מיכאל ב-TV

DoRiNuS sMiNiA

New member
../images/Emo44.gifמיכאל ב-TV

לא טלוויזיה באמת,אלא טיפו TV. אל תשאלו אותי מה עשיתי שם,רק כשאני משועממת,ממש משועממת,משועממת ברמה שאני מסוגלת להכין שיעורי בית. בקיצור,תמונה של מיכאל לכדה את עיניי. כתוב עליו קצת,וגם מתי השידור. אזהרה
שימו לב לתמונה עם הפרסומת הסמוייה! וגם תקראו מה הוא סיפר על עצמו,הבנאדם הזה מדהים!

orel4400

New member
רועדתתתתתתת אהההההההההההההההה

איזה מושלםםםםםםם אלוהיםםם מזה התמונה הזאת<?!?!??!?!???!?? הוא יצא פשוט מהמםםםםםםם אחחחחחחח ווואי אני רועדתתת מצטערת מקשיםםם שאני מכאיבה לכם!!!

orel4400

New member
רגעעע מורידהה דופק לב...

וואי.... בבקשה תכנו היום ותשאלו אותו שאלות לגבי מעריצים!!! ותשאלו אותו על מכתבים של מעריצים ובכלל עם הוא זוכר את אוראל!?

orel4400

New member
ברור שאני ישאל!

אבל אני רוצה הרבה ילדים שיהיו שם ויגידו לו על אוראל! אני מביאה כמה חברות שלי יכתבו לו על אוראל... כאילו עליי.... אני רוצה כמה שיותר!! אני יהיה שם ברור... אני חייבת לראות את השידור!

DoRiNuS sMiNiA

New member
אוראל...

להכניס אוויר...להוציא עכשיו תחזרי על זה כמה פעמים! עוד קצת.. עוד טיפטיפה. יופי...עכשיחו את בסדר נכון?

orel4400

New member
יאאא דוריןן... בבקשה!

תכנסי היום לשם... ואם זה יהיה כמו צאט כזה... אז תרשמי לו אוראל אוהבת אותך... ושיגיב לי על המכתב שלי... אני רוצה לראות אם הוא זוכר אותי.. תגידי לו שהוא קיבל מכתב במופע של השמיניה מילדה שקוראים לה אוראל ומכל מיני דברים כאלה!

DoRiNuS sMiNiA

New member
אני לא אהיה בבית בשעה של האירוח../images/Emo7.gif

תמיד שמארחים אותו אני לא בבית

baril

New member
תודה ../images/Emo140.gif

דווקא יצאה לו תמונה ממש יפה

Super Chuly

New member
וואו, תודה!!!

נשמע כמו בנדאם שיש הרבה על מה לדבר איתו. הוא אוהב עריכה וסרטים, איזה מגניב!! ליהי :)

shminia com

New member
OMG!!!

(פעם ראשונה שאני משתמשת בקיצור הזה- מזל טוב לי) במבי קופצת למים? ?!? זה צולם בעיר שלי! ושתי חברות שלי מהחוג (שאחת עזבה את הארץ והשנייה לומדת בבי"ס אחר) היו ניצבות שם!! (וגם אני יכולתי אם לא הייתי חולה באותו יום) אני בשוק!!!! למה אף אחד לא אמר לי?

orel4400

New member
זה סרט מצוייר?!

אם יש לך מידע על הסרט בבקשה תני לי..!!

shminia com

New member
זה לא

ובואי נגיד שזה לא סרט לילדים. זה על איזו אחת שהחילטה שהגיעה הזמן ל***** (לא בדקתי את מספר הכוכביות) אני אמצא את העיתון עם המידע (שמרתי אותו איפה שהוא) ואגיד לך :)

למעלה