../images/Emo42.gif

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \\ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \\ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - איך אתם מתמודדים עם החום? - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

ח ל ו ן

New member
:-|

- שיר השבוע (של אביתר): אנעים זמירות (הדבר הזה הורג אותי, באמת) - שיר השבוע (כללי): אנעים זמירות , goodbye yellow brick road, earth song - אלבום השבוע: אוסף של מייקל ג'קסון/אלטון ג'ון - ספר השבוע: מסתרי פיטסברג/מייקל שייבון - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: כרטיס פתע להופעה של אלטון ג'ון, מוזיקה טובה, חברים טובים - משהו שהרס את השבוע: קפיטליזם וערכים. - איך אתם מתמודדים עם החום? אני לא!! אההה!! - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של אלטון ג'ון, ברור. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): מייקל ג'קסון ואלטון ג'ון. אין כמו מלודיות פופ מושלמות לעיתות מצוקה. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): אל תהיו שכירים.

Frutapao

New member
../images/Emo1.gifאךךך, השעות הטיפשיות של הלילה...../images/Emo1.gif

והיום: במתכונת מצומצמת. - משהו שעשה לכם את השבוע: התקדמות מסיבית בהפקת פרוייקט ההגמר במגמת קולנוע. - משהו שהרס את השבוע: 2 סצינות שערכתי באופן דקדקני וקפדני שהחליטו להימחק. (וכמובן, שעתיים+ של שחזור שלעולם לא יתקרב למוצר הראשוני...) - איך אתם מתמודדים עם החום?: זוועה. לשבת 11 שעות ו-45 דקות בחדר עריכה תת קרקעי למחצה מחוסר מזגן ומאוורר - התוצאה: דייסה. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים עם פרוייקט הגמר. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לא לדחות צילומים לסרט לרגע האחרון. זה הורס ומשמיד את החיים. לא כדאי.

SnapDragon

New member
רק כדי לשבור את טווח השעות

פעם חיית לילה, תמיד חיית לילה
. שיר השבוע (של אביתר):
. שיר השבוע (כללי): כל שיר ושיר מכיוון הרוח של צח (לעזאזל, אפילו רות דולורס וייס מתחילה להשמע לי טוב!) אלבום השבוע: מוצה. ספר השבוע: "דיני נוטריון ותולדותיהם". ציטוט השבוע: "i'm the king of my casstle. the queen of my domain"
. סרט/סדרת השבוע: סה-הא-היינפלד. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו/לשבוע שלכם): "המשורר לא השאיר סימני פיסוק לשיר". אמוטיקון השבוע: נע בין ה-
ל-
. משהו שעשה לכם את השבוע: ובכן, אני בכלל לא יודעת על איזה שבוע בדיוק אני מדברת, אבל אם נחשוב על שבעת הימים האחרונים...פרשתי. משהו שהרס את השבוע: שתיקות, היסוסים, מחשבות ריקות, חוסר תקשורת טוטאלי עם הסובב אותי, המסובב והמסובב. איך אתם מתמודדים עם החום? יש מזגן במשרד
. אבל חוצמזה - יום שישי כמעט התפתיתי לקפוץ לים. והכיתי על חטא על שלא. משהו שאתם מחכים לו השבוע: צוותא ?
. וטיולשוק מחנה-יהודי בשישי. תמונה מגניבה שבא לכם להראות: מחמל עיניי לאותו יום. הציד הראשון והבלעדי שלי
. המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אם כבר, אז הנ"ל. אמנון ל. "פשוט תופר". חפשו אותו בנחלה. המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לנשום.

למעלה