Our SuperNatural Weekend

to the end1

New member
../images/Emo42.gif Our SuperNatural Weekend ../images/Emo42.gif

דבר טוב\רע שקרה השבוע:
שיר שעשה לכם ת'שבוע:
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
ספר\סרט\סדרת השבוע:
התחדשות השבוע:
רוצים\ות להוסיף משהו?

Nuriel13

New member
My SuperNatural Weekend

דבר טוב\\רע שקרה השבוע: קניות! יומולדת עם חברה. // עדיין לא מצאתי עבודה שיר שעשה לכם ת'שבוע: ממ. כל מיני שירים של Marron5 וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: אין ^^ תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: ספר\\סרט\\סדרת השבוע: בריסינגר // וול-E // על טבעי, Soul Eater התחדשות השבוע: שורטס, ווסט, שמלת סטרפלס אדומה, שמלה לבנה, ספר - מת עד הלילה. רוצים\\ות להוסיף משהו? אוף אני רוצה עבודה =(

larisa125

New member
מת עד הלילה../images/Emo99.gif מתורגם או באנגלית?

ואת רואה את הסדרה שמבוססת על הספר?

פונגיפי

New member
למרות שבדרך כלל אני לא מגיבה :)

דבר טוב\רע שקרה השבוע: כנס משתחררים .. סוף סוף,! שיר שעשה לכם ת'שבוע: מקום לצידך- דור דניאל וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: איזה סרטון חמוד עם תמונות של גקנסן וג'ארד ושיר אהבה חח תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: אין.. :/ ספר\סרט\סדרת השבוע: הצגה. דוד שלי הופיע כהפקת סוף קורס כזה. התחדשות השבוע: מתוכננת לשיפוץ בחדר! רוצים\ות להוסיף משהו? השבוע התחיל חרא... אבל נגמר טוב שיהיה שבוע טוב!!!!

sapiruush

New member
My Weekend

דבר טוב\רע שקרה לי השבוע :
חופש שחיכיתי לו כ"כ הרבה !
מרגישה לא הכי טוב בעולם ...
שיר שעשה לכם את השבוע :Gary Jules - Mad World three Doors Down - Let Me Go וידיאו שעשה לכם את השבוע : ממ .. לא משהו מיוחד שראיתי . תמונה שעשתה לכם את השבוע : Jensen - men of my own heart ספר\סרט\סדרה של השבוע :
\בלאק הוד דאון\על טבעי , הלוחשת לרוחות , בניחוש חוקר התחדשות השבוע : רציתי שזה יהיה עבודה אבל .. לא . חח להוסיף משהו ? על טבעי באייץ' די זה אחללללה דבר !!

sapiruush

New member
לגמרי ! אני חורשת על על טבעי יותר מהרגיל עכשי

אח שלי משתגע כבר חחחחח הוא אומר שנמאס לו מדין . חחח כל מקום הוא רואה אותו , ברקע של המחשב שלי , בפרקים שמבמחשב שלי , בפרקים שבמחשב שלו , בפרקים שיש ביאס , ובמחשב של האח שני שלי חחחחחחחחח

sapiruush

New member
חחחחח

אח שלי זה לוציפר .. שטן כזה . ואין לי איך מושג איך אפשר להימאס מדין . שהוא רואה את הררקע של המחשב הוא עושה לי תעיפי את הרקע הזה כבר . הוא ממש מכוער אני לא יודע מה את מוצאת בו . שאלתי את חברה שלו והיא אמרה שדין ממש חתיך . והוא עושה לנו אני לא מבין מה יש בו ?? אחים גדולים

sapiruush

New member
הוא שם את לוציפר בכיס הקטן . בדוק .

אני רוצה לראות את דין וסאם עליו
חחחחחח למרות שזה שהוא הוריד לי את על טבעי לאיית' די ונותן לי לראות את זה אצלו זה לא שטן . אבל זה שהוא משחד אותי עם זה מאוד רע לעשות לאחותו הקטנה והמתוקה

A m e l y

New member
עונה

דבר טוב\רע שקרה השבוע: יש לי עבודה,והאחראי שלי סופר מרוצה ממני / מחר יש מתכונת במתמטיקה!!!
שיר שעשה לכם ת'שבוע: morandi-crazy world
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: --- תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: ספר\סרט\סדרת השבוע: גאון פשוט-דוויד בלאדאצ'י//אין/הנסיך המדליק התחדשות השבוע:עדשות מגע

למעלה