please kill me NOW!!!

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifplease kill me NOW!!!

נימאס לי נימאס לי נימאאאאס לי! כל פעם שיש לי הזדמנות ליפגוש את נינט אני מפספס אותה איכשהו?! כמה מזל גרוע יכול ליהיות לבן אדם?! כמה?!
אחרי שנינט גמרה להופיע במסיבה אז הלכתי הבייתה- גם כי השומרים אמרו לי שהיא כבר הלכה אז חשבתי שאין לי סיכוי ליפגוש אותה וגם כי הנסיבה הייתה גרועה...... טוב, עכשיו חבר שלי מתקשר אליי ואומר לי שהוא חיפש אותי מלאאא זמן אחרי ההופעה של נינט כדי להפגיש אותי איתה! ((השומרים שיקרו לי כשהם אמרו שהיא הלכה!
)) והוא לא מצא אותי, כי הלכתי כבר הבייתה, והוא פגש אותה והיא חיבקה אותו ונתנה לו נשיקה והכל! אני לא רוצה להישמע כמו איזה מעריץ אובססיבי כי אני.... אבל די! כמה מזל דפוק יכול ליהיות לי?!
פאק! פאק! פאק!

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifאפילו בזה הכל מתחרבש לי!

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני מסוגל להרוג מישהו!

מבינה אותך...משו דומה קרה לי שגי

שגיליתי שיכלתי לפגוש את טלי ואגוס אחרי דודו טופז ופספסתי את זה:(:(:(:(

תתנחם בזה../images/Emo4.gifשהיא גרה בארץ ו

ולא בארגנטינה וגם שלא כל נשימה שלה גורמת ל-2000 שומרי ראש שמקיפים אותה לחשוב שכבר מישו באיזור ולהתחיל להיזהר ולהיות תוקפניים (מה שיש עם טלי אגוס ולו ועם כל שחקן שבא שקשור איך שהוא אליהם כמו קמי ופלי המושלמים...וכל השאר
)

אני מבינה אותך, זה ממש ממש ממש

מרגיז ולא פייר באמת ..גם אני גיליתי עכשיו שיכולתי להגיע להופעה בנצר סירני בלי שום בעיה,ואולי לפגוש את שירי אבל אין מה לעשות שיודעים דברים רק אחרי שמפספסים אותם..
אבל אני בטוחה שיצא לך להפגש איתה מתישהו אל תאבד תקווה! כי כמו ששירי אומרת "אם מאמינים, חלומות מתגשמים"

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifלא! הקטע הוא שידעתי שהוא יכול

להפגיש אותי איתה! אבל השומרים אמרו לי שהיא הלכה הבייתה אז לא חיפשתי אותו אפילו כדי להגיד לו שיבוא להפגיש אותי איתה...

love amor

New member
אוי עידן התמימות../images/Emo3.gif

אני מתגעגת אליו
חחחח ועכשיו ברצינות-ממתי מאמינים לשומרים הדפוקים שמתים שיהיה ילד קרציה פחות!?!??!

למעלה