יש לי בעיה.......

../images/Emo43.gif יש לי בעיה.......

שלום לכם אספר את אשר על ליבי ואשמח לקבל תגובה (יחס ותשומת לב). בעלי כרגע נימצא בחו"ל ( הוא צריך לחזור עוד שבוע בערך ) ,הבעיה היא שחסר לי המגע והיחס והאיכפתיות מבעלי ,ניסיתי לחפש את זה בחוץ ולהיפגש עם גברים אחרים אבל אני לא מצאתי מישהו שיכול להתאים לי בכמה בחינות (למרות שרובם אמרו לי שאני ניראת טוב ) ,החסך הזה חסר לי בלי שום קשר לשהות שלו בחו"ל זה מאז שהיכרנו (אני לא חושבת שהיתחתנו מאהבה) ,אני יודעת שרוב הגברים מחפשים רק סקס ולא משהו אחר או שהם יכולים להיות סובלניים לתקופה קצרה ואחר-כך מצפים לקבל סקס.אני לא מחפשת סקס ,למרות שאני טיפוס חם ואוהב ואוהבת סקס אבל לא בצורה ברוטאלית אלא בחיפוש העצמי והזוגי לפניי שמגיעים לחדירה,(כמו טנטרה למשל ) בעלי לא טיפוס רוחני ואני כן,ולכן גם קשה לי למצוא מישהו מתאים ,שלא לדבר על העובדה שהוא ניראה טוב יחסית לגילו (הוא בן 43 ואני בת 27) ,הוא לא מיתייחס אליי ולצרכים שלי,הוא יודע שאני רוצה אותו אבל הוא לא רוצה לעשות סקס ,ואם כבר עושים סקס אז זה בצורה מהירה בלי חיבור רוחני ומישחק מקדים(אין פלא שכואב לי אחריי שאנחנו עושים סקס).בעיקרון אני טיפוס פתוח ורוצה לנסות דברים חדשים בסקס אבל עם בעלי ביחד והוא לא מיתלהב גדול מהעניין . שאלת השאלות :מה עושים<? מה אתם חושבים ?(הישתדלתי לתת מידע רחב -דרך אגב יש לנו 5 ילדים קטנים).

The blue sky

New member
איך עשית את זה?

שלומר איך הספקת, את כולה בת 27, וכבר אמא ל-5 ילדים קטנים, לאן את ממהרת? ועוד עם בן זוג שאת אומרת מההתחלה שלא התחתנתם מאהבה? איך? למה? כמה? מה פתאום? כשהתחתנת איתו מה חשבת שיהיה? שאחרי החתונה הכל יסתדר מעצמו? מה שלא היה לפני החתונה בטח לא יהיה אחריה, אלא להיפך עלול להכשיל את הזוגיות ולגרום לפרוק הנישואים. אני ממש לא יודעת מה לייעץ לך, אין פתרונות קסם, אולי תלכו ליעוץ כדי ללמוד איך לאהוב אחד את השניה ואחת את השני. וזה רק בשביל חמשת הילדים שיש לכם, כי אם לא היו ילדים, המשפט הראשון שהייתי אומרת לך זה להתגרש. מכיוון שיש ילדים, אולי שווה לנסות בכל זאת לבנות את מה שאפילו לא היה מההתחלה. אם לא ילך, אז אולי להתגרש. קשה לי להבין איך מתחתנים שלא מתוך אהבה. מה סינוור אותך, מה כן גרם לך להתחתן איתו? שיהיה לך בהצלחה בלו

qt1

New member
שמיים , איזה יופי של ציטוט ../images/Emo23.gif

בחתימה שלך..... הופתעתי לגלות ציטוט עברי לשם שינוי , (חומר למחשבה הא?) אני איתך בתשובתך למתקתקת , עשיתי חשבון שמגיל 22 או 23 היא התחילה ל'תקתק' ילדים (שיהיו בריאים מתקתקת , הכל בהומור הא?) הפרש הגילאים בינך לבין בעלך 16 שנה , ואין לי שמץ של מושג מה שאלת. מה חיפשת בפגישות הללו? אני לא הבנתי מה את שואלת , אני זוכרת את ההודעות שלך מזמנים אחרים ומאוד מאוד כואב לי על שאינני יכולה לעזור לך , יש לך גם נטיה שלא לחזור אז............ בכל מקרה , מה שלא יהיה , אנחנו כאן לשירותך אם רק תבחרי ונעשה כל שביכולתנו לעזור לך. אני במקומך הייתי הולכת לשיחות לבד , לפני שהייתי חושבת על טיפול זוגי , את כבר למעלה מ 5 שנים במעגל של הריונות ולידות וזה לכשעצמו לא מצב קל כלל וכלל ....... קחי לתשומת ליבך.. שבוע טוב לך ומתקתק.......
QT

האם את דתיה?

וזו הסיבה שאת לא מחפשת סקס מחוץ לנישואין? האם בעלך דתי והוא חושב שסקס הוא רק לצורך להביא ילדים (יש הוכחה טובה לכך שזה מצליח). גם אני לא הבנתי את מה ששאלת, אולי תוכלי לפרט?

MagicPerson

New member
סיפור קשה

אין פתרון למצב שלך. עצתי לך היא להתחיל להשתמש באמצעי מניעה על בסיס קבוע, כי ממש לא כדאי להביא עוד ילדים במצבך. חוץ מזה, אין מה ליעץ לך.

למעלה