אוקטובר בערוצי הסדרות של Yes

LeRanch

New member
קומנדו חתונה 7

ימי ראשון מה- 17/10 ב- 21:00 בערוץ yes Next HD עונה חדשה לבריידזילות המטורפות ביותר באמריקה! הסדרה, קופרודוקציה של ITV הבריטית עם ערוץ הנשים האמריקאי WE, מתארת את הימים מורטי העצבים עד לחתונתן של מספר נשים שתלטניות, החייבות לתכנן כל פרט ופרט בחתונתן. עוד כלות מטורללות, משפחות מתוסכלות וחתנים שפוטים…. מאחורי הקלעים של חתונות גדולות וקטנות. בחורות נחמדות ומתוקות שחלמו על יום כלולותיהן מילדות , הופכות מאדם שפוי וסימפטי למפלצת – כלה מהגהינום.

LeRanch

New member
סיומי עונות

איך להצליח באמריקה - חמישי ה-7/10 ב-22:00 בערוץ yes Drama HD משועמם - חמישי ה-7/10 ב-22:30 בערוץ yes Drama HD סקינס 4 - שני ה-11/10 ב-00:00 בערוץ yes Next HD הורים במשרה מלאה - שני ה-11/10 ב-21:15 בערוץ yes Drama HD 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך 2 - רביעי ה-13/10 ב-21:45 בערוץ yes Next HD אבודים באפריקה - ראשון ה-24/10 ב-22:00 בערוץ yes Drama HD טרה 2 - ראשון ה-24/10 ב-22:45 בערוץ yes Drama HD פלאש פורוורד - חמישי ה-28/10 ב-22:45 בערוץ yes Action HD

Nurit Girl

New member
בטח יהיו שידורים חוזרים בשבת.

ושידורים חוזרים לשידורים החוזרים
ככה זה ביס.

קובי221

New member
אין בשבת.

וש.ח. לש.ח. לא עוזר כי אני לא אוהב להתחיל סדרה באמצע. למרות שבסקינס זה לא משנה... אבל עדין זה מעצבן.

liranru

New member
אם יש לך VOD

הפרקים זמינים גם שם. לא ראיתי שיש שידור חוזר בסופ"ש.

קובי221

New member
אין לי. וגם אני לא ראיתי, בגלל זה התרעמתי.

במקרה הכי גרוע אני אראה באתר את הפרק הראשון, בטח יש שם.. ואני אמשיך בקצב של יס ביום ב'.

קובי221

New member
סטארס נקסט ב- 00:00

הפרק השני ישודר ביום א'. את יכולה להשלים מהאינט' את הפרק הראשון.

למעלה