fifi - המשך...
אני לא אומרת שלא קרה לי ולא יקרה לי לעולם ואף כתבתי איפה שהוא שבצעירותי קסם לי המבוגרים אבל כמו שכתבת כאן הקטע הוא הסקרנות והגירוי כל הילדות האלה ששמות עין על החיילים כל החיילות ששמות עין על הקצינים הגדולים הקטע הוא הסקרנות והגירוי נכון לאותו דבר שמדובר כאן בנושא אני זוכרת את עצמי מסתכלת על המבוגרים יותר כילדה היה שם משהו אחר היה שם יותר גירוי כי המבוגרים יודעים לשחק את המשחק נכון יותר לילדות שכביכול חושבות את עצמן לחכמות ומתוחכמות, חוץ מגירוי ומשיכה הן ביניהם כלום ולא יכול להיות, בגיל 14 כשהייתי נראת בוגרת יותר ורצינית הייתי מאוהבת בבן 24 ובעצם לא הייתי מאוהבת מאוהבת הגיל בגיל מטופש והערצתי אותו ורק למזלי הוא היה חמוד כל כך שפשוט שמר עלי למרות שאני חשבתי שיש לו סיפוק כל שהוא ממני, כי חוץ מהנשיקה שהיתה בינינו והוא היה הראשון לה לא היה כלום, לא חשבתי אפילו מה הוא צריך ומה הם צרכיו בגילו כי לא הייתי בוגרת מספיק, בהמשך היו עוד כמה שנמשכתי אליהם וכמובן גדולים ממני וזה נגמר בגיל 17 בערך ואז היה לי חבר בגילי למרות שהוא היה נראה יותר והיה בוגר נפשית וכשזה נגמר בגיל 22 חיפשתי את הילדותי בכונה כדי למצוא ההפך וזה מה שהפיל אותי עם הגרוש שלי שלא מצאנו הרבה נושאים משותפים אחרי הצחוקים שגם הם נגמרו. נכון להיום לא יודעת היום כשאני בת 33 כמעט אני מרגישה עדין ילדה במובן מסוים גם קצת חיצונית וגם בקטע שאינני רוצה להתבגר במיוחד פיזית וחיצונית ולכן אולי קשה עלי המחשבה להסתכל על כאלה שמבוגרים ממני בהרבה הפחד שדובר כאן נכון לדעתי אנו לא רוצים להיות בחברה או במקום שמזכיר לנו באמת שאנחנו שם ולכן כל המבוגרים האלה רוצים לצאת עם הצעירות כדי להרגיש צעירים ויפים רעננים ופורחים, יש בזה המון ראיתי לא מעט מקרים של גבר מבוגר שיוצא עם בחורה צעירה ומתגאה ומתפאר בה כמו בתצוגה אבל בפנים הוא בטח לא מוצא בה כלום כי המטרה שלו היתה אישית להרגיש נעים יותר וזה לא מספיק. לאחר כל הדיון הזה אני חושבת אישית שהקטע שלי הוא באמת לא בצעירים ולא במיוחד במבוגרים ובעצם זה לא משנה לי, כמו שכתבה יערית העיקר שמתאים ועם אוהבים את מה שיש בצד השני, הגיל הוא שולי.