לפני שנים רבות אני וחברותי נפגשנו לסעודות מדי פעם, וכל פעם האוכל היה של עם אחר. כל אחת הביאה משהו טיפוסי, עם חלוקה מראש, כדי שלא יהיו הרבה סלטים ואף לא בשר אחד. היום כמובן הגבולות מיטשטשים, בבריטניה כבר לא אוכלים רק יורקשייר פודינג, אבל החזרה למקורות יכולה להיות מעניינת.
משהו בסגנון יריד, לא למטרות רווח. כל אחד "יציע" את מרכולתו, ל"מכירה", למשל, דוכן לחמים או עוגיות או פלאפל או בייגלה או... כל דבר, או אפילו דוכן עם ספרי בישול או חוברות בישול למסירה או מכירה, במחיר מיוחד לחברי הפורום.