coolit

New member
../images/Emo42.gif

בואי ונשב על כוס קפה, נדבר על העולם, כמה שהוא יפה אני אתן לך ללגום מהמשקה המר, עד שהוא נגמר ואז תשאלי, מה שמת לי בפנים? ואז תשאלי מה שמת לי, בכוס הקפה שליייייי אני אומר לך בביטחון, שמתי בקפה אציטוןןן, וחומר נפץ מחובר לשעוןןןןן, תצרחי ותצעקי מה שתרצי, כי רק בסוף, בסוף, תתפוצצייייייייייי....... בחדר חקירה חשוך ואפל, שלושה שוטרים התחילו, במכות בי לטפל שוטר אחד, דיבר יפה, נתן לי סיגריותתתת וקפה..... ועד שבסוף, הההההתחלתי לדבר, והוא שאל, מה שמת לייייייייייייייייייי? בכוס הקפה שלי? אני אמרתי כן זה נכון, שמתי בקפה אציטוןןןןןן, וחומר נפץ מחובר לשעוןןןןןןן, הוא שתה, לא משנה מה הכמות, כי בסוף, בסוף, הוא גם ימווווווווווווווותתתתת....

coolit

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

את יכולה להטביע וגם לשרוף אותי לתלות על עץ גבוה ואם תרצי להיצלב עם ארבע מסמרים שאחד בלב אפשר גם להרוג עם כדור ברקה אני יודע שלזה את מחכה מנסה לתת לי את הטוב ביותר ועכשיו תורי להשלים את החסר אז בואי ואתן לך המון זכוכיות על הלשון ואלחש לך מילה תקבלי מזה בחילה אל תהיי עצובהההה... אני אשלח לך מכתב לעולם הבא אני רוצה לקחת אותך למסע אני מדריך טיולים ואין לי פרנסה רק אני ואת, שמים וים אני אמצא לך מקום קבורה מושלם ולי זה לא איכפת אם בכלא אשב שנתיים שלוש, רק עלייך חושב אחת לשבוע שאפשר לטלפן אחייג אליך כי אחת כמוך כבר אין אז בואי ואתן לך המון זכוכיות על הלשון ואלחש לך מילה תקבלי מזה בחילה אל תהיי עצובהה.. אני אשלח לך מכתב אני אשלח לך מכתב אני אשלח לך מכתב לעולם הבא המון המון זכוכיות על הלשון...

coolit

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

אבא שפך לי שמן רותח לתוך האוזן, אמא מרביצה לי, כל היום בכיתה שאלו, איזה צבע, יש לברזל, ורק אני כתבתי אדום.... אבא קנה לי דוברמן, במיוחד בשבילי, שבכל דקה ושלושים, יוריד לי ביס לפנים אבא מקווה, שאני לאאאא מגלהההה, שרק אותי בבית........ ככה מפנקים בחמש בבוקר השכמה, עם פיצוץ לכליה, אמא במטבח מחפשת סכין המורה הראתה לי, איך באמת, נראה ברזללללללללל, ואבא הראה לי דברים אחרים.. אבא קנה לי שופל, במיוחד בשבילייי, אם הוא לא היה עסוק ממש, עוד היה מביא לי נגמ"ש, אבא מקווה, שאני לא מגלה, שרק אותי בבית......... ככה מפנקים!!!!!!!

coolit

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

הוא הולך ברחובות הוא הולך, הוא הולך לבד עין הנמר הוא בחור חזק אף אחד לא מתעסק איתו מתאמן כל יום במכון קופץ בדילוגית מהר מאוד הוא מקיף את הרחבה עם הטרנינג שקנה בלוד כי עינו של הנמר ראתה מלחמות וזוועות שלא נדע מצרות כן, עינו של הנמר ראתה מלחמות הניצוץץץץ לא כבההההה בעינוווווווווווווווו... של הנמר הוא הולך ברחובות עם פסים וחברבורות הפרווה שלו כמו פלדה אף אחד לא מתעסק איתו

coolit

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

הולך לבנק להפקיד את הצ'ק הסלולרי צועק, אבל אני מתחמק היה לי יום, רע, אין לי עבודה, אבל אבא יעזור לי לשלם שכר דירה ואואואואוואאוו.. שיחה בריאה על כלכלה נכונה כפית שמנת באזור המפשעה היה לי יום, רע, לא טוב, אבל אבא יעזור לי לשלם את החוב כי יש לי אבא עורך דין יש לי אמא מורה טלוויזיה בחדר, מס הכנסהההה אנ'לאעשיתי דבר אבל יש לי הכל ואם אני רעב אז יש לי מה לאכוללל..... נקום בבוקר ומחר יום חדש אני בחור, ספונטני, במצב משומש עיניים פצועות, היא מבקשת עוד, מלוכלכת מבפנים נראה שיש לי מה ללמוד הולכים לטייל, בפארק, הלאומי פרצה לה מלחמה שכחתי מי נגד מי... עשיתי אפצ'י השלטון התחלף צהריים בבריסל וואואואאואואואוווו איזה כיףףףף!!! יש לי אבא עורך דין יש לי אמא מורה טלוויזיה בחדר, מס הכנסה אנ'לאעשיתי דבררררר אבל יש לי הכל ואם אני רעב אז יש לי מה לאכול כי יש לי אבא פרופסור, אמא מנכ"ל, מדברים פה על מיתון, אנ'לא מרגיש אותו בכלל קו העוני נראהההההה, מרחק שנות אור נקנה אותם בזול ואז נמכור, ביוקר נמכור טןטןטןטןטן

coolit

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

את דומה לכ-לב, נובחת בלי סיבה, לא רוצה להירגע, גם לא לרגע.. כל הזמן חיי-בת להיות החכמה, אף פעם לא טועה.. מה ש-לא עשי-תי, לא יצא לי כלום, הכל כמו מ-בוי סתום.. וע-כשיו נרא-ה לי, שאין לנו ברירה, מחפש לי בחורה.... היא תדע לחבק אותי חזק ולהיות לצידי, מתי שאקרא לה היא תדע לנשק אותי בחושך ולתת לי סוכריה אפילו כשלא בא לההההה אני עוזב אותך היום, כי זה לא זז לשום מקום, אני יודע שקשה לך, אבל אין מה לשות כי בחורות זה בחורות ואם הן לא נותנות אז אני בבעיה, מחפש לי בחורה.... את דו-מה לק-יץ, הגשם לא יורד וכל מה שזרעתי רק נובל ומתקלקל אם ה-יית קצת חו-רף, יכולתי להמשיך אבל כל המצב.. הזה אותי מבייייייייייייך, אאאאיייךך לא ידעת לחבק אותי חזק ולהיות לצידי מתי שקראתי לא ידעת לנשק אותי בחושך ולתת לי סוכריה אפילו כשביקשתיייייייייייייייי... טן, טן, טן אני עוזב אותך היום, כי זה לא זז לשום מקום, אני יודע שקשה לך, אבל אין מה לשות כי בחורות זה בחורות ואם הן לא נותנות אז אני בבעיה, מחפש לי בחורה....... את דומה לפיתה..... וזה חבל.

coolit

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

אני עומד מולך, אבל את לא רואה אותי. אני חושב עלייך, ואת בכלל לא מבינההה מתי, מתי תבואי חזרה.. אני מדבר אתך, על כל מני דברים קטנים אבל לא מדבר, על מה שמסתובב אאאאאצלייי בפפפפנים.. אני מרגיש על הפנים וזה, וזה לגמרי לא נעים.. חשבתי ששמעתי אותך בוכה אבל כנראה שטעיתי חלמתי שראיתי אותך מרגישה אבל יש לך לב מפלסטיקקקקקקקקקק באמת תודה רבה לךךךךךךךךךךךך שהרסתתתתתת לייייי אתתתתתת ההההההההיום.. אני שואל אותך, מה את עושה היום בערב ואת אומרת לי שאת יוצאת עם החבררררר שלך, והוא במת אוהב אותך אבל, אני אוהב אותך יותר.. חשבתי ששמעתי אותך בוכה אבל כנראה שטעיתי חלמתי שראיתי אותך מרגישה אבל יש לך לב מפלסטיקקקקקק באמת תודה רבה לךךךךךךךך שהרסתתתתת ליייייי אתתתתתת הההההההיום.... את היואואואואואםםםם..

coolit

New member
../images/Emo41.gif

שייגעצ - ניו יורק-רפיח אמרתם שאחרי הגשמים, יהיה יותר טואוב, יהיה, יותר נעעיייייםםם. אמרתם שאחרי החגים, נחזור, לשגרה נחזור כמו גדולייייים.. עברנו תגשמים ואת סוכות והכל אותו דבר ואני אותו אידיוווווט, שיקרתם לי, עכשיו אחרי סוכות ואם אתם צדקתם למה בא לי לבכות............ העולם הזה מסריח מניו יורק ועד רפיח איפה שלא תסתובב תמיד תמצא לך אויב אלו הם חבלי מולדת ואני רוצה לרדת אם שחורים, או לבנים, נמות כולנו ג=ז=ע=ני=ם אמרת לי שאני הכי הכי ושאין לי מתחרים וששנינו אוהבים אמרת לי שהכל ממש נפלא, ושזו תקופה יפה, הכי תקופה שבחיים... אז איך זה שאתמול לא התייחסת אליי ולא היה אכפת לך מקורה איתי בכללאאאלאלאלאלללל ואיך זה לפעמים את מבינה ולפעמים את בת זונההההה בחורה קצת לא ברורהההההההההההה................. אוי, ואת עושה את העעולםםםם הזההה כל כך מסריחחחח מניו יורק ועד רפיח איפה שלא תסתובב תמיד תמצא לך אויב אלו הם חבלי מולדת ואני רוצה לרדת אם שחורים, או לבניאים נמות כולנו ג=ז=ע=נ=י=ם העולם הזה מסריח מניו יורק ועד רפיח, איפה שלא תסתובב..

למעלה