blacknwhite

New member
כן:)

ואני יודעת שאפשר לשמור על קשר... והאמת שבהודעה שלי דיברתי על החדר
אבל אני אתגעגע גם לכיתה... שנה הבאה אני עוד אבוא לבקר אותם מדי פעם (אני מאוד אשתדל) אבל זה לא אותו דבר
ודווקא השנה שלי היתה מעולה
(לשמחתי)

החדר? XDDD

את חמודה
גם לכיתה שלי היה איזה קשר מנטלי מיוחד מאוד עם הקרוואן שלנו, עד כדי כך שכשהציעו לנו לעבור לכיתת בטון הם פשוט התנגדו. [הקרוואן ממש נוח כי הוא על הקרקע, הכיתות האחרות הן בקומה השלישית] כן, זה באמת לא אותו דבר, אבל יהיו לך חברים חדשים
ויש אנשים ספציפיים שבטוח שתמשיכי לשמור איתם על קשר קרוב. עם כל אחד ואחד זה עלול להוות בעיה.

אני לומדת עד 12../images/Emo7.gif

לעזאזל, הם תוקעים לנו הרצאה ביום האחרון! יש לכם עוד הופעה? ):

../images/Emo13.gif

:יום חופש.לא צריך ללמוד לשום דבר.איזה כיף זה^^
:מחר מסיימים ביצפר רשמית

חחחח לא.

רק לבגרויות ותגבורים.אבל גם אחרי שסיימנו רשמית עוד הגענו לתגבורים וכאלה.ממחר אנחנו בכלל לא מגיעים.

הם לא עושים חזרות לטקס סיום וכאלה?

אנחנו הגענו בחודש האחרון בעיקר בגלל החזרות(והתגבורים,אבל לא היו כ"כ הרבה).

מממ אני לא בטוחה שיש להם בכלל מסיבת סיום...

ז"א המסיבת סיום שלכם זה כמו הצגה כזאת? מערכונים וכאלה? כי אם לזה את קוראת מסיבת סיום אז כן הייתה להם את המסיבת בוקר... ויש להם נשף מתישהו... אבל המסיבת בוקר זה מין שכונה כזה, לא נשמע משהו מאורגן כמו המסיבה שלכם.

כן,אצלנו זו הצגה../images/Emo9.gif

מסיבת בוקר?מה זה?
לנו היה בבוקר של הסיום הרשמי גם מן מסיבה-קבלנו חולצות,צפינו בקליפ סיום,נאומי פרידה,בלונים,רונדו ושאר שטויות. אם לזה את מתכוונת אז אצלנו גם זה היה מאורגןXD הו,נשף..אני כ"כ מחכה לזה

בלאט, כתבתי כבר פעמיים והאינטרנט שוב קרס לי

אז שוב. מסיבת בוקר זה מין הצגה כזאת מתישהו ביוני, שהי"בניקים מארגנים בעצמם, והשכבות האחרות והמורים רואים את זה. יש מערכונים/שירים שכוללים חיקויים של מורים, ירידות על תלמידים בשכבה ולא בשכבה (ניסיון ליצור רוח טובה, לפעמים זה ממש משפיל
), ובסוף יש רונדו. שנה שעברה היה ממש מוצלח, כי אנשים ממגמת מוזיקה ארגנו את זה
. השנה זאת הייתה חבורת ערסים אז זה יצא שכונתי ולא מאורגן. חוץ מזה אני לא חושבת שיש איזו מסיבת סיום של הצגה בערב.

Shusho

New member
מההה אצלנו זה בערב,

וואחד הפקה גם כן. וערב אחרי יש לנו נשף באיזה גן אירועים בגעש.

Shusho

New member
דווקא בהרצליה שמעתי

שעושים מסיבות עוד יותר מפוצצות (טוב, זה בעצם הרצליה פיתוח...). אצלנו כרטיס עולה 180 ש"ח (כןכן...) ואצלם זה 300, פלוס העובדה שהם באים בפאקינג לימוזינות

למעלה