פרק 107

Obi Dan Kenobi

New member
פרק אדיר!!! ../images/Emo58.gif 107

סוף סוף, פרק אדיר כמו 104. בואו נראה, מה אפשר לסכם?
את כל הקשרים בין הגיבורים ושאר הדמויות הכנתי בגרף מיוחד שיתעדכן אחרי כל פרק. http://img167.imageshack.us/img167/3687/upto7copybu3.jpg
ליל גילה על הכוחות של קלייר (זאק לא בדיוק תרם לעניין, כשהוא אמר שהם חייזרים
), והיא הבטיחה לו לא לגלות. היה מגניב לראות איך הדם חוזר לה חזרה לגוף.
אני אוהב את הירו יותר ויותר ככל שיש יותר ויותר פרקים. הוא אדיר - גם בכוחות וגם האופי! ("וואפלס, וואהו!"
)
פיטר הגן על ניית'ן, כמה נחמד. היה גם נחמד עם אשתו של ניית'ן, שרק בסוף הסצנה גילינו שהיא נכה על כסא גלגלים (כמו שעשו עם ג'ון לוק ב"אבודים", בפלאשבקים שלו בפרק 104).
החלום המוזר של פיטר מסתבר שודר גם במוחו של צ'ארלס, אביה המנוח של סימון. כמה כוחות יש לבן אדם?! (וממי הוא שאב את הכוח הזה? מאט?)
גלינו עוד גיבור חדש. הבחור שמאט שכנע להרגע בבית החולים, השאיר כוויות על הבחורה. מסתבר כי לבחור יש ידיים שורפות.
למייקה יש כוחות! כמו שאנשים חשדו לפני, מייקה מסוגל לשנות או לשלוט חפצים מכניים או אלקטרוניים. הוא גרם לטלפון הציבורי לעבוד, וכשד. ל. הקשיב לשיחה הוא שמע רק רחש סטטי.
לפיצול אישיות של ניקי קוראים ג'סיקה. אין לי מושג למה, ואין לי מושג איך ניקי ידעה את זה.

Obi Dan Kenobi

New member
שכחתי כמה דברים.. ../images/Emo58.gif 107

אשתו של מאט בוגדת בו עם השותף שלו (שאני חושב שהוא סיילר - ראיתם את התגובה שלו כשהוא שמע את השם "סיילר"?)
אשתו של ניית'ן הפכה לנכה לאחר תאונת דרכים שהוא נהג בה.
אייזק נאבד, ובעל הבית שלו אמר שהוא עבר. כזכור לכם, בסוף הפרק שעבר אדן הופיעה אצלו. האם זה אומר שהוא נחטף?

noyil

New member
התרשים-רעיון מצויין

רק שחלק מהטקסט לא קריא

../images/Emo58.gifהכוח הוא לא

ידיים שורפות אלא שיחרור קרינה רדיואקטיבי ממוקדת. זאת הסיבה שהוא מצליח לצרוב דברים ולשרוף דברים.

../images/Emo58.gifפרק טוב

הרבה גילויים, סצינת ההצלה הראשונה של שני הגיבורים האהובים עלי. היה נחמד ביותר. 7 מ10

Sernas

New member
משהו קרה לNBC?

סוף סוף הם מוציאים סדרה טובה שלא כמו כל השאר שהיו טובות, ואז אחרי איזה 5 פרקים(מזה פחדתי גם לגבי הסדרה הזאת כי פרק 5 גם היה חלש) היא ניהיית מאוסה ומשעממת.

guyush86

New member
למה עוד אתה מצפה?

תאמין לי שאם כל הפרקים היו כדוגמת החמישה הראשונים מבחינת האקסטרה מתח שלהם היית משתעמם בכל מקרה.... די להשוות בין הפרק אחד לאחר...הסדרה מתפתחת ואיתה גם העלילה, יכול להיות מצב שבו הקטע הזה מותח יותר והשני מעניין פחות, אבל מזה אין מנוס אם רוצים לפתח סדרה.

noyil

New member
אהבתי את ה

"אני אעלה את זה ליוטיוב וארוויח מיליונים"

MineraL

New member
פרק טוב../images/Emo58.gif

אהבתי את הקטע על יוטיוב
וגם גילינו כוח של מייקה

Lion_Heart

Well-known member
OMG!!!! ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

פרק נפלא! נהדר! מדהים! מאט גילה שאשתו עושה את השותף שלו... "לוזר... אני דופק את אישתך" הא! והוא רשמית זוכה בתואר "הפולני של השנה" על כל הרגשי בטלפון! איזה דמות נפלאה! אחלה סצנה בבי"ח! אני כל כך מקווה שהוא יעלה לדרגת בלש! פיטר... מוזר. הוא לומד לאט לאט איך לתמרן את אחיו... DL מדגים עוד קצת מהכוחות שלו, בשיתוף פעולה מדהים (אך לא מודע) עם הירו. ניקי... הו ניקי... לא אוהב את ג'סיקה... היא מעצבנת! קלייר חמודה... אח שלה מפגר קלות. מייקה. מותק. טכנופאט שמודע ושולט בכוחות שלו! לא רק זה, הוא גם מודע לפיצול אישיות של אמאל'ה! פרק נפלא!!!

Y0NaTaN

New member
פרק נחמד מאוד ../images/Emo58.gif 107

אני מתחיל יותר ויותר לחבב את הדמות של מאט, יש לה פשוט עלילה מעולה. וכל הקטע של האיש שיכול לשלוח קרינה רדיואקטיבית מהידיים.. ענק XD

guyush86

New member
פרק מצויין../images/Emo45.gif

החבר'ה מעלי סיכמו את הדברים מעולה אין לי מה להוסיף

guyush86

New member
דבר אחד לא הבנתי

ראינו שנייתן מבקש מלינדרמן את הציור שפיטר מעוניין בו בחזרה. אבל כשפיטר שואל אותו האם הוא קיבל את התמונה הוא מכחיש, כשבעצם הוא כן קיבל אותו. למה לו לבקש מלינדרמן את התמונה אם הוא לא הולך לתת אותה לפיטר?

אולי הוא רוצה שפיטר יפסיק להתעסק

עם זה ואז אם הוא מחזיק את התמונה אצלו, פיטר יהיה במבוי סתום ואולי יזנח את כל הענין. או שאולי הוא רק מבקש להרויח זמן, כלומר לתקוע את פיטר לפחות עד הבחירות כדי שלא יהיו שום סקנדלים עם פיטר עד אז.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif פרק מצוין D: ../images/Emo58.gif

עוד פרק שממש ממש אהבתי הסצינה בבי"ח הייתה טובה מאוד ושמחתי לגלות עוד גיבור [השאלה היא כמה גיבורים בסופו שלדבר יש?
] ומעניין מה תהיה התרומה שלו ותמיד ידעתי שלמייקה יש כח היה נחמד סוף סוף לגלות את זה אני לא מבין מה הבעיה של אנשים עם ג'סיקה אני ממש ממש אוהב אותה ואני כל הזמן מאושר שהיא יוצאת אני בכלל מת על הדמותשל ניקי אהבתי שהיה את הדיאלוג עםמייקה 'תנילי בבקשה את אמא שלי' 'אמא שלך לא פה' או משהו כזה XD מסתבר שהילד בכלל בכלל לא טיפש P: הירו כרגיל מצחיק ואפשר לבעוט באח של קלייר? אהבתי את הקטע של המהדק XD אני תמיד אוהב לראות אתהקטעים שהיא נפצעת וחוזרת הקטע של מאט והחבר היה גם טוב 'לוזר אני דופק את אשתך' זהו נראה לי שחפרתי מעט

למעלה