מדיה

danduuu

New member
סתם כמה דברים שמצאתי../images/Emo9.gif

סופסוף אפשר לראות את בארטון מדבר
פינית אמנם אבל גם זה משו
ומה עם קצת סיבוב שופינג עם לא אחרים מאשר וילה&מיג'ה?טוב קניות מהסוג שלהם גמאני רוצה ובייחוד להסתובב עם כוסית כזאת ברחוב זה כבוד
ולסיום HIM לייב בדטרויט-סרטון של 21 דקות
מצויין!רק חבל שבאם הזה נדחף בהתחלה
חחחחחחחחחחחחחחחח והתמונההה-->

DanaValo

New member
זה דרש הודעה חדשה ../images/Emo99.gif

ראיון עם וילה+ קליפ+ וילה מדבר על דילדוס וגדלים
אעאעאהעאההאעהאעאעעעעהאהה!!!!!! 3333333333> http://www.youtube.com/watch?v=MV4VDZoMKeE&search=ville%20valo%202006 איך אני עושה שהלינק יהיה בתוך מילה? ^^ אני מעט עילגת.

LucyMeow

New member
../images/Emo99.gif

איזה יפים הם ;-; בא לי לבכות מרוב אושר. ;-;

maglor

New member
כמו שאני הבנתי את זה באם הוא אחד הג

הגורמים להצלחה הגדולה של HIM בארה"ב עכשיו, יכול להיות שאני טועה, אבל אם זה נכון אז למה להתעצבן עליו?

milkshakit

New member
זה לא נכון.

נכון שבאם די פירסם אותם בתוכנית שלהם, אבל ההצלחה בארה"ב באה אך ורק בגללם ובגלל האלבום שלהם.

maglor

New member
אם את אומרת אני אאמין לך,

למרות זאת, זו לא סיבה לשנוא אותו, סך הכל הוא בן אדם די מצחיק.

תודה!../images/Emo24.gif

הו, לבארטון יש קול נחמד, באסי כזה
באם אידיוט, איך הוא יכול אפילו לרגע להגיד שדארק לייט הוא האלבום הכי טוב של הימ? >< אבל קלטתן את המעריץ ההוא שדומה קצת לוילה?
אבל היו שם יותר מידי פוזרים>< ההופעה עצמה הייתה נחמדה, אבל קצרה ורק מדארק לייט
אבל היה בקליפ דגלי פינלנד
והביצוע לקילינג לונלינס היה ממש חמוד :] את הזה של השופינג אני כבר מכירה.. אני חושבת שהעלו את זה לקומונה מתיישהו.

little WhiSper

New member
ת'אנקס האני... ../images/Emo140.gif

ובאמת היה שם מעריץ ממממש דומה!!!
וקילינג לונלינס באמת
ובכלל אחלה הופעה לדעתי... חחח הדטרויטים חמודים!! וגם באם.... -אלתסקלואותי-

תודה+ ../images/Emo207.gif

שמתי לב למשהו.. האמת שראיתי את זה ממזמן אבל עכשיו אני די בטוחה.... בקלים של גורילז:DERE ככה כותבים? וואי בטוח יש לי שגיעה....(כזאת סתומה) בקיצור אז בסוף הקליפ יש קטע שכאיל ה"גיטריסט" מתעורר מסיוט.... ועל הארון שלו יש פוסטר של.. נראה לי... לא זוכרת איזה להקה.... ויש תמונה של הארטגרם.... מישהו שם לב?

DanaValo

New member
תוודדה ../images/Emo99.gif

אאאאאאאאאההה D:
ההופעה מדהימה :] חבל שרק מדארק לייט :S וילה מדהים
ממלללא פוזזרים :S וההוא שאתם אומרים שדומה לוילה- הוא לא דומה בכלל אז יש לו כובע-שיער שחור- ושחור בעיניים..הוא ל=א דומה לוילה הוא יותר מדי עקווםם!!! אאאאאההה הלוואי עליי פה בישראל D:

למעלה