הפיג'מות 5 בטקס פרסי האקדמיה 2009

../images/Emo44.gifהפיג'מות 5 בטקס פרסי האקדמיה 2009

כפי שידוע לכם, השנה תתמודד "הפיג'מות 5" בפרס תוכנית הילדים והנוער בטקס הפרסי האקדמיה 2009. הפיג'מות מתחרה מול: "דאוס", "גור ואוח 3", "האי 2", "בילי 2" ו-"המובילים 2". צפוי לנו קרב גדול, ב-21:30, ערוץ 2. את הטקס מנחים יעל פולאקוב ואורי גוטליב, ובו ישתתפו גם כוכבי "שבוע סוף"(אני מאמין שעם קובי!)ו-"צחוק מעבודה". נהנים?משתעממים?רוצים לספר לכולם? יהיה לנו ערב מעניין, בלי קשר לתקווה שהפיג'מות יזכו, צפייה מהנה
.

זו לא סדרה חדשה? ../images/Emo223.gif

כמה כבר הספיקו לראות ממנה? ראיתי פרק 1 וזה היה נראה נורא.
הפיג'מות כאלה ותיקים... איך הם לא זכו?! 5 עונות מצליחות. אוף.
הם זכו פעם אחת מתישהו בטקס הזה?

Black Devil18

New member
../images/Emo221.gif ../images/Emo32.gif

יש לי שאלה : למה אתה לא משרשר את הודעות התגובה שלך להודעה אליה אתה מגיב ?

Black Devil18

New member
../images/Emo221.gif זה דווקא כן משנה

זה מקשה על הקוראים להבין למי שרשרת את ההודעה. אתה תמיד מגיב להודעה הראשית , ולא להודעה אליה אתה מגיב. לי באופן אישי זה דיי הציק , כי זה חזר על עצמו דיי הרבה פעמים ( ואולי בעקביות
) והיו פעמים שפשוט לא הבנתי למי אתה עונה. מקווה שקיבלת את ההערה בתור הערה בונה. אין פה כוונה לפגוע חלילה.

טווול

New member
ראיתי התאכזבתי וממש התעצבנתי

חבל שהפיג'מות לא זכו:( ממש מוזר שדיאוס זכהההה איכססה אבל לא חשוב מה שהכי היצבען אותי זה שבכלל לא הראו את הפרס הזה הוא היה בזמן הפירסומות ורק הראו מי זכההה וואי זה היה ממש מעצבן זה תמיד ככה אני שונאת שעושים את זה!

ככה זה

שיש 25 קטגוריות, ויש טקס ממש ארוך(אפילו לא ראיתי מי זכה הייתי מת מעייפות). מתי הוגש הפרס והאם הראו את הפיג'מות מהקהל? יחסית היה טקס טוב.

למעלה