papashdon

New member
../images/Emo43.gif

היי חבר'ס. אני חושב שהגיע גם הזמן שלי לעזוב.
הסיבה העיקרית בגללה אני עוזב היא חוסר זמן, וכן..גם תחושה של מיצוי
. היה נהדר לנהל את הפורום הזה יותר משנה
, ואני חייב להודות שאתם אחלה אנשים. יש לרוני מזל עם מעריצים כמותכם.
מור שלי, אם יש משהו שהיה שווה את הכל, זה כמובן, להכיר אותך. בזכות הפורום הזה, הכרתי את אחת הידידות היותר טובות שלי
. את בן אדם מקסים, ואני מאחל לך בהצלחה בהמשך
, (ואני בטוח שתצליחי
). אני חייב להודות שאני אתגעגע אלייך, אל אדווה, אל השיחות הכי הזויות בעולם, 'הקוסם', מתנות, השיחה הראשונה (סוכות 06), והייתה גם חתונה אחת באמצע
... אז פורום יקר שלי
, אני עוזב, אבל באמת מאושר ומרוצה מההחלטה שלי, אוהב אתכם המון, אבישי.

../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאבישי../images/Emo201.gif

אני לא ידעתי אם להשים את החיבוק או תנחמה , אבל מה שאני יודעת , שאם החלטת , כנראה שאתה עושה את הדבר האחרון
. רק רציתי שיהיה לך דבר ברור אחד , שאתה תכנס לבקר , נכון?
בכ"מ , אוהבת אותך מלא (למרות שלא כ"כ יצא לנו להכיר טוב) לאה
.

Safiaa

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo105.gif

עשית עבודה מצויינת! בהצלחה בהמשך.

Red Daniel

New member
../images/Emo140.gif

אם אתה פורש, כנראה אתה עושה את הדבר הנכון. לא יצא לי להכיר אותך, וחבל. בהצלחה בכל אשר תפנה אליו!

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo187.gifאבישי..../images/Emo24.gif

איך שראיתי את ההודעה הייתה לי תחושה שאתה עוזב.
אני מאחלת לך המון בהצלחה בהמשך, ומקווה שנמשיך להיות בקשר :) תודה על שהיית כזה מנהל מדהים.
שיר

RoNi BeAt GiRl

New member
חבל . ../images/Emo201.gif

היית מנהל ממש טוב , וחבל שתעזוב . אבל לכל התחלה יש סוף .
בהצלחה בהמשך הדרך !

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifאויש נו...

גם אחרי שדיברת איתי על זה, הרבה, זה קשה לעיקול. כפרעלייך, אני אתגעגע אלייך כאן...או לפחות לזה שהיית כחלחל.
אוי לך, אוי לך אם לא תשמור על קשר. אוהבת המונים.

Miss Roni

New member
אבישי..../images/Emo24.gif

אני לא אמנע ממך לעזוב כי זו החלטה אך ורק שלך. אז רק שתדע שהיית מנהל מדהים. ו.. בהצלחה בהמשך

שוש שלי,

יש לך מושג כמה המקום הזה יהיה שונה בלעדייך? אין לתאר מה אני חושבת עלייך בכלל, בשנתיים האחרונות שהכרתי אותך הכרתי ילד מדהים, מיוחד, אחד שהוא יחיד במינו ולא ניתן למצוא יותר, ולוותר עלייך לא בא בחשבון. [אדוני, אתה, למסנג'ר ולשלישייה!
] אני מקווה שיהיה לך יותר זמן עכשיו אחרי ש"הורדת" ממך את הפורום, ויהיה לך זמן לדבר איתי ולא להגיד שאתה "זז" כל דקה!!!!!!!!!
אוהבת אותך.

אבישי../images/Emo201.gif

קודם כל כל הכבוד על הניהול היית מנהלת מדהים! יותר מכף אתה מש ממש נחמד והיה כיף להכיר אותך ולראות אותך(מפגש בר גיורא חח) חבל שלא יצא לנו לדבר הרבעה אולי היי וביי שם ופה במסנ וזהו כל הכבוד!תחזור לבקר אה? בהצלחה בהמשך

Titush Black

New member
גם אנחנו אוהבים אותך המון!

אל תשכח את זה:) תמיד תהיה לך פינה חמימה בלב שלנו ובפורום;) הרבה בהצלחה ב.. נו המשך הדרך
. אתה לא נעלם לנו, שומע? היית אחלה מנהל, וחבל לנו שאתה עוזב. אבל, לכל דבר יש זמן וכנראה שאת הניהול של הפורום מיצית P: [או שאתה בורח מאיתנו O:??] אל תשכח לקפוץ מידי פעם

dhtu

New member
../images/Emo24.gif

אני בטוח שכולנו נתגעגע אליך
עכשיו אני עוד פעם יהיה כמעט יהיה הבן היחידי פה
אני מקווה שעדין תצליח לשמור על קשר ומידי פעם להיכנס . אוהב מאוד, גיא.

Oo Jasmin oO

New member

מצד אחד, חבל לי שאתה עוזב, הייתי מנהל מקסים, ובאמת תרמת המון לפורום. נהנתי מאוד מכל המפגשים שארגנתם, מהתחרויות, הפעילויות, ועוד, ועוד, ועוד... היה מדהים! אבל מצד שני, אני שמחה שאתה שלם עם ההחלטה שלך, ושאתה מאושר. אל תשכח לבוא לבקר, בהצלחה בהמשך, יסמין. :)

שיהיה לך הרבה הצלחה בהמשך דרכך. זו החלטתך,ואין אני אמנע ממך לעזוב.. היית מנהל מדהים ועשית עבודה מצויינת! עדי.

שיהיה לך בהצלחה

אבישי שיהיה לך הרבה הצלחה בהמשך דרכך ושתצליח בכל מה שתעשה בחיים

XkookiX

New member
אבישי!../images/Emo24.gif

אם החלטת כנראה שזה הדבר הנכון בשבילך.. היית מנהל מדהים! דאגת להרבה סדר בפורום. תמיד תזכור שאתה באמת אורח כבוד כאן,וכולנו מאוד אוהבים אותך. בהצלחה בהמשך הדרך.
קטיה.

Mor Bitton

New member
כירבולון שלי../images/Emo24.gif

אני לא אתגעגע אליך
כי הקשר שלנו לא עומד להפסק אפילו בצחוק
אתה אחד הידידים הכי טובים שלי ואני רוצה להודות לך [כי נו,יש הזדמנות,אז למה לא?
] על כל התמיכה וההקשבה בכל התקופה הזו. אני אוהבת אותך המונים ומאחלת לך הצלחה בהמשך הדרך. טונות של נשיקות [שאני מקווה שיספיקו עד הפעם הבאה שניפגש], מור.

x טלטול x

New member

חבל שאתה עוזב אבל גם לך יש את העיסוקים שלך ! עשית אחלה של עבודה אתגעגע מאוד טל

x Marina x

New member

חבל באמת שאתה רוצה לעזוב, אבל אנחנו צריכים להכין אותך ... אלה הלימודים הדבר החשוב כאן .
ואני לא מנסה להגיד שהפורום לא חשוב כי הוא חלק גדול מהבית .
אבל תכתוב לנו כאן לפעמים נכון?

למעלה