משקה אהוב:קולה!!! כשרונות: משחק,ריקוד ושירה! תחביבים:אממ לשיר לרקוד לבלות עם חברות... מזל:טלה ארץ לידה - הורים: ההורים נולדו בארץ וגמני!! דמות נערצת: רן דנקר,נינט טייב,יעל שרוני,אליענה...
תכונה טובה: נהנית מהחיים!! תכונה רעה: מתעצבנת בקלות!
הזכרון הכי טוב: שהביאו את הכלב שלי!
הזיכרון הכי רע: שקיבלתי ציון גרוע במתמטיקה!
מעשה נועז: חח אין... מעשה טוב: אממ... פדיחה: פעם אחת (טוב יותר מפעם אחת) דיברתי על המורה והוא היה מאחורי ואז הוא השתעל ורציתי להיקבר באדמה...
צבע אהוב:תכלת ריח אהוב: נרות! סגנון מוזיקה: אממ כל מיני... סגנון ריקוד:ג'ז מוטו לחיים:שתמיד יש את המחר כמה מילים על עצמך : אני אוהבת לצחוק לחייך אני מתעצבנת מהר רוצה להתפרסם... הייתי באודשינים של: לא הייתי...

אני עונה

תוכנית אהובה:תשוקת הנצים סרט אהוב:מריה הלבנה שיר אהוב: brutra ciega sordomuda-shakira מאכל אהוב:אמפנדס משקה אהוב:מיץ מנגו כשרונות:ריקוד תחביבים: ריקוד לשמוע מוזיקה מזל:דגים ארץ לידה - הורים:אני נולדתי בקולומביה וגם אמא ואבא שלי נולד בארץ דמות נערצת:שאקירה תכונה טובה:נאמנה תכונה רעה: עצבנית הזכרון הכי טוב היום הולדת האחרון שהיה לי הזיכרון הכי רע שעזבתי את המשפחה בקולומביה מעשה נועז:העתקתי במבחן מעשה טוב:אממ..... פדיחה: [ כמו בערוץ E! - שכל כוכב מספר על פדיחות שהיו לו ]השתכרתי באירוע משפחתי והקאתי צבע אהוב:כחול ריח אהוב: אמור סגנון מוזיקה:קומביה ויינטו מרנגה סלסה צ'מפטה סגנון ריקוד: קומביה מוטו לחיים: כמה מילים על עצמך : אממממ הייתי באודשינים של

../images/Emo110.gif

תוכנית אהובה: אהבה מעבר לפינה
סרט אהוב: אין אחד.. יש המון
שיר אהוב: יש כמה.. אמממ my immortal של אוונסנס.. [היה אגב ברוקדים עם כוכבים
] ואהובתי- בכל הביצועים למינהם
מאכל אהוב: לאדעת
משקה אהוב: קולה
כשרונות: אינלי
תחביבים: וואי יש המוןןן
מזל: שור
ארץ לידה - הורים: ישראל דמות נערצת: אגם רודברג והראל סקעת
תכונה טובה: לא יודעת
.. v תכונה רעה: עקשנות.. או שזה טוב.. תלוי מתי הזכרון הכי טוב
שהייתי קטנה גרתי בסינגפור.. תקופה יפה
הזיכרון הכי רע
בעעע עזבו
מעשה נועז: איןכזה
מעשה טוב: לאדעת
פדיחה: [ כמו בערוץ E! - שכל כוכב מספר על פדיחות שהיו לו ] חחחחחחחחח
ני מלכת הפאדיחות.. פשוט ככה.. כל יום קורות לי איזה 20 םאדיחות.. ובחיי שזה בלי הגזמה. צבע אהוב: כחול-תכלת. ריח אהוב: אממ...
סגנון מוזיקה: כמעט הכל סגנון ריקוד: פעם רקדתי.. ברח לי השם של זה!
מוטו לחיים: לחייך
זה נורא חשוב.. כמה מילים על עצמך : ממממ אני מיכל בת 13 וחצי מת"א
וזהו
הייתי באודשינים של: לא הייתי

עוונה..../images/Emo187.gif

תוכנית אהובה:רוקדים עם כוכבים טחח ופיק אפ ואממ לא זוכרת יש הרבה סרט אהוב:שישי הפוך=] ישן שיר אהוב:וואי יש הרבה מאכל אהוב:שניצלללל משקה אהוב:פנטה אקזוטי=]] כשרונות:פיי אני ילדה מוכשרתת..חח סתםם מאיפה אני יודעת אין משו מיוחדד תחביבים:אייסיקיו אני יודעת חחח סתם לא מזל:ס=ס=ר=ט=ן ארץ לידה - הורים:יששראל
דמות נערצת:מממממממממממ תכונה טובה:הרבהה סתם אממ לא יודעת מה אני יודעת על התכונות הטובות שלי?!=] תכונה רעה:אני רואה יותר מדי סדרות טלנובליות חחח הזכרון הכי טוב: אממממ הזיכרון הכי רע:ברוך השםם איןןןןןןןןן מעשה נועז:שאלתי מישהו מהצופים כמה עולה להירשם לצופים..זה הכי נועז למרות שבכלל לא נירשמתי לצופים אז סתם שאלתי=] מעשה טוב:בחופששש הלכנו לבית חולים וחילקנו סוכריותתתת! פדיחה: [ כמו בערוץ E! - שכל כוכב מספר על פדיחות שהיו לו ]-פאדיחה אממ..בטעות עמדתי עם חברות ואחת קיללה &*^*%&$^&%$^$%^$ ואז האחרת החזירה לה ב %$^$%^$%^&%$&%$ ואז אמרתייי סתמוו תתתתתפפה [זה היה מרגיז] ואז מאחורה עמדה המחנכת שלנו עם פה פתוח לא הבינה מה נפל עלינו=] צבע אהוב:הכל ריח אהוב: של מרכך כביסה=P סגנון מוזיקה:הכל סגנון ריקוד: \ מוטו לחיים: עוד אין לי מוטו כמה מילים על עצמך : ... הייתי באודשינים של: איזה אודישן מה לי ולאודישן

למעלה