M Me 4eVer New member 21/4/05 #17 זוזו כולםםםם!!../images/Emo34.gif שליייייייייייייייייייי. גירית שלי, את לא מסופקת?
ש שניש New member 21/4/05 #22 פשוט,חזזית מיובשת שלי..../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif את גרה באילת וזה כל כך רחוק...
ה הגברת האפורה New member 19/4/05 #4 מממממ.... ../images/Emo57.gif כרטיס טיסה ללונדון. מוכנה להתפשר על קורס ברמנים (דבריםש אני מוי רוצה מגיל חמש עשרה, אבל רק ביומולדת הקרובה אוכל אשכרה לעשות אותו...)
מממממ.... ../images/Emo57.gif כרטיס טיסה ללונדון. מוכנה להתפשר על קורס ברמנים (דבריםש אני מוי רוצה מגיל חמש עשרה, אבל רק ביומולדת הקרובה אוכל אשכרה לעשות אותו...)
G Gizmo16 New member 19/4/05 #7 מאמן כושר אישי../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif או המון המון כסף כדי לקנות אחד
C cool miki New member 21/4/05 #23 בית. הייתי מתה לגור לבד... ואם אפשר אז גם מיליון דולר...אבל רק אם אפשר. בעדיפות ראשונה זה בית.
T thebaby New member 21/4/05 #24 היי../images/Emo70.gif את חדשה../images/Emo3.gif../images/Emo101.gif :-X קפוץ. תראו תראו, חדשה בואו נצלוב אותה יאמ יאמ אוכל אוכל אוכל אוכל.
היי../images/Emo70.gif את חדשה../images/Emo3.gif../images/Emo101.gif :-X קפוץ. תראו תראו, חדשה בואו נצלוב אותה יאמ יאמ אוכל אוכל אוכל אוכל.
J J a M i T i New member 21/4/05 #26 ../images/Emo42.gifנדב, כשאני כמהה לבשר לפחות יש סיבה>< זה נורא לא מנומס להגיד לאנשים שאתה הולך לאכול אותם, אתה יודע. ממך (לא) ציפיתי ליותר! ^-^
../images/Emo42.gifנדב, כשאני כמהה לבשר לפחות יש סיבה>< זה נורא לא מנומס להגיד לאנשים שאתה הולך לאכול אותם, אתה יודע. ממך (לא) ציפיתי ליותר! ^-^