אופס ככה יפה ?
י יערית New member 3/11/06 #23 אופס ככה הכי מרגיש,לילה סוער עבר במיטתי,מתקפת ילדים(של מי הילדים האלו?) עד הבוקר
ג גרוש0פטימי New member 3/11/06 #26 מממ...סערה סערה... הסערה הזו תגיעה לאזורינו כבר הסופש הקורב... אז לפחות עכשיו אפשר לשתות ת'קפה בשקט השקט שלפני
מממ...סערה סערה... הסערה הזו תגיעה לאזורינו כבר הסופש הקורב... אז לפחות עכשיו אפשר לשתות ת'קפה בשקט השקט שלפני
י יערית New member 3/11/06 #27 אני לא חוששת מסערות,אני עצמי סערת הוריקן. שתבוא עלי הסערה בחוץ אני רק נרגעת למשמע התחזית, כשבחוץ סערה ובפנים סערה, החיים יש להם משמעות סוערת יותר
אני לא חוששת מסערות,אני עצמי סערת הוריקן. שתבוא עלי הסערה בחוץ אני רק נרגעת למשמע התחזית, כשבחוץ סערה ובפנים סערה, החיים יש להם משמעות סוערת יותר
ג גרוש0פטימי New member 3/11/06 #29 מנסה לספור את מספר הסערות רגע... אחת שתיים שלוש יש יש יש ים של סערות
ג גרוש0פטימי New member 3/11/06 #35 בורח דלילה בורח רק מאיימת המספריים... חחחחחח שניה מנסה להפיל ת'אתר של תפוז !
ה הנודניקית עם הקוקו New member 3/11/06 #39 ת'שי לי טובה... תדיגי לי שבגלל אני נטולת המולטי של הפוקאלי... ראיתי לו שם שדאו של מוסטש...פליזזזזזזזז,תדיגי לי
ת'שי לי טובה... תדיגי לי שבגלל אני נטולת המולטי של הפוקאלי... ראיתי לו שם שדאו של מוסטש...פליזזזזזזזז,תדיגי לי
מ מצוטטת New member 3/11/06 #40 ../images/Emo7.gif לא יכולת ...אה קצת איפוק לגלות היית חייבת למרוח לי כאן ת'הבחנה הזותי, נכון
ה הנודניקית עם הקוקו New member 3/11/06 #41 ניסתי... באימאימאאאאאש'לי ניסתי... אפילו סגרתי חזק ת'רגליות... אבל... ברח לי בגדול
ה הנודניקית עם הקוקו New member 3/11/06 #47 זה יפה ככה... להתרצות לי,אבל... אפשר אולי...בבקשה... שתמצאי איזה בר אפלולי מה תוכלי ב-הופ להניח כפות רגליותך הענוגות על הספה שמה... ותתחילי גם לזמרר בקולך הערב? זה ב'חלט יענג לי ת'קבלת שבת האורגנזה עליי
זה יפה ככה... להתרצות לי,אבל... אפשר אולי...בבקשה... שתמצאי איזה בר אפלולי מה תוכלי ב-הופ להניח כפות רגליותך הענוגות על הספה שמה... ותתחילי גם לזמרר בקולך הערב? זה ב'חלט יענג לי ת'קבלת שבת האורגנזה עליי
מ מצוטטת New member 3/11/06 #50 ../images/Emo9.gif בטח ש...of course ~הופ~ ת~מ~י~ד משמח לי אבל למה באפלולית של ה-shadow אם אפשר לאור ה
../images/Emo9.gif בטח ש...of course ~הופ~ ת~מ~י~ד משמח לי אבל למה באפלולית של ה-shadow אם אפשר לאור ה
י יערית New member 3/11/06 #43 שוברת ת'תותבות בגללך../images/Emo88.gif מה אם השיעורים הפרטיים שהבטחת לי אה?
ג גרוש0פטימי New member 3/11/06 #38 חחחח../images/Emo6.gif אהבתי... חשבתי שרק לי יש את זה טוב, עכשיו באמת מתעופף לי. לשבת בשמש לשתות קפה להנות מהחיים "האמיתיים" קצת. יום טוב
חחחח../images/Emo6.gif אהבתי... חשבתי שרק לי יש את זה טוב, עכשיו באמת מתעופף לי. לשבת בשמש לשתות קפה להנות מהחיים "האמיתיים" קצת. יום טוב