תקלה בפורום

../images/Emo43.gifתקלה בפורום

שימו לב, בעקבות בעיה נמחקו מס הודעות (הן לא נמחקו על ידי) מחר הנושא יתברר מול המחלקה הטכנית של תפוז בנתיים לילה טוב ושבוע טוב

TinyTuli

New member
הלשנתי עליכם לאורי...../images/Emo46.gif

נראה לי שקצת הגזמתם... למחוק לי את ההודעה?! נו מה לעשות... ככה זה כשיש לך עסק עם חאפרים... בכל אופן באמת חיממתם לי את הלב עם כל המסרים והטלפונים (ומכתבי הנאצה מיובי...) שיאללה כמה שאני אוהבת אתכם!!! בכל אופן יתכן ואכן התייאשתי מהר מידי והייתי קצת נמהרת עם מכירת הציוד... (בכל זאת לא קל להשיג נפטון ורוד...) אז בכל זאת נתראה בסופ"ש... אההההההההה..... ועוד דבר אחד... ביום שישי הצניחה ה-100 שלי! (והפעם על באמת...) אני גם אעצור בדרך באבו גוש לכבוד המאורע ולזכר ימים עברו, אז שאף אחד לא יעז להביא אוכל מהבית! שבוע טוב לכולם!

doublebass

New member
עדיין מחכים לתשובה

אם את מצלצלת בצפון או בדרום. בכל מקרה שיהיה המון מזל טוב ומקווה שנתראה בסופ"ש ! שבוע טוב, שי.

TinyTuli

New member
בצפון...

הייתי מצלצלת בדרום אבל לחכות שלושה חודשים לצניחה המאה שלי?! אני סתם מגזימה...(שמעתי שעכשיו יש יעף כל ראש חודש...) אולי תפסיק עם השאלות המטופשות שלך ותתחיל לחפש טרמפ ליום שישי?! (ואל תדאג בקשר לרישיון יש לי אחד מיותר לתת לך
)

doublebass

New member
למה את מלכלכת..?

יום שישי היה יעף אחד (כמעט מלא!!!)
לצערי כרגיל אני עובד בימים החשובים, אבל אני אחשוב על זה בצורה החיובית : תהיי חייבת לי בירה ! שיהיה ה-מ-ו-ן מזל טוב !!! שי.

למעלה