~ פרק #8 ~

ד נ ע

New member
../images/Emo44.gif ~ פרק #8 ~ ../images/Emo44.gif ../images/Emo139.gif

(מתחיל ברגע זה-- שרשרו לכאן את התרשמותכם מהפרק בסופו:)
פרק אחד לפני האחרון !

ד נ ע

New member
../images/Emo79.gif שירי הפרק:

Rod Stewart - Every picture tells a story
Rod Stewart - Reason to believe
Rod Stewart - Tim Hardin

רוישפ

New member
דנה צודקת !!!../images/Emo57.gif

האמת היא שדנה צודקת, המשפחה אכן ערביה. גם אני באה מעדות המזרח ופתאום היכתה בי האמת - אני ערביה. אני לא גזענית, אבל זו האמת הכואבת, כמה שאנחנו לא רוצים להיקרא כך !!!

Jason2

New member
לא, את לא

את ישראלית כמו כולנו (וזה גם לאלה שרואים את עצמם פולנים, רוסים, אתיופים או טורקים).

lauBSter

New member
אחלה פרק היה היום! ממש נהניתי.

היה מצחיק ואמיתי. חבל שיש עוד פרק אחד וזהו נגמר.

היה פרק קצת כבד .. ../images/Emo44.gif../images/Emo14.gif

כאיל יפה כמו תמיד אבל עדיין כל הקטע הזה שהיא אמרה שהם ערבים וכל זה , התגובה שלהם הייתה נוראית , ממש , "תסלק אותה מהבית שלי .." מה קרה ? כולה בן אדם אומר את דעתו אפשר לחלוק עליו אבל ככה לסלק מהבית זה ממש לא יפה . מרוקאים אוהבים לארח
אבל לסלק ככה , ממ לא יפה ... אלמוגית הזאת , גוגי, עיצבנה אותי ..
כאילו היא נראית חמודה וכל זה , אבל איך היא התעלקה עליו , מה זה אמור להביע ? והילד שלה לא חמוד בכלל ...
מה עוד ? היה לי עצוב שלא הראו את עמי ואת איך קוראים לה , הג'ינג'ית , הם היו חסרים לי ...
דנה , שהיא הייתה בבית שלו , הייתה ממש קרצייה .. התערבה כזה בכל דבר .. ואיך האמא צעקה עליה על הכף החלבית , מה קרה ? זו הפעם הראשונה שהיא שם , היא לא אמורה לדעת את זה ...
זה היה ממש בית מרוקאי טיפוסי , הכל היה נראה ממש כמו בחיים ..
בעיקרון פרק חמוד אבל לא אהבתי את הסוף , שהם שניהם ככה בכעס במכונית..
בוקר טוב ויום קסום לכולם ...

אוי דנה דנה מה ככה באמצע החיים את

לא ממשיכה עם עוד עונה, אני יודעת עד כמה זה קשה לכתוב, להפיק ולביים ולא מתוך נסיון
אבל יהיה מאוד חבל להפסיק את הסידרה היה בה משהוא אולי קצת בוסר אבל מאוד כנה ואמיתי ומשחק מתוק של שניכם (לגבי השאר אני לא בטוחה).אבל היכולת שלך להוציא אותנו מתקיעות הטלביזיונית היא אדירה ממש נהנתי וכל הכבוד על העצמאות הנשית בהצלחה.

Michael23Jordan

New member
תאמת אני מרוקאעיייייייייי וזה מה זה

היה מצחיק אח אח דגדוש "מה אתם בעצמכם ערבים" זה היה עוקץ בטירוף אבל מה אני יגיד זה כל כך מצחיק והאימא המרוקאית תזרוק אותה דארבו בחייר מהבית שלי לעזאזל.. טוב לא משנה העיקר ראינו את "עזי" החמוד. טוב מה אני יגיד מהמם כבר אמרתי? אין מילים לא יכול בלי תאמת מה אני יעשה שהסדרה תגמררררררררר?<

למעלה