פרקי השבוע הראשון

EdisonGirl

New member
../images/Emo202.gifפרק 1 ../images/Emo58.gif

תקציר: בפרק הראשון הכרנו קצת את רן שריג, ישי גרין ולואיס אדרי. רן שריג הוא בן 40, נשוי לנעמה (+ 1) ומשלם מזונות לעידית (+ 2). יש לו 3 בנות בסה"כ. הוא תסריטאי, מעשן גראס באישור הרופאים בעקבות דלקת פרקים, ונראה שמתקשה לעמוד בקצב. ישי גרין הוא בן 30. בגיל 26 מכר חברת סטארט-אפ ב- 20 מיליון דולר, וכעת הוא הקים חברת סטארט-אפ חדשה, "סולוטו", שאמורה לעזור לאנשים לפתור בעיות במחשב בקלות. נשוי לדפנה. לואיס אדרי הוא בן 18, לומד בפנימיה לאומנויות במצפה רמון, הגיע ממשפחה דתית וחזר בשאלה. בגיל 14 אבא שלו סילק אותו בעקבות כך מהבית. נזרק לרחוב, התחבר לאנשים הלא-נכונים ונעצר במשטרה מספר פעמים. זה 4 שבועות יוצא עם דרור, מאוהב בה ולא יודע איך לומר לה את זה. נראה שהוא והחברים שלו מאוד משועממים שם. הם מסניפים דבק ובורחים מהפנימייה כדי לקנות ולשתות וודקה. באיזה שלב אתם נמצאים בחיים? במי מהם אתם לא מקנאים ועם מי הכי הזדהתם? ובכלל, כתבו מה שעולה לכם לראש לגבי הפרק הראשון!
 

EdisonGirl

New member
../images/Emo202.gifפרק 2 ../images/Emo58.gif

בפרק השני אנחנו מכירים את דודי בוסי ושי גולדן. דודו בוסי מבלה את ימיו פעמים רבות ב"קפה תמר" ומסיים אותו תמיד עם אלכוהול ביד. הוא לא טיפוס של בנאדם אחד, ומודה שלאהוב אותו זה חרא. שי גולדן אובחן כבר בגיל 10 כילד מחונן, כשקיבל 145 במבחן IQ. הוא היה מורה לספרות וכתב עבור האתר "וואלה" בשכר נמוך, והיום הוא כבר עורך מוסף הארץ. הוא מצהיר שהסוד שלו הוא משמעת עצמית. רן שריג מתמודד עם הטיפול בילדיו. מבחינתו, חצי שעה עם ילדים שקולה ל- 3 שעות עבודה, והוא מתקשה להשתלט על העומס. איך התרשמתם מדודו בוסי ומשי גולדן? ובכלל, מה דעתכם על הפרק? זה גם הזמן להתחיל להצביע בסקר: למי הכי התחברתם עד כה?
 

EdisonGirl

New member
../images/Emo202.gifפרק 3 ../images/Emo58.gif

גולדן מופתע מכך שאישתו לא מכירה את פרימו לוי, ומתלונן על כך שהיא לא קראה כתבה אחת שלמה מההתחלה ועד הסוף בכל חצי השנה שהוא עורך את המוסף. ישי קונה דירה עם דפנה. הוא מושך 2,000,000 במזומן לשם כך, והמשפחה של דפנה טוענת שהוא פראייר, מכיוון שמוכן לשלם עוד 25,000 ש"ח השלמה לשנה שכירות, בנוסף למחיר הדירה. הם קובעים לצאת לחגוג, אך הוא חותך לעבודה מחוסר ברירה (או סמכותיות? תחליטו אתם). רן שריג משתוקק לסקס או...
אבל אין שיתוף פעולה מצד אישתו. מה אתם חושבים על ישי? הוא באמת פראייר? ומוצדק מצד שי להאשים את אשתו בבורות? ומה אתם הייתם עושים במקום רן?
 

EdisonGirl

New member
../images/Emo202.gifפרק 4 ../images/Emo58.gif

שי גולדן חושף את סיפור חייו ותמונת משפחתו המאמצת. דודו בוסי מספר על הבת שלו, קים, שנמצאת כבר חצי שנה בחו"ל, ומהרהר בשינוי אורח החיים שחזרתה תגרום. התרגשתם מסיפור חייו של גולדן? ומה דעתכם על אורח החיים ה"מתירני" משהו של דודו, כאב לבת? בכלל, מה דעתכם על הפרק?
 

EdisonGirl

New member
../images/Emo202.gifפרק 5 ../images/Emo58.gif

לדודו היה דייט טוב. הוא מרוצה מחיי הרווקות שלו, וטוען שהוא "שונא להרגיש" אבל מצד שני, זה נעים. רן שריג מרגיש "פקמן של זבל". ביתו הקיאה לו בתוך המכונית. הוא רוצה לקבל אהבה מעידית, אך זה לא מצליח. הם קבעו לצאת לדייט, והיה לו טעם מר. בסוף הפגישה הוא ניסה לומר לה, שאילו רק הציפיות שלה היו נמוכות יותר, היא הייתה מצליחה ליהנות. לואיס נפגע מהאהבה הקודמת שלו עד כדי כך, שהוא מתקשה לחשוף בפני הנוכחית, שהוא אוהב אותה. הוא אומר לה זאת במהלך ערב של התמסטלות והם מתנשקים. בסוף הפרק הוא בוכה ואומר שהוא רוצה לאהוב אותה יותר מאשר את הקודמת. מה אתם מרגישים לגבי רן? מה הייתם עושים במקומו? ובכלל, מה דעתכם על הפרק?
 

Unsteady7

New member
ראיתי היום

הצטרפנו ל"הוט" היום, ראיתי את הפרק הראשון ב-VOD (די נחמד למען האמת, לא רגילה לעניין כי הייתי ב"יס". וכל העניין הזה של להריץ/להקליט. לא הבנתי כלום) ישי מעצבן מאוד, יותר מדי מאוהב בעצמו. לא התחברתי בכלל. רן - נראה שמאוד לא מרוצה מאשתו ושונא את ילדותיו. לדעתי צריך להתגרש ויפה שעה אחת קודם. לואיס - נראה ילד טוב חבל שהוא מסתובב עם ערסים שמדרדרים אותו. הוא כלל לא קשור אליהם , ורק נגרר. חבל.
 

EdisonGirl

New member
../images/Emo45.gif צפי עוד. זה רק הולך ומשתבח!

ויש סיכוי שאת עוד תשני את דעתך לגבי כל אחד מהם... וכן, אני מסכימה איתך לגבי לואיס.
 

Unsteady7

New member
...

דודו - ילד שתקוע בגיל הילדות. סטוציונר, ובכללי נראה אדם דוחה ושיטחי מאוד. שי - לדעתי, הוא הוכחה לכך שזה שאדם נחשב מחונן, ''אינטליגנט'' וכו' על "הדף" ולעומת זאת אינטיליגנציה רגשית שואפת לאפס.
 
למעלה