פרק 214

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo44.gifפרק 214 ../images/Emo58.gif../images/Emo44.gif

אני רואה שאף אחד לא פתח שרשור, כדי להימנע ממצב של ספוילרים במקרה של קיפול שירשור אני אכתוב את הודעתי בהודעה הבאה. מזמן לא היה לנו שרשור פרק, אז קדימה, מי שראה, שתפו

dorbr

New member
ג'סי ../images/Emo58.gif

אני חושב שזה ממש מתסכל שלא הראו איך היא שרדה את הקפיצה מהצוק, היא פשוט הייתה שם כותבת על הזכוכית כמו איזו וויניפרד ולא מובן איך היא הגיעה לשם כל כך מהר.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

גם אני חשבתי על זה, אני מקווה שבהמשך העונה יגלו איך היא שרדה כי זה קצת מציק שעשו מזה סוף כ"כ דרמתי ואפילו לא טרחו לגלות מה קרה לה

נויה XY

New member
../images/Emo58.gif מסכימה

זה באמת היה מעצבן.. אבל יש מצב שזה בגלל שהיא חזקה כמו קייל וזה.. אז היא שרדה, כמו שאדם שרד את הירייה..... מה אתם אומרים באמת על זה שאדם באמת שרד...? בהתחלה חשבתי שזה שיבוט שלו שהוא יצר או משהו כזה..........

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gifדעתי../images/Emo58.gif

לא היה פרק חזק כל כך או בלתי צפוי. סכ"ה בתור פרק המשך הוא היה סבבה. אהבתי את הקטעים עם אנדי וג'וש, כהרגלם הם הקטעים השווים ביותר בפרק. הסצנה בסוף של קייל ואמנדה באמבטיה הייתה חמודה, היה לי מוזר שהיא הופיעה בקרדיטים בהתחלה אבל לא הייתה בפרק, אבל שיערתי לעצמי שהיא תעשה הופעת אורח קצרה לקראת הסוף. אז כצפוי, ג'סי שרדה, לא ברור בדיוק איך, אבל היא שרדה ולקחה את כל האינפורמציה מקייל ואז הוא לקח בחזרה ואז היא לקחה שוב ואז הוא לקח והייתה הפסקת חשמל D:: (תקציר ארועים מהיר
) אמילי הסקס הזאת אהעהאהעהאהעהאעהעההה
אוח שתעשה לי ילדים מושלמים!!!1 כל כך דאגתי שהיא לא תופיע בהמשך העונה עכשיו כשג'סי לא תחת חסותה, אבל קו העלילה שלה מסתמן כרגע כהכי מענין. אני לא יודעת מה אתכם אבל זה שבריאן טיילור פתאום אבא של ג'סי גרם לי להרים גבה ולתהות שמא מנסים להשאיר את ג'סי בכוח בעונה. אבל נו, נקווה שזה יהיה מענין. לורי ודקלן חוזרים
יאק למרות שהוא היה סביל בפרק הוא לא כזה מענין אותי. אני מתגעגעת לצ'ארלי והילרי חוץ מזה פרק חמוד.

darklighter

New member
ראיתי את הפרק ו../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

משום מה אני מסכימה עם כל מה שאמרת

נויה XY

New member
../images/Emo58.gif

אמ... לדעתי זה דווקא הפרק הכי מדהים!!!! הוא ענקקקקקקקק כרגע סיימתי לראות .. הוא פשוט מקסים.. וכן זה תקציר ממש מגניב, היא לקחה את המידע, הוא לקח לה וכו'.. ואין לי בעיה עם זה שג'סי תישאר.. אני אוהבת את המשחק שלה, אולי הדמות שלה קרציה אבל היא מביאה את כל האקשן ! D: שתשאררררררררררר :) ומסכימה, גו' ואנדי מותקקקק וחסר להם שהילארי לא תחזור אני מתה עליה

עכשיו סיימתי לראות../images/Emo58.gif

היה אחלה פרק. אנדי כזאת ענקית, אני מתה עליה! לא הבנתי מה הקטע של אמילי, היא היתה רעה ואז טובה ואז שוב רעה ואז שוב טובה ועכשיו, מה היא עכשיו? בשביל מי היא עובדת? בריאן? ואיך ג'סי בדיוק שרדה? נניח היא נפלה למים ולא מתה, אבל צלקת או משהו? כלום?? לורי (ודילן תסלחי לי) ממש השתנתה מהעונה הראשונה וגם היא וגם דקלן לא מעניינים אותי בשיט

darklighter

New member
מי שיספיילר לי על 214 מת! ../images/Emo11.gif../images/Emo190.gif

הספוילרים שקראתי/ראיתי מספיקים לי

nayman

New member
פרק אדיר מהחיים

http://player.sidereel.com/divx_player.html?file=2076371

Witchcrafts

New member
האמת? פרק מעפן, לא אהבתי.

וברשותכם, אין לי כוח לחפור.
אני מקווה שפרק 15 יהיה טוב יותר.~ אולי "דקסטר" השפיעה.

vikush666

New member
קצת באיחור, אבל לא נורא ../images/Emo58.gif

הפרק היה לא משהו, אבל ג'סי
(
) חזרה!!! איך? כיצד? למה? כל זה לא משנה, כי ג'סי
(
) חזרה!!!

dorbr

New member
צפיה בפרקים

יש 4 דרכים לראות פרקים של סדרות אמריקאיות הרבה לפני שהן משודרות בארץ (בסדר חוקיות יורד) : 1. קשרים עם אנשים בחברה. 2. זיוף IP ובצפיה באתר החברה (IP אמריקאי). 3. צפיה באתרי שיתוף וידאו. 4. הורדה מאתרי שיתוף. לחלק מהחברות (כמו SCI-FI) יש גם שידורים חיים באינטרנט ואז אפשר לראות את הסדרה בזמן אמת (דרך חמישית, חוקית מאוד אבל לא נכונה לכל סדרה). ענין החוקיות הוא בעיקר מוסרי, עד היום אף אדם לא נתבע על הורדות משום שאף חוק לא אוסר על כך ישירות.

תפוז בהחלט אוסרים על זה בפורומים שלהם.

ומנהלי פורומים (לשעבר!!) כן הועמדו לדין על פירסום קישורים לאתרים לא חוקיים ע"ג הפורומים שלהם. אנחנו לוקחים פה סיכון אדיר.

למעלה