(((
)))

בודאי...

ומטר המטאורים מה השפרצת עליי... עשה לי לצאת לעבודה... כולי מינוצנצת... חושבת יהיה מי שיאהב זה שם
יאללה ביייייייייייייייייי
(תשמרי פה על המולדת עד אני חוזרת מהקרב
)

בוקר ../images/Emo79.gif

בוקר, בוקר, בוקר, בוקר, (שורה חדשה) בוקר, בוקר, בוקר בוקר בא (שורה חדשה) בוקר בא לעבודה, בוקר בא לעבודה, בוקר בא לעבודה ב
ו
ק
ר
בא!
צהרים, צהרים, צהרים,צהרים (שורה חדשה) צהרים, צהרים, צוווווהרים בא (שורה חדשה) צהרים בא לעבודה, צהרים בא לעבודה, צהרים בא לעבודה צ|רקמול|ה
ר
י
ם
בא!!!
זהו, על הערב נשיר מאחרי הצהרים

ורד 3

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

מצ'ו ...השמש לא מאכזבת אותנו אהההה..כמה היא קשובה בה בה בה...ומצייתת בעיקר לך יה מצוטטת..... עכשיו הסוגייה היא האם לאכול סופגנייה......
???

מצוטטת

New member
סDפנייייייייייייה

חכי איתן קEצת........ אבל חייבת לך
עוD מאתמול..... מצו' בכלל בהעדפה אישית של לביVות ~ש'תדעי רק~

מצוטטת

New member
התחלת מוקדם

השנה ללבב, לא?
YYY כמה נייר סופג צריך אם התחלנו לטגן מעכשף

קטי30

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif

לקום לבוקר דווקא באמצע השבוע ולהרגיש שלמרות כל הקושי תמיד
אבל תמיד
אפשר לקום ולהתחיל מחדש
ואם כבר לקום אז לא יזיק גם לשקשק (וסוף סוף לא מפחד) כמו שנאמר: "אם כבר אז כבר"
בוקר נפלא לכולללללללללללללללללללללללללללללם/ן

../images/Emo124.gifצהריים טוביםםםםםםםםם

גונבה שמועה לאוזניי. אולמרט או פרץ...או שניהם...עתידים להגיע אלינו לפורום... כרגע הם בנתק מוחלט...עם סיכוי סביר לחתימת הסכם גירושין. גיאדמק מאידך הודיע...שיש לו בכיס 40 מנדטים. הממ"ד שלי בהערכות.

מצוטטת

New member
../images/Emo12.gif

גוּנבָה
כאילו מה........ איך להתייחס לשמועה הזו כמפוקפקה, כאמינה....... כמניפולצייייייה שמת לי PO דילמה...... פ'חיי..... מצו' בכל מיקרה לכאן ניכנסת ממגונת איך ש'לא יהיה..........

תדיגי...

למלי להעמיס על מעט המימן מה נותר לי...פרובלמות? הא? גם ככה אני בקושי סוחבת בעלייה של המדרון. לעניין המיגון... יש לי תחושית מאד לא מפוקפקת,שבלהכנס לפה...יהיה פחות צורך באמל"ח ומיגון... מאשר מחוצה לפה. ושלא תדיגי שלא אמרתי לך
גו"ג בתור ממ"ד...יחי תחיית החמור של משיח לא בא.

מיכל 1126

New member
מועדון חדש

היי לכולם נפתח בנמל מועדון המסבאה" היום יש זמר מדהים ששר שירים משנות השיבעים כניסה חינם מומלץ מאוד

למעלה