בוקר של שישי סיבה מספיק טובה לפתוח לפצוח בבוקר טוב וסופ"ש נעים... אז פצחתי ב |
מ מצוטטת New member 3/11/06 #1 ../images/Emo42.gif בוקר של שישי סיבה מספיק טובה לפתוח לפצוח בבוקר טוב וסופ"ש נעים... אז פצחתי ב |
D deena New member 3/11/06 #5 דירבאלאק אם לא יההי הדלקתי את מכונת הכביסה עכשיו אחרי שגמרתי את כל הבישולים לשבת והורדתי את הכלב. ועכשיו אני מחכה שיסיים לכבס וחוזרת לישון
דירבאלאק אם לא יההי הדלקתי את מכונת הכביסה עכשיו אחרי שגמרתי את כל הבישולים לשבת והורדתי את הכלב. ועכשיו אני מחכה שיסיים לכבס וחוזרת לישון
י י ל ד ת האור New member 3/11/06 #3 ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifהשמים נקיים מעננים בצפון והלוואי ישאר ככה כל השבת בוקר נפלא
י י ל ד ת האור New member 3/11/06 #9 ../images/Emo6.gifיש חיוך קבוע עכשיו גם תשמעי רמקולים על הכי גבוהה
M magic40 New member 3/11/06 #12 ../images/Emo6.gifמקסים מקסים../images/Emo51.gif עשית לי תבוקר תינוק צוחק הצליל הכי יפה בעולם
מ מצוטטת New member 3/11/06 #8 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifוזה אישי לאילנה ממני לסופ"ש שכולו שבת נפלאה
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifוזה אישי לאילנה ממני לסופ"ש שכולו שבת נפלאה
ל לימונ דה New member 3/11/06 #13 ../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif בוקר של שישי אחרי חודש של עבודה "צפופה" גם בימי שישי, יום שיש חופשייייי לקפה יש טעם נהדר... טעם של סופ"ש בוקר טובבבבבבבבבבבבבבבב (מתמתחת)
../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif בוקר של שישי אחרי חודש של עבודה "צפופה" גם בימי שישי, יום שיש חופשייייי לקפה יש טעם נהדר... טעם של סופ"ש בוקר טובבבבבבבבבבבבבבבב (מתמתחת)
י יערית New member 3/11/06 #14 בוקר אילני לכולם../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif ראשון של בוקר כבר שעה על השולחן ,חגיגות השבת מתחילות|סקס שישי|
בוקר אילני לכולם../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif ראשון של בוקר כבר שעה על השולחן ,חגיגות השבת מתחילות|סקס שישי|
ג גרוש0פטימי New member 3/11/06 #16 בוקר טוב ../images/Emo6.gif התעוררתי עם כזה כאב-ראש . נראה לי זה מכל הרעש של המוזיקה של אתמול... דחוף זקוק לאיזה קפה מחוזק !
בוקר טוב ../images/Emo6.gif התעוררתי עם כזה כאב-ראש . נראה לי זה מכל הרעש של המוזיקה של אתמול... דחוף זקוק לאיזה קפה מחוזק !
ג גרוש0פטימי New member 3/11/06 #19 עכשיו? זה לא קטע של לילה? או מוקדם בבוקר??? עכשיו זה זמן קפה לא אונניה