בוקר

idanyd

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo35.gif בוקר

בוקר-טוב לכולכם. אמרו לי פעם שלא אומרים "בוקר טוב לכולם", כי "כולם" זה כינוי גוף לנסתרים, ואתם הרי פה. אז "כולכם" קיבלת ברכת בוק"ט. חזרתי עכשיו מחברים, וגיליתי שכבר מחר. לא רק לפי השעון (שהרי לפי השעון, מחר כבר מתחיל ב-00:00), אלא גם לפי כללי הפורום הנוקשים. איך אתם עומדים לנצל את השבת?

nutmeg

New member
אכן בוקר

צובעים סלון היום - ומתקנים כל מיני נזילות וטפטופים. יום שיפוץ.

shellyland

New member
בוקר + בעייה אמיתית:

החלטתי שהיום מקדישה את כל-כולי לסידור הבית: כביסה, דיסקים, ספרים, ארון, חדר שינה... אממה מה? מרגע שקמתי אני רק על המחשב ומאזינה לרדיו. הדבר היחיד שהצלחתי הוא להפעיל מכונת כביסה. מה עושים???

De-Panther

New member
סוגרים את המחשב ומתחילים לעבוד!!...

ואני ממש לא מאמין לרמת העצלנות שבפורום הזה כולם כאן נשלחים למשימות מעקב וחיסול אבל להפעיל מכונת כבישה מתעצלים?? בושה!! וכן שלי אני באותו מצב איתך... כבר יותר מחודש(מזכיר לי שהיום אני בן 16 וחודש
) אני רוצה לסדר את הארון שלי ואין לי חשק להתחיל עם זה אפילו...

shellyland

New member
פנתר, בוא נעשה תחרות...

נפגש כאן בעוד, נניח, ארבע שעות, ונראה מי הצליח לסדר יותר. אני לא יודעת מה איתך, אבל אותי דברים כאלה מניעים. הולך? מה הפרס? מי שופט?

De-Panther

New member
את כבר מנצחת כי הפעלת מכונת כבישה..

ואני אפילו בלי כוח להזיז את התחת ימינה או שמאלה

shellyland

New member
דו"ח משימות:

3 נגלות של מכונות כביסה - 2 במייבש ואחת בתלייה, אף אחת לא קופלה. כלים - חצי כיור. טיטאתי את החדר אבל לא סידרתי ולא שטפתי ולא החלפתי מצעים (פיכסה). סידרתי את מרבית הדיסקים אירחתי את בירה שלטר וביקרתי את בתדודה שלי בבית-חולים (סיבוכים של הריון
אנחנו מתפללים לטוב). מה המצב אצלך, פנתר?

De-Panther

New member
אוי איך שכואב לי הגב מכל העבודה הזו

של היום!! אהה ולא סידרתי שומדבר בחדר...
אמרתי שאין לי כוח אבל הרכבתי משחק כזה עם גולות שאתה שם בקצה ואז הם מסתובבות בתוך לופים וסיבובים כאלה ומגלשות יצא יפה האחים החורגים דאגו להציק רק כשכמעט סיימתי התחלתי לצרוח עליהם
בינינו... זה היה החלק הכי כיף
אבל מה שיצבן אותי זה שהאח החורג שכל היום שיגע אותי התעצבן עלי על זה שאני מעוצבן עליו
בסוף גרמתי לו ממש להשתגע וזה היה מצחיק

../images/Emo42.gif בוקר טוב

בואו לבקר במוזיאון חה"א בחצרים.
"תמיד עולה המנגינה"
היה לי עוד משהו לומר...
טוב, לא משנה.
בוקר טוב

nutmeg

New member
ליאור!

אין לי זמן לשבת בצ'אט - נכנסת ויוצאת מהמחשב כל חמש דקות. מה העניין?

Paranoid Y

New member
בוקר טוב (כבר ערב../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif)

סוף סוף יש שמש בשמיים.. ויש הזדמנות ללכת לקטוף שקדים ירוקים.. אחרי שאתמול אכלתי את מנת השקדים הטובה הראשונה השנה.. התמכרתי.. רוצה עוד.. ואם נשאר.. אז אלך...
אבל יש לי כאבב בטן גם... אז אולי לא אלך.. נראה.. המשך יום טוב לכולם

Idan91

New member
אווווו, אפשר להתגנב למטעי השקדים

שליד השדה. טוב, לא אטרקציה. מה שכן אטרקציה זה לצאת לריצה בשדה(ולהוציא את העצבים של אתמול), אלב השמועות אומרות שהוא מלא בוץ. להוציא עצבים בחדר כושר זה כבר מוגזם.

The Charmd One

New member
בוקר ויום טוב../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif

תגידו, אתם מאמינים בצרופי מקרים- או שהכול מכוון
(קשור למקרה מוזר שקרה לי אתמול...)

miss tamborin

New member
../images/Emo42.gifבוקר כואב

קמתי בשתיים ומשו עם כאב ראש שיכול להוציא אנשים מדעתם והרגשה שאני חולה.. נראה לי שאני אחזור לישון... המשך יום טוף לכולם

למעלה