OMGG סקר חדש!

../images/Emo42.gifOMGG סקר חדש!

כן כן אין לי חיים!$ אז בשאלון ששרית שמה הייתה שאלה והיא תהיה הסקר כי זה מאגניב XD אם היו אומרים לכם שמחר זה היום האחרון של חייכם, מחר אתם פשוט תמותו, תאבדו בשאול לעד
טדדם טדדם. מה הייתם עושים? ואני לא רוצה לראות תשובות של "לא יודעת" או "מה שתמיד רציתי לעשות" תהיו יצירתיים, תפרטו, תקדחו ותחפרו! אני רוצה לראות פה דיון פורה של ממש

דנטל

New member
קודם כל, סקס

חוץ מזה, לשרבט על איזה דף צוואה בקטנה שלפחות יהיה ברור שהדירה, תכולתה וחשבון הבנק שלי הולכים לאמא שלי (היא כבר תעביר את מה שבא לה לאחי) והסורק חוזר לחבר הכי טוב שלי שנתן לי אותו מתנה. מבהירה שלהלוויה אנשים מתבקשים לא להביא פרחים ואם הם פולנים שלא יכולים לבוא בידיים ריקות, מצידי שיביאו בלונים. רק לא פרחים. אחרי זה כותבת פוסטי פרידה קצרים ולא משתפכים של "נעמתם לי מאוד ויאללה ביי". שומעת את רוב "האור מציון" בפעם האחרונה ועוד כמה שירים נבחרים. אחרי זה לא מפסיקה לאכול.

נעה 124

New member
קודם כל אני אכתוב צוואה.

וגם אלך לעוד הופעה של קרן, אצנח ממטוס, אתקשר לכל החברות שלי לדבר עם כל אחת ולשאול אותה כל מה שאני לא יודעת עלייה, אפרד מכל מי שאני מכירה, אטוס להולנד [כן, אני אספיק, אני אמות שם
], אכתוב בבלוג שלי, אבזבז את כככככלללל הכסף שלי [2000 ש"ח] על שטויות וכן, אני אספיק הכול... אני חושבת... חישבתי את זה (נו מה? אני משועממת!)- לכתוב צוואה- שעה (אני אעשה את זה מהר) הופעה- 3 שעות (כולל נסיעות וכו') צניחה- 5 שעות (אני אסע מהר ואצנח מהר) להתקשר לחברות- שעתיים להיפרד- שעתיים בלוג- חצי שעה לבזבז את הכסף- שעתיים (אני אעשה את זה מהר...) ואחרי ה-16 וחצי שעות האלה, יש לי עוד 7 וחצי שעות בשביל הולנד (אני לא צריכה לארוז, בכל מקרה אני אמות אחרי כמה שעות שם..) ואני יודעת שאלה שלפניי היו יותר רציניים ממני, והתחלתי ברצינות, אבל אני יודעת שאם זה באמת יקרה אני בטח אבכה שעות בחדר, אתקשר לחברות טובות ואכתוב צוואה...

כלום ../images/Emo17.gif

לא כי סתם בא לי להיות שונה מכולם, כי אני חושבת שאף אחד לא יכול לעשות כלום חוץ מלבכות, להשאר בהלם, ולשחזר את כל החיים שלו באותם שעות שנשארו. ^^

MushrooMush

New member
ילך

להציק לכל הילדים שאני שונאת ליישרןף תבית ספר ולרדוף אחרי החתיך ההוא סD

הוממממממממממ../images/Emo122.gif

צוואה לפחות שיהנו ממה שיש
ארוחת מלאכיםםםםם עם כל הג'אנק פוד שיכול להיות
להיפרד מכולם
לעשות דברים שלא היה לי אומץ לעשות ו .. זהו

כלום. ../images/Emo219.gif

אין לי ממש מה לעשות לפני שאני אמות. אני אחכה למוות אני מניחה
.

מממ

פירוט? טוב. את ביקשת את זה! תסבלי. קודם כל הייתי רושמת צוואה. לצוואה הזאת הייתי מוסיפה מיכתב, בו הייתי רושמת את המשאלות והבקשות שלי. כמו- שהייתי רוצה שיתרמו לעניים. או מה לרשום על הקבר שלי וכאלה. אחר כך רושמת מכתבים לאנשים שחשובים לי- כדי שידעו מה הם בישבלי, הייתי שמה אותם יחד עם היומן שלי [כן, אני כותבת יומן] במקום שהייתי יודעת שימצאו. אפשר לקרוא לזה מכתבי פרידה. אחר כך הייתי עושה דברים שרציתי לעשות ולא היה לי אומץ- כגון: -אם אני דלוקה\ אוהבת מישהו- הייתי הולכת ואומרת לו, ואולי גם יוזמת נשיקה [מהסיבה שלא התנשקתי עוד, והייתי רוצה לעשות את זה לפני המוות חח] ובהתחשב בזה שאני יודעת שזה לא הולך לקרות- סביר להניח שהייתי עוברת ליותר מנשיקה- או במילים אחרות- סקס. -או למשל לשחות בעירום בים. הייתי סוגרת מעגלים בכל מיני תחומים- אני בסכסוך עם מישהו? הייתי הולכת ופותרת אותו. הייתי מבקשת סליחה מכל אלה שפגעתי בהם אי פעם- גם אם אני יודעת שאני לא אשמה. סגירת מעגל בהבנה העצמית שלי. אפשר להגיד שהייתי בוכה המון. דברים שלא הייתי רוצה שיראו- הייתי שורפת. הייתי הולכת להיפרד מכולם. לא פרידות עצובות. פרידה שמחה- הייתי עושה מסיבה לכבוד העזיבה שלי מהעולם- אבל המסיבה הזאת תהיה שמחה!! עם המון מוזיקה. הייתי שומעת מוזיקה. מוזיקה זה חלק גדול מאוד מהחיים שלי- הייתי רוצה לשמוע מוזיקה ברגעים האחרונים שלי. ובסופו של דבר, הייתי כותבת ביומן את הדברים האחרונים- את כל ההרגשות האלה.

mafakit

New member
פטיש טדדם טדדם!!../images/Emo6.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

מספרת לחברים שלי שזה היום האחרון שלי ורואה איך הם מגיבים..
הולכת ושורפת את המכולת במושב..XD לוקחת את האופנוע של אחותי לסיבוב.. D: קונה מחשמל יתושים כזה ונוגעת במנורה [תמיד רציתי לבדוק מה קורה כשנוגעים בזה..
] הולכת להוריד מכות למישו מסויים.. XD דורשת שגאנס יתאחדו בשבילי ויעשו לי הופעה..
רק לכבודי
וכמובן ככה עם שאר הלהקות והזמרים שאני אוהבת.. XD [זה יימשך לפחות יום שלם..
] עושה צניחה חופשית לא כותבת צוואה
שאנשים יעשו מה שבא להם.. אני כבר מתה D: חחח.. רק את הסיכות שלי אני נותנת לעמית.. כי הבטחתי..XD ואת הכסף שלי אני נותנת להורים שלי
[שיואו כמה אני נחמדה..XD ] אומרת מה אני רוצה שיהיה כתוב על הקבר שלי [עדיין לא חשבתי מה אני רוצה שיהיה כתוב שם..
אני רוצה שזה יהיה משו מצחיק אבל גם כולל ושאני לא אצטער על זה שבחרתי בו..
] עושה באנג'י הולכת עם אנשים [לא איכפת לי מי] לארוחת מלכים במקס ברנר
ואז בורחת לפני שאני צריכה לשלם XD תמיד רציתי שתהיה לי הזדמנות לעשות את זה..
שומעת את כל הדיסקים שלי.. וממש מקשיבה לכל שיר
כותבת כמה מילות פרידה.. לא משו קיטשי ובכייני.. משו מסכם ונחמד
של "היה נחמד לפגוש אתכם. עפתי.." אולכת המון המון המון המון במבה ^_^ שותה המון המון המון המון מיץ אשכוליות.. ^_^ הולכת לרחבות גלישה האלה עם הרמפות והמעקות וגולשת שם [בתקווה שאני אלמד את הכל..XD] על הסקייטבורד..
אומרת לכולם לא להיות עצובים.. הרי מי לא היה שמח להיפטר ממני..!? חחח..XDD אומרת דברים חשבוים לאנשים חשובים
ממ.. אומרת כל מה שלא העזתי להגיד [כל דבר שאי פעם רציתי להגיב לו ולא היה לי אומץ.. או אם רציתי להגיד משו
וגם לא היה לי אומץ.. ממ.. ] המ.. זהו.. בערך.. אומרת "סאלאמת!" ונעלמת בגיהנון
חחח..XDD סתם.. סתם..

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif

רשימה נורמלית של דברים שאני אעשה יום לפני המוות: צניחה חופשית הופעה של גרין דיי הופעות של שריתוש' מרימה משקולות
שוחה עד שנמאס פותחת גלריה של תמונות עיניים שאני מצלמת כותבת כמה שיותר, מנסחת את מה שיכתבו על המצבה שלי מכתב פרידה מוציאה ספר אם לא הספקתי להוציא אותו עד אותו יום.. אומרת לאנשים שאני אוהבת אותם עולה למגדל אייפל וצווחת "אני מתה מחר ואתם לאאאאא"D: זהו.

למעלה