The Early Show

mokasosex

New member
איזהההה כיף לראות את החיוך היפה הזה

הוא כלכך מהמםםםםםםם
אמן שימשיך ככה עם התמיכה

mokasosex

New member
מהמממממם שלי ../images/Emo13.gif

אהבתי את התשובות שלו, לא מתנצל.. :)

איזה כיף שמישהוא פה...איפה ניני היא חסרה פה

חשבתי שרק אני וכאבי הגב שלי מתחרפנים פה לבד

מישהוא הצליח להעביר לי לינק אוי

הוא שר את השיר מדהים אני בוכה פה....וליילה איתו איזה מותק היא באה כנראה לבדוק שהילד לא משתולל

InbarKiii

New member
כי אין לו על מה :)

וואו..אני כלכך גאה בו על זה שהוא מצליח להתנסח בצורה כזאת טובה. אני כבר עוד שנייה הייתי זורקת משהו על המראיינת הזאת. שאלות כלכך מטומטמות!!! אם יש ילדים שהם מעריצים שלו אני מניחה שגם הם כבר מכירים אותו..ואם ההורים שלהם מרשים להם לצפות זאת בעייה אך ורק שלהם ולא של אדם. הוא יהיה מי שהוא, לא כולם חייבים לאהוב אותו. לא נוח להם לראות הופעות כאלה? שיעבירו ערוץ!!!

mayarel

New member
לא הבנתי עדיין למה הם צינזרו

את הנשיקה עם טומי. אני בשוק.

ר ו ח ל י

New member
הוא ענה יפה.. ומה היא מנסה להוציא ממנו סליחה?

הוא לא חייב לאף אחד כלום, מי שנפגע הוא הומופוב מסכן ותו לו. זה שילדים צפו, טוב נו מהזמרים האחרים לא היו חסרים אלמנטיים שקשורים בסקס בAMA השנה בפרט ובכל מיני הופעת בכלל. הוא אמר נכון שהוא לא היה היחיד, אז אין לו על מה להתנצל. תמיד יש דברים בוטים שילדים נחשפים אליהם, אז על כל דבר כזה צריך לבקש סליחה? זה פתאטי. עצבנה אותי.

lama ken

New member
../images/Emo45.gif היא ממש ניסתה בכוח לגרום לו להתנצל

כאילו כדי שיהיה לה את הסקופ "אדם למברט התנצל בתוכנית הבוקר של X"

חכו שיהיו סירטונים עכשיו השיר השני אין אין

הוא והלהקה מדהימים....חבלז...GMA...שיאכלו את הלב ויתפוצצו...אומרים שהיו המונים שם....יששששששששששששש

איזה בונבון ומאמא למברט כזאת מתוקה אין

על המשפחה הזאת.אגב גם אנופ וגם אליסון כתבו ושלחו לאדם את התמיכה שלהם בו...איזה חמודים...אוף איזה שירים חבלז

InbarKiii

New member
לילה כלכך מתוקה../images/Emo23.gif

איך היא באה כבר לכל הופעה..חמודה

heart1soul

New member
אני כל כך מתרגשת אתן פשוט לא מאמינות

אדם הוא הבן אדם הכי מגוון שאי פעם ראיתי בעולם הזה... איך אדם כזה יכול לבצע ביום אחד את ההופעה של AMA וביום אחר הופעות כאלה?? זה מה שמיוחד בו!! הוא מדהים!! הוא יודע הכל הוא עושה הכל והוא לא מפחד מכלום.. הABC הפסידו כל כך.. הוא היה משגע מדהים ואין לי מילים אני כל כך כל כך גאה בו... אני באמת כמעט בוכה פה מ
ההופעות האלה...הוא כל כך זמר בחסד.... הוא הראה פה שוב את הקול המדהים הזה שאין אין אין אין אין לאף אחד עכשיו סורי על החפירה אבל זה היה מדהים פשוט...

למעלה