אנשים מחלקים לכם ספרים

../images/Emo43.gif אנשים מחלקים לכם ספרים

מפעל הפיס ותפוז
אנשים מחלקים לכם ספרים!
לקראת טקס חלוקת פרס ספיר הקרב ובא, מפעל הפיס ותפוז
אנשים
מזמינים אתכם להצביע ולבחור מי לדעתכם יהיה הזוכה בפרס היוקרתי מבין חמשת המועמדים. 15 העונים נכונה הראשונים יזכו בחבילת שי בשווי 400 ₪ הכוללת את חמשת הספרים המועמדים לפרס! 25 העונים נכונה הבאים יזכו בספר אחד מבין הספרים המועמדים. אז למה אתם מחכים? מהרו והצביעו כבר עכשיו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=276&msgid=100059355

lililulu

New member
../images/Emo32.gifליום חמישי../images/Emo32.gif

כן כן לא הלכתי לבצפר ואני שוקלת להפסיק ללכת בכללי
איזה אנשים
כל אחד יותר חרא מהשני
לא המורים, הילדים...פשוט איכס
אבל עזבו את זה
אני מאחלת לכולכן יום יותר טוב פי 1000 מהיומיים האחרונים שלי :][: וקבלו תמונה שלי לפחות מעלה חיוך :)

../images/Emo25.gifגמאני לא הלכתייי:))

משעמםם לי שם..יותר כיףף בבית
כולםם שם פאקינג שיט
היה אמור להיות לי היום בוחןן בצרפתית... קלטו איך קוראים למורה שלי :: קבלו..חח...'ברטניה'! וואט דה פאק?!??Jחחח יוומטובב יפותת שליי:)) מיכליי?!!?היה מצחיקק אתמוללל

../images/Emo25.gifפה?!בפורום של הבויז?!

הנה.. אני כן מגיבה לךך מאמיי
אוהבתת אותך.......... ,D כנסי אליי לאייסי 490560457. אני אתחבר מתישהו מחברה כי המחשב לי נדפק..:)) ואני יאשר אותך נשמתייי
שבתת שלום

../images/Emo141.gifחחח עמיתוששש

סורייי לא ראיתי שפתחתתת אוףףף אז גמאני פתחתי שם למעלה סורי לא נורא=]]]] חחחח וזה התמונה שלך???? לא ידעתי שאת גברררר חחחחחחחחחחחחחח מה קרה יפשלי??מה עשו לך?????למי לתתת נגחה בראש???

lililulu

New member
בקטנה [;

והתכוונתי תמונה ש-לי לפחות...חחחח ועזבי מה קרה...פשוט יש בעולם אנשים חרא וזהו. כל מי שחרא בסוף זה יחזור אליו כמו בומרנג

../images/Emo109.gif../images/Emo207.gif א-נ-י מ-א-ו-ש-ר-ת ../images/Emo70.gif

למרות שיש לפחות חודשיים עד אז אני הילדה הכי מאושרת
הבטיחו לי היום שבטוח אני אפגוש את הגיים בויז ב-21.8 יואו איך קפצתי שאבא שלי אמר לי את זה . ואבא שלי אומר לי יש עוד זמן ואני בשלי לא מעניין אותי אני מחכה כבר לתאריך הזה
נקווה שיעבור מהר :] בע"ה בלי נדר
שנה לא ראיתי אותם אני כ"כ מאושרת התמונה בחפיף היה לי משעממם אז עשיתי :]

../images/Emo141.gifיאא שירליי איך????????

איך תפגשיי אותם כפרע??????????? איזהה כיףף לך שמהח בשבילךך נשמהה=]] גמאני רוצהה
מגיע לך יפשליייייי
=]

../images/Emo141.gifהלואייי../images/Emo10.gif

בחחיייםם זה לא יבוואאא לי כבר שנתיים אני מחכהה=[[[[ נו תגידי איך כפרע חחח בואי לאיסיי=]

למעלה