perrinat

New member
צאי לטיול../images/Emo103.gif

או לשופינג. תאכלי מקדונלדס
זה מה שאני עושה כשאני בבאסה. זה עוזר

אנשים...... תעשו לי טובה!!!!!

אם אתם נוסעים לאלית לא משנה מתי למלון 'קלאב אין' ואומרים לכם שיש הצגה בשם 'משחק החיים' ובסוף אתם שומעים שבתפקים הראשי שיחק זוהר משהו אז בסוף ההצגה תלכו אליו ותגידו לו שכדי לו להיכנס לפוורם הזה ויש ילדה שהיתה בשבוע בראשון של פסח וקוראים לה גיתית ונפגשנו כמה פעמים ששאלתי אותו משהוא... תגידו לו שאני דולקה עליו אששש בבבקשה!!!!!!! הוא גר באבן יהודה אז במקרה אם אתם פוגשים אותו הוא עם שער כמו קוצים וגבות לא משהו תשאלו אוות עם קוראים לו זוהר והוא הופיע במלון 'קלאב אין' ועם כן תגידו לו על הפורום ושאני דלוקה עליו פליז!!!!!!!!!!!!

תודה מתוקה !!!! רק תגידי לי משהו

יש הודעה בשרשור הזה שכתבתי שיר.... מה את חושבת עליו? ובכלל כולם! מה אתם חושבים? אני צריכה לדעת כי אח שלי יכול להלחין לי אותו עם הגיטרה שלו..

תודה!!!!

יש לו עתיד? נראה לך רוני תאמץ אותו? בכל מקרה שאני חושבת על זה עכשיו... אני לא רוצה לשכוח אותו!!!! כל עוד אני אדחיק אותו זה יותר יפגע בי! אני צריכה לחשוב עליו ולהתמודד עם המצב להתמודד עם הכאב!!!!!!!! צריך ללמוד משהוא על החיים הם יכולים להיות פוגעים, הם יכולים להיות חמים ומלטפים, אבל עם כל הכאב והסבל שיש צריך להמשיך ולהתמודד אם הכאב ולא לוותר!

yoooni

New member
לשרשר:

הכוונה בלשרשר היא, אם הגעת לפורום ורצית לכתוב הודעה על נושא מסויים אך אבוי, כבר יש הודעה בפורום על אותו נושא, כדאי להגיב לאותה הודעה במקום לפתוח הודעה חדשה כדי לא לדחוק לעמוד השני הודעות חשובות.

למעלה