Save The O.C

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo43.gifSave The O.C../images/Emo121.gif

תראו איזה אתר מצאתי בשיטוטי ברשת: אתר שבנתה רשת FOX (שכידוע לכם, או שלא, היא המפיקה של הסדרה THE OC). באתר הזה היא קוראת לכל המעריצים שכן צופים בעונה הרביעית של הסדרה, שלפי הביקורות, העונה לא משתבחת עם הזמן, ולכתוב שהם מעריכים את הסדרה. מה ז"א? פשוט כמו ספר מבקרים כזה שבו אתם יכולים לכתוב כמה אתם אוהבים את הסדרה ואוהבים לצפות בה ובלה בלה בלה וכל זאת כדי להראות לאנשים שאשכרה יש עדיין אנשים שמעריכים את הסדרה הזאת, למרות שהרייטינג שלה בארה"ב ירד. אתם מוזמנים להיכנס - כאן.

TheLost

New member
בבקשה אל תחתמו. איכ!! :Z

זה לא שאני לא אוהב כמובן את האו.סי, לפחות את 2 העונות הראשונות שלה (כן, גם השנייה לדעתי נסבלת), אבל העונה השלישית שלה היא בערך הדבר הכי משעמם, מייגע, גרוע ונוראי שראיתי אי פעם. סדרה שכל כך אבל כל כך נהרסה וחבל. אבל בכל מקרה אני מאוד מופתע ש-FOX עשו כזה צעד.

הקסם נאבד

לא מגיע להם שיחתמו על "העצומה" הזאת הסדרה כבר התחילה לאבד מהקסם שלה בעונה השנייה. והעונה השלישית הייתה משעממתתתתתתתתתת.........

LeRanch

New member
פתטיים../images/Emo4.gif

זאת לא החלטה של הצופים אם להמשיך ת'סדרה או לא. רוצים לבטל? בטלו. לא רוצים? יופי למעריצים.

DreamS_HunteR

New member
אני דווקא לא מסכים..../images/Emo121.gif

אמנם העצומה הזאת היא די פטית ומפגרת ולא מתאים לFOX לעשות דבר כזה, אבל העונה הרביעית של הסדרה דווקא מחזירה קצת מהחן של הסדרה החל מפרק 3 בערך.. אני לא מת על הסדרות נעורים האלה, אבל את האוסי דווקא ראיתי את כל העונות - השלישית הייתה באמת בלתי נסבלת (אבל בכל זאת צפיתי... ) אבל העונה הרביעית מתחילה זוועה וממשיכה אחלה. תנו להם צ'אנס

oO nam nam Oo

New member
חתמתי^^../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

כמה שהעונה השלישית הייתה גרועה, אני בטוחה שהם יודעים את זה וינסו (לפחות קצת) להחזיר את זה למה שזה היה...

למעלה