יום שלישי, 13 בפברואר

גליזה

New member
../images/Emo44.gifיום שלישי, 13 בפברואר../images/Emo22.gif

לאחר הצפייה בתוכנית של הערב, יש בקשות? מענות? תגובות? זה המקום!
(אנא מכם, שימרו על כללי הפורום ושיח דיבור נעים.)

roni12342

New member
נכון,נשמע באמת שיא התמימות

ואני גם עברתי את זה,ובוא נגיד שתמימה זה כינוי שרחוק מאוד ממני,אבל גם אני נפלתי בפח.. כל ההצעה הכספית הענקית והמשחק המעולה של המנוול הזה והרחמים יכולים להצליח להערים. נכון שזה נשמע כאילו למה להסכים לנגוע בגבר שאת לא מכירה ולא כלום..(ולמזלי לא הגעתי לשלב הזה)ולעשות לו מסאג' והכל..אבל באמת שצריך להיות בסיטואציה בשביל להבין שזה נוכל שידע לעשות את העבודה שלו כמו שצריך... אחרת,גם אני ההיתי חושבת שטיפשה מי שהסכימה לזה...אבל לי זה קרה גם ואני מבינה אותן בידיוק ואני שמחה בשביל אלה שחושבות ש"יש נשים טיפשות" כי הן לא עברו את המקרה המזעזע והמבחיל הזה.

../images/Emo31.gif עירוב מין בשאינו מינו

הרושם שלי הוא, שהדגל של גילוי שחיתויות וחשיפת נוכלים משמש לרפי גינת מסווה ואמצעי לספק את יצר המציצנות שלו ואת הצורך האישי שלו לבזות אנשים ולהשפילם. העניין הציבורי בפרשה הנדונה הוא בכך, שעורך דין בישראל השיג, או ניסה להשיג, במרמה שירותי מין ולא שילם לנותנות השירות את האתנן המוסכם. אבל אין עניין (אינטרס) ציבורי בתיאור מפורט של השירות האמור, בוודאי לא באופן שהוצג בתכנית ובקדימונים: שוב ושוב, לפני הפרסומות ואחריהן, ועוד פעם ושידור חוזר, והכול בקול הבס העמוק של המנחה, בדרמטיות, כאילו מדובר בפיגוע או במלחמה שפרצה. רפי גינת, רצונך לחשוף שחיתויות - חשוף; רצונך לשדר פורנוגרפיה - שדר. אבל אל תערב בין השניים. זה צורם, זה חסר טעם, זה דוחה.

מר עופר שם המישחק זה פירסומות

עשו מיקדומונים על סקס . הציבור רצה ליראות, המפרסם ידע שהרבה אנשים ירצו ליראות דברים על סקס . זה דרישות של ערוץ 2 להכניס כמה שיותר כסף מיפרסום . ומחפשים נושאים עים תמונות שיעניין את הציבור ויצפה . ובתמורה רפי מקבל משכורת טובה עבור זה ברור לך אחי

pistolpete

New member
לא עירוב ולא נעליים-עניין ציבורי

עניין ציבורי בהחלט ותיאור מפורט בהחלט, עם כל הגועל שבדבר... יש הרבה מתלוננות, צריכים לגלות התנהגות ושיטתיות שחוזרים על עצמם, ובטח שלא יצר המציצנות שקיים אצל כל אחד, הוא המניע לתיאור הפרטים של אותם מפגשים עם אילן אשד הסוטה. לגבי ההשוואה לאתנן של זונות - אתה מגעיל אותי אחי !!! פשוט מגעיל... הבחורות נוצלו לרעה וההסכמה שלהן לעשות את הדבירם שעשו שם, הושגה במרמה - הוא הערים עליהן והשיג הסכמה מצידן לעשות דברים שהן אף פעם לא היו עושות עם אדם זר. אם היה אומר להן מי הוא ומה הוא באמת רוצה מהן - תהיה בטוח שאף אחת מהן לא הייתה מוכנה לקבל את ה"אתנן" הזה שהזכרת. הוא עו"ד מתוחכם ודאג להכין את כל הפרטים כך שברגע שאולי ייחשף, לא יהיה "קייס" ממש חזק כנגדו והרבה סעיפים בחוק כמו מעשה מגונה, הטרדה מינית וכו' - לא יחולו עליו... כי הכל היה בהסכמה ומודעות מלאה של המתלוננות - כך הוא הגיע אולי לסעיף הרשעה של "השגת דבר במרמה", במקום להיות מואשם במטאריה משפטית של עבירות מין. אבל הוא לא חשב על כלבוטק כשהוא תכנן את ההגשמה של כל הפנטזיות שלו עם בנות שיעשו לו את זה בחינם... תכלס, היה יכול לעשות את כל הדברים האלו בתשלום עם בחורות שמוכנות לכך (זונות, מסג'יסטיות זונות, מלכות סאדו וביזאר...) - הבנאדם רצה להנות בלי לשלם, ועכשיו הוא ישלם שחבל על הזמן... - יש לו בעיה והוא חייב לטפל בה- הוא די מסכן... ועופר, שוב אני חוזר, תגובתך פשוט מבישה אחי...

אתנן ותמימות

על-פי מילון אבן-שושן, אתנן הוא מתנה, מנחה, שכר (בייחוד שכר זונה). "בייחוד" משמע: לא רק. על כן, תהא דעתך על השירות הנדון אשר תהא, המלה אתנן יאה כאן. על כל פנים, אני מבין גם מתגובתך הנוספת באשכול זה, שאילו קיבלו הבנות את שכרן, הן היו ממהרות לתת קבלה ואף להצהיר על כך בפני רשויות המס, והמהדרות שבהן היו מן הסתם תורמות את מלוא הסכום לצדקה. שהרי, כפי שתיאר אותן מר גינת בהגינותו, הן נערות תמימות, שהאמינו שהן עושות מצווה. לא ככה, אחי?

bull33

New member
הבונות האמינו שהן עוזרות !!!

הבנות האמינו שהן באמת ובתמים עוזרות לו וכן, מה לעשות מקבלות על כך שכר!!! מה יש פה להתבייש, הן לא ידעו מראש על כל הבקשות הסוטות שלו, ושהבינו בהדרגה המתוחכמת שלו-הן יצאו מזה כמו מאש, וכסף על כך זה הדבר האחרון שהיה להן בראש!! יש מבין???

Nasnei

New member
שלום, לי יש בקשב/שאלה

איך ניתן לצפות/להוריד בתוכנית עוד פעם??

Nasnei

New member
לי יש לשאלה/בקשה

איך ניתן לצפות בתוכנית עוד פעם?? אפשר להוריד באינטרנט? איך? איפה? תודה מראש

pistolpete

New member
הוי אילן אשד, למה להיות קמצן?

הבנאדם רצה להגשים פנטזיות מיניות על חשבון בנות תמימות, והשיג את הסכמתן לכך במרמה. כמו שכתבתי באחת התגובות לכך, הוא היה יכול לשלם לבנות שמודעות לרצונות שלו ועוסקות בעולם המין בישראל - והן היו מגשימות לו את כל הפנטזיות המיניות הלגיטימיות בהחלט (יש אנשים עם פאקים הרבה יותר גרועים) - הקטע שהוא עשה את זה כמו מניאק: גם הסתיר מבחורות רגילות (ולא מנוסות מתעשיית המין) את המניע האמיתי שלו לפגישות עימן, גם ניצל אותן מינית וגם לא שילם להן... כלומר - אם הפנטזיה שלו זה לתת לבנות שהוא לא מכיר לשעשע אותו מינית, אז למה לא לשלם להן כמו שהבטיח ??? לא שזה היה בסדר, כי זה עדיין מירמה וניצול - אבל לפחות הוא לא היה מסתבך כ"כ עד הצוואר כמו שקרה לו עכשיו. המסקנה המתבקשת מכך : הבנאדם פשוט קמצן !!! (או שאין לו כסף, אבל הוא עו"ד מבוסס אז לא סביר) והקמצנות במקרה הזה לא משתלמת בהחלט... בלי קשר לכסף - הבנאדם חולה וזקוק לטיפול - אני בטוח שהוא מודע לכך - אבל פאקים ושריטות כאלו קשה מאוד להעלים, אלא בטיפול מקצועי של אנשים מוסמכים.

למעלה