אוחצ'ה :D
א אוראליי XD New member 29/6/07 #34 ../images/Emo210.gif חחחחחחחח ../images/Emo6.gif יוו אמא'להה איך הוא נראה אם המכנסיים הצמודים האלה אשכרה אוחצ'ה "היי מאמי , ננכון סקיני יפפפפפפפפה?" חחחחחחחחחחחח סקיני מה זה קשור? :O שיהיה
../images/Emo210.gif חחחחחחחח ../images/Emo6.gif יוו אמא'להה איך הוא נראה אם המכנסיים הצמודים האלה אשכרה אוחצ'ה "היי מאמי , ננכון סקיני יפפפפפפפפה?" חחחחחחחחחחחח סקיני מה זה קשור? :O שיהיה
נ נופר בוסקילה New member 29/6/07 #37 ../images/Emo20.gifאייך הוא אמר לי "מאמי אני ממש ממש ממהר" אייזה דאחקותת
נ נופר בוסקילה New member 30/6/07 #78 ../images/Emo20.gifשש אוראל ישלך רשות לדבר כפרונה אני מרשה חועחועחעו
ח חן XD New member 30/6/07 #113 ../images/Emo221.gif יש לך אישור לדבר מנופר ? ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחח אבל אני אוסרת עלייך לדבר רע על ערן או אביחי :] נכון ירדוס ? או בכלל על הבנים , אם הייתי רעה הייתיי יורדת על שרון אבל אני לא רעה
../images/Emo221.gif יש לך אישור לדבר מנופר ? ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחח אבל אני אוסרת עלייך לדבר רע על ערן או אביחי :] נכון ירדוס ? או בכלל על הבנים , אם הייתי רעה הייתיי יורדת על שרון אבל אני לא רעה
א אוראליי XD New member 30/6/07 #114 ../images/Emo210.gif רעה :[ ,איפה נופר כשצריכים אותה ? ../images/Emo6.gif
ח חן XD New member 30/6/07 #115 ../images/Emo221.gif הזהרתי אעותך רק חחחחחח ואיפה נופרר שתבוא חחחחחחחחח נראה מה היא תגיד על זה
א אוראליי XD New member 30/6/07 #116 ../images/Emo210.gif חחחח היי , אני לא ירדתי על אביחי ,,, חחחחחחחחחחחחחחח רעה רעה רעה D =
ח חן XD New member 30/6/07 #117 ../images/Emo221.gif היהיהי את ירדת על ערן וזה מספיק לי חח אני רק מזהירה אותך עד לביחוש
א אוראליי XD New member 30/6/07 #118 ../images/Emo210.gif אין מה לרדת עם ביחוש הוא חתיך , שרירי , כל מה שצריך להיות לגבר , וערן ? נ - ק - ב - ה מה ? לרדת עליו זה אומר שני לא אוהבת אותו ? אני אוהבת אותו אבל כיף להסתלבט ; ]
../images/Emo210.gif אין מה לרדת עם ביחוש הוא חתיך , שרירי , כל מה שצריך להיות לגבר , וערן ? נ - ק - ב - ה מה ? לרדת עליו זה אומר שני לא אוהבת אותו ? אני אוהבת אותו אבל כיף להסתלבט ; ]