כתבות

הילארי דאף רוצה להשלים עם לינדזי!

let bygones be bygones -is what actress hilary duff desperately wants to say lindsay lohan. the lizzie mcguire star is keen on ending her feud with the teen queen which started after the mean girls actresss stole hilarys boyfriend aaron carter from her and the young beauties havent been on talking terms since them . hilary however has offered an olive branch to lindsay asking her be friends again even thougn she admits she would find it hard to do. sometimes i feel i really hate lindsay but i just want be friend lindsay again! she said מי שיכול לתרגם את הכתבה בבקשה שיתרגם אותה!

איזה חצוף ארון קרטר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

תראו קטע של ריאיון איתו ושאלו אותו אם הוא מרגיש אשם בסכסוך בין הבנות והוא כזה "hell yeaaaaaa" והתחיל להתנהג כמו איזה ראפר מושפע פשוט גועללללללללל נפש!!!!! כנסו!!!

LindZiv Cohan

New member
עלק לינדזי גנבה לה ת'חבר../images/Emo46.gif

"תני לעבר להשאר בעבר [מה שהיה היה
]" - זה מה שהשחקנית הילארי דאף רוצה בנואשות [?!
] להגיד ללינדזי לוהאן. כוכבת ליזי מקוויר משתוקקת לסיים את הריב עם מלכת הנוער, שהתחיל לאחר 'ילדות רעות'. השחקנית [או שחקנית ילדות רעות??
למה הם מתקמצנים בניקוד
] גנבה להילארי את החבר- ארון קרטר, הצעירות היפות לא דיברו מאז. למרות זאת הילארי הזמינה את לינדזי לארוחת צהריים וביקשה שיהיו חברות שוב, למרות שהיא מודה שזה יהיה קשה לביצוע. "לפעמים אני מרגישה שאני ממש שונאת את לינדזי אבל אני רק רוצה להיות חברה שלה שוב!" היא אמרה. לפי דעתי זה בולשיט..

lovetwins

New member
ממש! ווואאאיייי חש לדעתי הוא גם לא

יודע לשיר ותמיד חשבתי שהוא "סנוב" ובכלל זה נראה כיאלו הוא עשה הכל בכוונה... שונאת אותו!(לא קשור רק ללינדזי...)

הוא חש את עצמו../images/Emo70.gif כנראה בגלל../images/Emo26.gif

שיש לו אח שהוא סלב (או היה סלב לפחות חח) אז הוא יכול לעשות מה שבא לו איכסססססססססססססססססססססס בתנהגות דוחה
עכשיו שיראה איפה הוא ואיפה הן
הן מצליחות והוא מדכדך
איזה אומלל
כל פעם שבא לו להתפרסם קצת הוא מדבר על המקרה הזה חורש על האמאמא שלו רק כדי להתפרסם כי לשיר הוא לא יודע לשחק גם לא לרקוד לא כלום
אידיוט

איזה סנוב לאללה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

ממש "מוכשר" הבן אדם זה
בשביל מה הוא בכלל מפורסם שישב בבית שלו בשקט.

אוי נו באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זאת נשמעת לכם

השפה של הילארי
"לפעמים אני ממש שונאת את לינדזי" זה לא דיבור של נערה בת כמעט 19
וחוץ מזה לינדזי הייתה הראשונה שהציעה להילארי לצאת איתה לארוחת ערב והילארי לא ענתה בכלל ואז אחותה היילי גם ניתקה לה את הטלפון אז למען ההגינות.. לינדזי הייתה ראשונה ונגידדדדדדדדדדדדדדדדדד וזאת הילארי... למה נראה לה שאם היא תגיד למישהי "אני ממש שונאת אותה" היא תרצה להשלים
מבדרררררררררררררררר

חחח מה הקטע../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כאילו זה ממש נראה לי שזה מוקרץ,כי אם היא היתה אומרת את זה זה היה מתפרסם בפורום של הילארי ואפילו באתרים וממש לא ראיתי את הידיעה הזאת
וגם עם כל המקרה של "כן גנבה לא גנבה את החבר" כבר מאוס
והן צריכות כבר לעבור הלאה ולא להתקע על כל דבר
(ואני מדברת על שתיהן בשווה) זהו.

תקשיבוו...

סורי על ההתפרצות, אני חדשה...=] קוראים לי רעות כהן ואני בת 13... ועכשיוו- אני מתה על הילארי דאף, וגם על לינדזי לוהן. אני חושבת ששתיהן חמודות וכאילוו... מה הקטע להאמין שהילארי הציעה לה להיות חברות שוב ראשונה? זה שאתם שונאים אותה זה אומר שזה לא נכון..? קיצוררר... זאת דעתי=] בכל מקרהה... מקווה להשתלב:)

../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מקווה שתהני
ובקשר להודעה היא שזה לא קשור כאילו אנחנו חושבים שזה לא נכון לפי מה שהיא כביכול "אמרה"(יכול להיות שהיא אמרה ויכול להיות שלא) וחוץ מזה גם אני אוהבת את הילארי וגם את לינדזי וזה ממש לא קשור

אף אחד פה לא שונא את הילארי../images/Emo70.gif

פשוט באמת לינדזי היא זאתץ שהתאמצה ראשונה ואךילו כמה פעמים וזה ממשששששש לא הסגנון דיבור של הילארי
אז ברור שיש חוסר אמון כלשהו...

ThE LiTTle LaDy

New member
נו...היא הרגישה אשמה...../images/Emo41.gif

בגלל שהילארי הייתה חברה של אהרון קודם,אז אחרי שנודע לה שהיא "גנבה" להילארי את החבר (אחרי האשמות...) היא בטח הרגישה אשמה,אז היא התקשרה אלייה,ניסתה להשלים איתה. ובצדק. אני אוהבת את שניהן, להמ הן לא יכולות להשלים

למעשה עד היום זה לא כ"כ ידוע../images/Emo26.gif

מי יצאה עם הקוף קודם
הוא פשוט היה איתן בו-זמנית הלוואי והן ישלימו אבל אחרי משהו כמו 4 שנים של יריבות חברות טובות הן לא יהיו

למעלה