דרושים מנהלים לאשכול בידור!

../images/Emo44.gifדרושים מנהלים לאשכול בידור!

לאשכול בידור דרושים מנהלים שרואים, אוהבים ונושמים טלוויזיה. יש תכנית טלוויזיה קרובה ללבך
אולי תנהל את הפורום שלה
חולים על מוזיקה ישראלית? האצבע שעל השלט תמיד לוחצת על המספר "24"? אולי אתם מתאימים לנהל את פורום ערוץ 24 בתפוז
לא יכול בלי פרק יומי של "חברים"? מנת צחוק יומית היא הכרחית עבורכם? נשמע שנועדתם לנהל את פורום ערוץ ביפ
אם אתם מתעוררים עם הטלוויזיה וחייבים לקבל עדכונים על הבוקר, אולי אתם אלו שמתאימים לנהל את פורום התכנית יום חדש
תכנית התחקירים הוותיקה של אילנה דיין חוזרת בעונה חדשה, שתגרום לכל המושחתים להתפתל. רגע לפני, פורום עובדה קורא לכם לנהל את המקום הכי רציני ברשת
עוקבים אחרי כל פרק ברוקדים עם כוכבים ולא יכולים בלי, פורום רוקדים עם כוכבים מחפש מנהל.
מכורים לספסל האחורי? נשפכים מצחוק רק מלראות את הפנאל של הקומיקאים? אז כנראה שאתם מתאימים לניהול פורום הספסל האחורי
אם אתם לא מורידים את העיניים מהמסך בכל פעם שאלון גל פותח את הפה ומלאים בעצות בואו לנהל את פורום משפחה חורגת על מנת להציע את מועמדותכם יש למלא את הטופס הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp שימו לב שרק מועמדים בני 16 ומעלה יתקבלו.

michaly2003

New member
מה הקשר בין מה שכתוב פה לבין "החברה של אנה"?

ומי בכלל רוצה להיות חבר של אנה, יש שם עוד רקדניות טובות ומקצועיות ממנה, הם לפחות רוקדות ריקוד סלוני, היא רוקדת ריקוד סטרפטיז, והגבר שאיתה הוא העמוד שהיא מסתובבת סביבו, גם כך הכל משחק מכור, כל כך שקוף, שהצמידו לה בן זוג דוגמן, בתקווה שהבנות שמסמסות בבית יבחרו בו (משמע בה) למקום הראשון - אבל זה לא ילך לה, הקהל בבית לא טיפש.

שיין9

New member
כל מילה --אמת!

בריקוד שלה עם הפרטנרים , תמיד היא הבולטת ולא הבן זוג. מכור.

זה ככה לא רק אצל אנה

כל הרקדנים יותר בולטים והבני זוג שלהם כי ככה זה באופן טבעי הרי הם לא רקדנים מקצועים ואין להם כמעט או בכלל ניסיון בריקוד אז נראה לי שזה ככה בטבעיות.

michaly2003

New member
ולי נראה יותר בטיבעיות שאת נאיבית ביותר

הרי יש שם עוד רקדניות מקצועיות של ריקוד סלוני, למה אצלהם יש איזשהו איזון ביניהם לבים הבן זוג, ואצלה אף פעם לא...? שאלת את עצמך כי היא רוקדת כמו רקדנית סטרפטיז, הגבר לא קיים, הוא עמוד. אבל זו גם הסיבה באותה מידה שהיא מפורסמת יותר מכל היתר בטלויזיה בכלל, כי גברים חולים על נשים שרמוטות כאלו, שמסובבות להם את הראש - משחק מכור.

יכול להיות שאני נאיבית

אבל לי זה נשמע די הגיוני או לפחות מה שאני רואה כמו לדוגמת דניס ופנינה שהוא הוביל והתבלט יותר בריקוד עצמו ופנינה בקושי זזה.

michaly2003

New member
אם כבר מדברים על דניס ההורס

אז דעי שמכוון שלדניס יש פוטנציאל גדול לזכות, גם בגלל כישוריו וגם בגלל אהדת הקהל, זאת הסיבה ששמו לו מישהי מבוגרת עם סיכוי קלוש להגיע למקום הראשון, וזאת רק בשביל אנה - כל התכנית הזו - רק בשביל אנה. ובקשר למה שכתבתי בתחילה, אז לא דיברתי על רקדני ריקוד סלוני ממין זכר, על על הנשים בלבד. כי ידוע שהגבר הוא המוביל, ויש לו תפקיד אחר, אני משווה רקדנית סלונית אחת באחרת.

דניס עד כמה שאני זוכרת

הגיע רק פעם אחת לגמר וזאת בגלל שהקהל והשופטים שופטים את המפורסם/מפורסמת ולא את הרקדנים/רקדניות אחרת אנה ממזמן הייתה זוכה בכל גמר אליו הגיעה ולא מגיעה רק למקום השני.הפרטנרים שלה לא היו מספיק טובים בכדי לזכות.לא נראה לי שנתנו לדניס לרקוד עם פנינה בכוונה כי היא מבוגרת הרי בעונות הקודמות הוא רקד עם לוסי דובינצ'יק אילנית לוי ושירה וילנסקי ובעונה הראשונה הוא רקד עם ניצה שאול שנראה לי שהיא יותר מבוגרת מפנינה והגיע איתה למקום השני.נכון שאנה מאוד בולטת ופייבוריטית והכי מפורסמת מבין הרקדנים אך בסופו של דבר מה שקובע את המקום הראשון הוא יכולת הריקוד של המפורסמים. ככה לפחות אני חושבת

למעלה