עדכונHIM

עדכונון..תמונה חדשה של וילה+שאלה

מה לעזאזל עובר לו בראש עם השפם הזה??וזאת רק אני או שהפנים המוורידות שלו מקבלות התעגלות?

DanaValo

New member
קאבר של HIM ל..

Enjoy the Silence אז הנה גרסת הקאבר 1 Lacuna coil [קאבר] 2 It Dies Today [קאבר] 3 לפי דעתי לווילה אין את הקול המתאים לזה או שפשוט הם לא עשו הרבה חזרות, אני חושבת שמי שעשה את השיר הכי טוב הם Lacuna coil או Depeche Mode טוב אני הולכת לביצפר, היום ההצגה הראשונה, לחץ-לחץ-לחץ. אוהבת אתכם, -דנה- מה לפי דעתכם היה הכי טוב? ומה הייתה גירסת המקור??? נ.ב ענבלירון, את מוזמנת למחוק [!!!] את ההודעה הקודמת משהו התחרפן בקישורים.

כמובן ששל דפש...

אני לא אוהבת את הגירסה של לאקונה קויל בכלל... כל הדיסק האחרון שלהם נוראי>< את של הIt's dies tonight לא הכרתי קודם, גם לא את הלהקה. :X הם בסדר, אבל הם לא שינו הרבה ואת מה שהם שינו בפזמון ובסוף עם הצעקות לא אהבתי. של HIM זה באמת חמוד, אבל בניגוד לקאברים אחרים שלהם שהשיר פשוט נולד מחדש, ובמקרה של wicked game פשוט הופך לטוב יותר מהגרסה המקורית, פה הם לא שינו הרבה וזה לא הכי התחבר אליהם. קיצר כמו שאמרתי מקודם, של דפש הכי טוב :] (וכן, זאת הגרסת מקור)

milkshakit

New member
אלוהים ישמור!

הוא נראה בן 40 ומשהו ככה עם הזקן והכובע הזה. שיבין כבר אחת ולתמיד שזה מבגר אותו ומכער אותו!^&#$!@ והתעגלות...? אין מצב. למרות שהוא קצת השמין הוא תמיד יישאר רזה, אין מצב שהפנים שלו יתעגלו.. נראה לי

DanaValo

New member
רק תזכרו שממתחת לשפם+כובע הזה מסתתר

לו ווילה שלנו
ווילה. תעשה. לי. ילד. וכשאני אפגוש אותך [בע"ה, מתישהו בחיי..חח] אני אשלח אותך לאיזו קוסמטיקאית שתוריד לך את שיער הפנים לצמיתות [!!!!] ובנתיים, עשה לי ילד. 5@^@#^!#^*&^)^%!~$ ג'יזס, ווילה. מתי נפגוש אותך?

DanaValo

New member
אני מתחרפנת מזה ../images/Emo26.gif

http://www.youtube.com/watch?v=g903wyTEv-I כוסעמק, הקישורים לא עובדים. אז אם לא עובד הקישור הזה, כנסו לכתובת שלמעלה.

פוזת סבא

רציני הוא מזכיר לי ככה את סבא שלי(ז"ל)וזה לא דבר טוב..בעיקר אם אתה עוד לא בן 30(טוב נו מתקרב אבל בכל זאת)

תמונה הכי טובה שראיתם ותראו אי פעם

אתם מוזמנים לשים ת'תמונה הכי טובה שלו לדעתכם גם..בכל מקרה זאת התמונה הכי מוצלחת..לעזאזל אני רוצה להיות המקרופון שלו o_O

milkshakit

New member
זאת התמונה הכי טובה שלו השנה

ללא ספק. פשוט נראה צעיר, רענן, והכי חשוב - השיער שלו מדהים ויפהפה. בדיוק כמו שצריך להיות! אה וכמובן גם בקליפ האמריקאי של KL הוא נראה כמו מיליון דולר עם אותו השיער. (לפחות לקליפים הוא אף פעם לא מצטלם עם שפם.. זה מה שהיה חסר).

נו טוב..תמונות פרומו הוא תמיד

תמיד יראה טוב..לפחות ברוב תמונות שראיתי עד עכשיו..(חוץ מפרומו מ2004) ולא רוצה לחשוב איך הם בעיקר הוא יראה בתמונות כאלה של 2007..

למעלה