מצחיקה...

אני עדיין חושבת כך בכל הזמן שנעדרתי והצצתי לא הצלחת להפתיע אותי והעובדה שבתגובה הזו את כן מתאמצת להשקיע יותר מאשר ברמת שירשורייך אבל עזבי שתינו מכירות וקיבלנו זו את זו אני כותבת ואת מחפשת עימותים ואם בא לך להמשיך אני האחרונה שהאכזב אותך מלגרום לך סיפוק שמזמן לא טעמת כנראה והבחירה שלך מכאן איך להמשיך ולנהוג

מצוטטת

New member
אז זהו....שהפם את ב-100% 3ודקת!!!

לא רק שאני נטולת סיפוק לאחרונה
מצבי עגום , אני באמת נטולת אנרגיות ובמ3ב רוח ירוד ביותר, לא הולך לי {תתחשבי בי, נכון?} זה למה לי כיף שאת פה.....(-:

אז לשלוח לך את הגבר הראוי לך...

ואחסוך לך תיסכולים? מעדיפה שהוא יספק אותך מאשר שתרדי עלי בשירשורים כדי לשחרר את העצבים אני מעדיפה לעזור מאשר לסבול קרציה אדומה
... ואני רצינית בקשר לקשר

את אלופה!!!!!!!!!!!!!../images/Emo106.gif

אין עלייך...בחיי. את צודקת ב-1000%
רק גבר יכול להביא לנו לסיפוק... כל סיפוקינו תלויים רק בגבר... שום דבר אחר בחיים לא יכול להרים לנו ת'מפלס הסיפוקי מלבד גבר... רק את יכולה להבין את מצו' ואותי...רק את רואה מאופו משפריץ לנו התסכול. אין...אין על העומק המרובד שבך... תמיד אמרתי למצו' ש...מאילנה תיפתח לנו הטובה. מתי יגיע המשלוחה?
נשמה... (קוקו משתוללת תוך כדי קידה...מצו' תצטרף אוטוטו)

יערית

New member
אומנם אני לא מצ'ו

אבל כבר עברתי בסביבה אז אמרתי לעצמי "למה לא להזכיר לקוקו ומצ'ו חברותיי לבסיס שלא כולן קיבלו אסמכתא ותעודה בירידה" בואי תני לי יד,הספיק לי אתמול להתכופף למטה,הגב כואב באימ'שלי:))

ידעתי...

שתגיעי ברגע שתראי שהציעו רק למצו' ולא לך... גמני קינאתי ובאתי... בואי...בואי...יש מקום משובח לידי...אתחלק איתך במה שאקבל

יערית

New member
במקום שלי

הויו נראה טוב יותר נשבעת לך,יין טוב,חומוס עכו לנגב,כל זה תוך הסתכלות בהצגה כמובן

מצוטטת

New member
אפרופו{לא החטיף}

הכי הכי טובה נתנה הערב מירב מיכאלייייייי בטמבלוי Zיה))))))))))) חחחחחחח, ולחשוב שאני לא שפוייייה

קוקו מצו' דיברה על מה שכואב לה...

אני רק ניסיתי להציע עזרה
זה שאני אלופה אני יודעת תודה

זואי כבר נתנה לאילנה סרטיפיקאט

אילנה היא פסיכולוגית..ורדה קטנה לידה. מה לא ברור..? אילנה התגעגעתי....

מצוטטת

New member
../images/Emo6.gif

זה במדוייק של הבדיוק הרצפט של המירשם מה חסר לי למחר למולטי דייטים שמחכים לי כדי למצוא ת'אורגזמה המיועדת לי מישיגע'נס...............
מצו' ב~הופ~

ידעתי...

שאילנה תדאג לך יפה למישלוחה
תהני בובה מהמולטי אורגנזה מחר... ואם תראי משו מה יכול לפוגג לי ת'תסכול...תני לי קריעת כיוון

למעלה