פרק 87

שכטרון

New member
נראה לי שסוף-סוף הבנתי../images/Emo70.gif../images/Emo59.gif

בדיוק היום נזכרתי בתמונה של אנאבל, שמונחת על השולחן של הלנה, וניסיתי להבין מי הילדה בתמונה. שימו לב שהתמונה ישנה מאוד, מה שאומר שאולי זאת הלנה בתמונה!!

שכטרון

New member
ואולי אנאבל בעצם לא פיצול../images/Emo70.gif

יש עוד תיאוריה: יכול להיות שאבא של הלנה רצח את אמא שלה כשהלנה הייתה בת 8. הלנה אמרה שהיא זוכרת את אנאבל שוכבת בתוך שלולית דם, וכנראה זה זיכרון ילדות. הטראומה שהיא עברה תקע חלקים מהמוח שלה בגיל 8, וזאת הסיבה שהיא משחקת בברביות. הלנה גם אמרה שאבא שלה היה מקופח, ואולי בגלל זה הוא רצח את אנאבל (אמא של הלנה). וגם הפסיכולוג אמר להלנה שהיא עברה טראומה מאוד גדולה. תחשבו גם על זה...

שכטרון

New member
מרינה שויף אמרה אתמול../images/Emo59.gif

שיהיה משהו עם אנאבל, וזה מן צירוף של 2 הטיאוריות שלי. יעני הפיצול, והטראומה של הרצח...

kopipit

New member
מה,היא גילתה מה יהיה?!?../images/Emo12.gif

אם מישהו רוצה לכתוב בבקשה תכתבו עם ספוילר כי אני לא רוצה לדעת מה יהיה....

שכטרון

New member
כתבתי לה בשאלות../images/Emo59.gif

אם אנאבל זה פיצול של הלנה, והיא אמרה שיש להלנה סוג של פיצול אישיות (ונתנה על הדרך הסבר מדעי לתופעה
), ושהלנה מאמינה לסיפורים שהיא ממציאה, ועברה טראומה בילדות, שקשורה להורים שלה. בקיצר, יכול מאוד מאוד מאוד להיות שמה שכתבתי נכון, ויש להלנה סוג של פיצול (זה בטוח נכון)

EvaNofit

New member
הפיצול היה הכי הגיוני כבר מההתחלה..

ראו שהיא קצת לא פסדר....
כל ההתפרצויות זעם שלה פתאום.... הקטע שהיא משחקת בברביות בגיל כ"כ מאוחר כשזה אופייני בעצם לילדה קטנה... בערך בת 8... משו כמו אנאבל....
קיצר אנאבל זה החלק הילדותי של הלנה שנוצר בעקבות הטראומה.... כל הסיפור על המחלה זה סתם סיפור כיסוי לפי דעתי...

EvaNofit

New member
זה אחד הקטעים הכי חזקים בתוכנית....

גורם לנו להיות במתח, סקרנים וכו'... למרות שתמיד יש את כל ההשערות האלה שלרוב נכונות אבל עדיין לא יודעים לגמרי הכל.... אני זוכרת שכשבר רפאלי התארחה בבלוג שאלו אותה על אנאבל והיא אמרה שהיא בעצמה לא ידעה כלום על זה ממש עד הפרקים האחרונים של הסדרה... בקיצור זה מוסיף עניין בסדרה.. זה הקטע באנאבל...

EvaNofit

New member
אהההה.... ../images/Emo26.gif

זה סיפור כיסוי שלה..... שלא ידעו על כל מה שקרה לה או לחילופין שלא ידעו שהיא קצת השתגעה.... אפחד לא היה רוצה שידעו על הבעיות והפיצול אישיות שלו....

שביטוש1

New member
זה לא בדיוק להמציא כי--|>

אנאבל זאת אמא של הלנה כלומר היא לא המציאה אותה ויכול מאוד להיות שהתיאוריה של "שכטרון" " יש עוד תיאוריה: יכול להיות שאבא של הלנה רצח את אמא שלה כשהלנה הייתה בת 8. הלנה אמרה שהיא זוכרת את אנאבל שוכבת בתוך שלולית דם, וכנראה זה זיכרון ילדות. הטראומה שהיא עברה תקע חלקים מהמוח שלה בגיל 8, וזאת הסיבה שהיא משחקת בברביות. הלנה גם אמרה שאבא שלה היה מקופח, ואולי בגלל זה הוא רצח את אנאבל (אמא של הלנה). וגם הפסיכולוג אמר להלנה שהיא עברה טראומה מאוד גדולה. תחשבו גם על זה..." זה באמת.. מתב לראות את הסוף..

למעלה