מצוטטת

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif

איך היום עולה איך היום עולה מתמלא חיים.
מספיק עם החלומות....... מאיר בנאי העיר אותי ואני אתכם... יום שכולו אגדה, לכולנו

קטי30

New member
../images/Emo142.gifבוקר אור../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo142.gif

יום נעים
יום מקסים
יום טוב לכולם/ן

../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif

ואני התעוררתי עם יהודה פוליקר ששששששששששש לא לגלות לאף אחד
(תודי שהוא יותר שווה
)
אם יש עוד חלום שבו נוכל לגעת לצחוק על הכל לחבק ולבכות. אם פעם נחלום את עצמנו לדעת האם נגשים את הכל ונחלום לא פחות. אולי עוד יבואו ימים שיביאו קצת שקט לנפש ולגוף רגיעה ואם זה החופש מעבר לדלת האם יהיה זה האושר שלי והאושר שלך.
בוקר טוב עולם

בוקר- טוב לכולם/ן../images/Emo42.gif

שהגשם שירד בעוצמתו אתמול, ואני יצאתי החוצה כמו ילדה מרוגשת, ישטוף את יתר הדברים בחיינו, שיה לכולם אחלה יום, שלו סמפטי, סביר, ללא התרגשויות וזעזועים מיותרים, יום רגיל הוא יום טוב, טוב אפשר איזה הפתעה שתהיה ככה בדרך............

בוקר טוב לצלילי הזמרירים../images/Emo79.gif

שששששששש לא לגלות, אבל אני קמתי עם השקטים של איציק קלה (ככה בא לי
) בוקר טוב

ורד 3

New member
סבח אל חיר

זה בסדר לברך אותך בערבית ? או שבא לך צרפתית רומנטית איטלקית אולי רומנית ? חכי אני אבקש ממישו הרומני .... בונה דימינייצה...קוריצה !

ורד 3

New member
יווו

מה הזכרת לי עכשיו מיטיטיי...? הרבה זמן לא אכלתי ...ועשית לי חשק ..תיכף מתקשרת לאבא ... שיקח אותי היום ליפו למישו ..אהה ונזכרתי גם בכרוב ובאיקרה..... ולקינוח פאפאנש.. מי שלא יודע זה מיטיטיי זה קבב רומני הכי הכי טעים שיש ( עבה עסיסי ונוטף.....) ואל תתווכחו איתי שמעתם ? ש........ זוגלובק טעים או טיבון ויל טעים..... יאללה נודניקית קפה ...מתיחה קלה .....חיוך .... ושיהיה לך לי לו .....לשלמה ולכל מי ששכחתי ... בוקר טוף !

הבוקר התעוררתי לצלילי חלום

עם חיוך והשיר : אם יתחשק לך לפעמים לפתוח לרגע את דלת הקסמים...
מעניין מה זה אומר... מי פה פותר חלומות מתוקים?

מאיר בנאי

באמת שהרבה זמן לא שמעתי אותו. הולכת לשים את הדיסק. שיהיה לך אחלה יום מצו'

../images/Emo105.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo1.gif

שני עו"ד ממשרד עו"ד אורטל יתארחו היום בשעה 17:00 בפורום תרבות מרוקו. שרשרו כבר עכשיו את שאלותיכם בנוגע לזכויות החוקיות ולהטבות המגיעות לצאצאי אזרחים צרפתיים בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=928&msgid=86271286
דרוש: במאי קליפים מוכשר ללהקת בום פם. לפרטים לחצו כאן: http://www.flix.co.il/BoomPam.asp

למעלה