תקתקו אליי
New member
../images/Emo43.gif יש לי בעיה.......
שלום לכם אספר את אשר על ליבי ואשמח לקבל תגובה (יחס ותשומת לב). בעלי כרגע נימצא בחו"ל ( הוא צריך לחזור עוד שבוע בערך ) ,הבעיה היא שחסר לי המגע והיחס והאיכפתיות מבעלי ,ניסיתי לחפש את זה בחוץ ולהיפגש עם גברים אחרים אבל אני לא מצאתי מישהו שיכול להתאים לי בכמה בחינות (למרות שרובם אמרו לי שאני ניראת טוב ) ,החסך הזה חסר לי בלי שום קשר לשהות שלו בחו"ל זה מאז שהיכרנו (אני לא חושבת שהיתחתנו מאהבה) ,אני יודעת שרוב הגברים מחפשים רק סקס ולא משהו אחר או שהם יכולים להיות סובלניים לתקופה קצרה ואחר-כך מצפים לקבל סקס.אני לא מחפשת סקס ,למרות שאני טיפוס חם ואוהב ואוהבת סקס אבל לא בצורה ברוטאלית אלא בחיפוש העצמי והזוגי לפניי שמגיעים לחדירה,(כמו טנטרה למשל ) בעלי לא טיפוס רוחני ואני כן,ולכן גם קשה לי למצוא מישהו מתאים ,שלא לדבר על העובדה שהוא ניראה טוב יחסית לגילו (הוא בן 43 ואני בת 27) ,הוא לא מיתייחס אליי ולצרכים שלי,הוא יודע שאני רוצה אותו אבל הוא לא רוצה לעשות סקס ,ואם כבר עושים סקס אז זה בצורה מהירה בלי חיבור רוחני ומישחק מקדים(אין פלא שכואב לי אחריי שאנחנו עושים סקס).בעיקרון אני טיפוס פתוח ורוצה לנסות דברים חדשים בסקס אבל עם בעלי ביחד והוא לא מיתלהב גדול מהעניין . שאלת השאלות :מה עושים<? מה אתם חושבים ?(הישתדלתי לתת מידע רחב -דרך אגב יש לנו 5 ילדים קטנים).