חידון!

../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifחידון!../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

סתם כי בא לי... אבל לחידון הזה יש כמה חוקים!: 1.מותר לענות אך ורק תשובה אחת גם אם יש כמה תשובות. לדוגמא:מי החבר הכי טוב שלך צריך לבחור רק אחד, יש כאלו שיהיה להם כמה, אבל תהיו צריכים לבחור את האחד שאתם יכולים לספר לו הכל, גם דברים שמציקים לכם לגביו, ושאתם מרגישים הכי חופשיים איתו, ושאתם הכי יכולים לסמוך עליו. 2.צריך לענות על כ-ל השאלות. ולמה כל החוקים האלו? אתם תדעו בסוף אבל תאמינו לי שזאת תהיה הפתעה טובה לכ-ו-ל-ם! חוץ ממי שלא עמד בחוקים כמובן. להלן השאלון:
מה השם הפרטי שלך
איפה היית רוצה לגור
מה עדיף, אוכל או שתיה
בא אליך שליח מ-ה' ושואל אותך אם אתה מעדיף לחיות או למות, ברגע זה, מה תענה לו
חנות בגדים מועדפת
סגנון לבוש
מאכל שנוא
החבר/ה הכי טובה
צבע מועדף
געגוע
את מי אתה הכי שונא בעולם
את מי אתה הכי אוהב בעולם
בלי מי לא תוכל לחיות
למי אתה מרגיש שאתה יכול לספר ה-כ-ל
לבנות-יש חבר
אם כן, כמה זמן את אוהבת
אותו לבנים, אותו דבר רק ההיפך.
משאלה
דבר טוב שעשית לאחרונה
אם היית יכול לשנות כמה דברים באחד או שניים מהחברים שלך, מה היית משנה
במי היית משנה
ולמה היית משנה את זה
על מי אתה הכי סומך בעולם
אבל לא בקטע של אחריות, בקטע של לשמור סודות, אפילו את הסודות כי כמוסים שלך.
יש מישהו שאתה מרגיש שאתה יכול לספר לו הכל
אם כן, למי
זהו. עכשיו מי שעונה על השאלון תבדקו שעניתם בדיוק מה שרשום. ושלא תרשמו בשאלה אחת 2 תשובות, אלא אם כתוב שצריך לציין 2 תשובות. בקיצור, תענו על פי החוקים. כמובן שאתם לא חייבים לעשות את השאלון אבל אני ממליצ מאוד!! ומי שענה בכנות, תחכו להפתעה בסוף

תשובות../images/Emo26.gif../images/Emo153.gif

מה השם הפרטי שלך:לינוי
איפה היית רוצה לגור:תל אביב
מה עדיף, אוכל או שתיה:אוכל
בא אליך שליח מ-ה' ושואל אותך אם אתה מעדיף לחיות או למות, ברגע זה, מה תענה לו:לחיות...
חנות בגדים מועדפת:חנות שנמצאת איפשו בתחנה המרכזית החדשה ויש שמה 4 ברגיז ב-200 שח!
סגנון לבוש:סקייטר
מאכל שנוא:חצילים
החבר/ה הכי טובה:שלי
צבע מועדף:שחור
געגוע:לימים שגרתי בתל אביב
את מי אתה הכי שונא בעולם:שושנה
את מי אתה הכי אוהב בעולם:אותי
בלי מי לא תוכל לחיות:אמממ...לא יודעת...
למי אתה מרגיש שאתה יכול לספר ה-כ-ל:אין מישו מסוים...יש אנשים שאני מספרת להם משו...ויש אנשים שאני מספרת להם משו אחר...
לבנות-יש חבר אם כן, כמה זמן את אוהבת אותו לבנים, אותו דבר רק ההיפך.:אמממ...כן...חודש וחצי...חודש וחצי בערך...אולי יותר... לא זוכרת...
משאלה:אמממ...לעבור מקום
שונאאאאת את גני תקווה
דבר טוב שעשית לאחרונה:הלכתי לשוק הכרמל
אם היית יכול לשנות כמה דברים באחד או שניים מהחברים שלך, מה היית משנה במי היית משנה ולמה היית משנה את זה:כל מיני...עזבו אני יסתבך עם זה עדיף שאני לא יענה...
על מי אתה הכי סומך בעולם אבל לא בקטע של אחריות, בקטע של לשמור סודות, אפילו את הסודות כי כמוסים שלך:על עצמי...
יש מישהו שאתה מרגיש שאתה יכול לספר לו הכל אם כן, למי:לא...

רק הערה..

כמו שציינתי קודם, עלייך לענות על כל השאלות השאלות שלא ענית עליהם בצורה חד משמעית: את מי אתה הכי אוהב בעולם
, עלייך לכתוב שם של מישהו אחר, לא על עצמך. בלי מי לא תוכל לחיות
תנסי לחשוב על מישהו שבלעדיו יהיה לך קשה בחיים, זה יכול להיות חבר זה יכול להיות בן משפחה זה יכול להיות חיה. למי אתה מרגיש שתה יכול לספר הכל
תחשבי למי את יכולה לספר הכל, או לחילופין: כתבת שאת מספרת לכל אחד משהו אחר. אז תכתבי לכל אחד מה את מספרת ומה את לא מספרת. מה הייתי משנה בחברים שלך, ובמי היית משנה
מומלץ מאוד לענות על זה. על מי אתה הכי סומך בעולם
תעני שם של מישהו, אבל לא עצמך. אם את רוצה, את יכולה לשלוח לי את התשובות על החידון במסר, אני אשמור על פרטיותך. בסוף החידון אני אוכל להגיד עלייך הרבה דברים, חלק את כבר יודעת וחלק לא. אני ממליץ לשלוח לי מסר.

סדר...אני ימשיך...לא צריך מסר../images/Emo153.gif

את מי את הכי אוהבת בעולם:רועי
בלי מי לא תוכלי לחיות:רועי...[[אבל אחד אחר...]]
למי את מרגישה שאת יכולה לספר הכל:רועי [[האחר...]]
מה היית משנה בחברים שלך,ובמי היית משנה:בכל אחד הייתי משנה משו...באחד קצת פחות צחוקיות
באחד קצת יותר צחוקיות
באחד קצת פחות עצבנות
אמממ...זהו נראה לי...זה הדברים הכי הכי הכי הכי חשובים
על מי אתה הכי סומך בעולם:רועי...[[האחר]]וטרה... עכשיו תגידי עליי הרבה דברים...מעניין אותי לדעת

הבנתי,

עוד כמה פרטים אחרונים. 1. במי פחות צחוקיות? האם הוא/היא חבר/ה קרוב/ה שלך?מה שמו/שמה? 2. במי יותר צחוקיות? " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " 3. במי פחות עצבנות? " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " וחוץ מהתכונות האלו, את חושבת שהכל מושלם אצלם? כך זה נראה, אחרת היית משנה עוד דברים. ואם את לא חושבת שהם מושלמים, נסי להוסיף עוד תכונות הקשורות בהם שהיית רוצה לשנות על מנת להפוך אותם למושלמים. 4.בתשובות שענית "רועי" עלייך לציין מי הוא, ומה הוא בשבילך. כנ"ל לגבי טרה. השמות די חשובות לתהליך זה. תודה.

המשך ב'...../images/Emo153.gif

אני מעדיפה לא לרשום שמות...ויש עוד דברים שהייתי משנה...אבל זה הדברים העיקריים...
את מי את הכי אוהבת בעולם:רועי...[[הבן של חבר של ההורים שלי...הוא בן 6 וחצי וגר בניו ג'רזי בחנוכה הם היו הארץ ופשוט התאהבתי בו
]]
בלי מי את לא תוכלי לחיות:רועי [[אחר...בנדוד שלי...]]
על מי אני הכי סומכת בעולם:רועי...[[בנדוד שלי]]וטרה...[[הבת של בתדודה של אבא שלי...קצת מסובך...היא גרה באריזונה היא אצלינו עכשיו חודש...ואני פשוט מספרת לה הכל ואני יודעת שהיא לא תספר]]
מה היית משנה בחברים שלך?ובמי היית משנה:

למעלה