sarita2

New member
../images/Emo42.gif

שלום לכולם............ שתפו אותי במשהו מעניין כי נורא משעמם לי!!

r66

New member
sorry..נכנסת בנירוונה...

חכי לאחה"צ
ברוכה הבאה שריתה... טיילי, בינתיים. תכירי את הבית ופינותיו האפלות והמוארות... תשתי
יש גם עוגות בשפע... והמון חיפושיות וגברים סקסיים.

sarita2

New member
אהלן....

היי 66 את יכולה לתת לי קצת מידע מה קורה אצלכם? מה? מי? מו? איך מתנהל הפורום בדיוק ( סליחה על הבורות )

מריני

New member
שרית ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gifנו החם

אצלנו בפורום תמיד כיף ומעניין, הדיונים מגוונים, והשיחות תמיד קולחות.. יש מנהלות מדליקות... את מוזמנת להצטרף ולהיות חלק מאיתנו

r66

New member
../images/Emo12.gif תודה על האזהרה מהבורות..

אשים
לא ליפול לתוכן
באמת כדאי לך להסתובב קצת ולהתעדכן... ספרי על עצמך. ראיתי שאת עובדת במשאבי אנוש... מה מצב שוק העבודה, אולי תעדכני את עקרות הבית... בבקשה
יאאלה... תחגגי

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

את מוזמנת להשאר ולהתמכר! והנה, לשם דוגמא, הדברים שאנחנו מתעסקות בהם ביומיום

r66

New member
וואי וואי, איך בא לי עוגה כזאת../images/Emo3.gif

תזרימי-תזרימי אחת הנה

liat ליאת

New member
שרוני, די עם התמונה הזו ../images/Emo123.gif

בכל פעם שאת שמה אותה, מיצי הקיבה שלי מתחילים לאותת ולהשמיע קולות

sarita2

New member
היי לכולם!

היי אני שרית נשואה + 1 (בן שמונה חודשים) .

r66

New member
שריתה ../images/Emo70.gif

תלחצי על אחת הכותרות ומתחת על "תגובה" וכך תוכלי לשרשר את התשובה שלך לתוך הודעת הפתיחה שלך.

הפעם ...

הפעלתי את הדבק הניהולי שלי
..חחח...והדבקתי את השירשורים ..אבל ...פליזזזזזזזזז לא לעשות לי עבודה קשה

sarita2

New member
היי שוב

שלום לך ! שמי שרית אמא לתינוק בן שמונה חודשים חשבת שכר במח' משאבי אנוש . הוריי התגרשו לפני כמה ימים ואמי לקחה את זה מאוד קשה ... אני מפחדת שהיא תתמוטט... אני מנסה לחזק אותה שהיא עשתה את הדבר הנכון אך כנראה שרק הזמן ירפא אותה כרגע! מצטערת שאני נופלת עלייך ככה אבל הכל יושב לי בפנים ואין עם מי לדבר ! לא נעים לי להגיד אבל זו הפעם הראשונה שאני משתתפת בפורום! (ה ב י נ ו ת י ??)

אווויש ..לא נעים ...

אז הכל נסלח לך ...קבלי
יש כאן בנות מדהימות ..אחת אחת ...[והפעם אני רצינית] ...אני בטוחה שכולן כאן ישמחו לעזור לך ..להיות אוזן קשת ..וכתף רכה לבכי ... בנות זוזו ..תעשו מקום לחדשה

בסדר זזתי ../images/Emo24.gif נשמה.

אכן להיות שם בשבילה זה הכי הכי. אם את יכולה להביא לה את התינוק הרבה זה טוב (תינוקות תמיד עושים את זה). וחוץ מזה אין לי הרבה מה להוסיף. תהיי חזקה בשבילה.

r66

New member
היי לך ../images/Emo24.gif

אנחנו נשמח להקשיב... הלא זאת כוונת הפורומים. תראי יהיה לך יותר קל... תשפכי-תשפכי.... גמאני חשבת שכר אשמח שתיעזרי בי ולהעזר בך..... תהיי כמה שאת יכולה עם אמא, היא מתאבלת עכשיו ובאבל, כידוע, יושבים שבעה ואז באים המון אנשים ומבקרים ומשתתפים כדי להקל במעט... לכן את צריכה לתמוך בה תמיד, להראות הבנה למצבה, להציע עזרה -- בקיצור להקל עליה ככל יכולתך. בהצלחה

למעלה