כנסו ל כאן וכל מילה מיותרת
M Mandyִ New member 24/4/03 #1 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo32.gif כנסו ל כאן וכל מילה מיותרת
ה הגרוש ממוש New member 24/4/03 #2 איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!! אל תמשיכי לדבר כי אני אתחיל לשנוא אותך!!!!! סתם!!!!!!! אבל איזה כיף לך!!!!!!!!
איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!! אל תמשיכי לדבר כי אני אתחיל לשנוא אותך!!!!! סתם!!!!!!! אבל איזה כיף לך!!!!!!!!
M Mandyִ New member 24/4/03 #3 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif don't hate me because *Felipe* is beautiful
M Mandyִ New member 24/4/03 #5 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo6.gif הלכת להופעה כבר?
• •Dark Angel• New member 24/4/03 #8 איזה כיף לך גם אני רוצה ללכת להופעה אבל אני לא הולך כי הכרטיס עולה הרבה ואף אחד לא רוצה לשלם 170 שקל
M Mandyִ New member 24/4/03 #9 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאבל יש כל מיני ארגונים שנותנים הנחה. למשל, מי שמתארח במלון שלהם בשרתון מוריה בת"א, מקבל את הכרטיס ב-49 ש"ח חבל להפסיד..זה מופע מדהים
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאבל יש כל מיני ארגונים שנותנים הנחה. למשל, מי שמתארח במלון שלהם בשרתון מוריה בת"א, מקבל את הכרטיס ב-49 ש"ח חבל להפסיד..זה מופע מדהים
J jlo9 New member 24/4/03 #10 איזה יופי! גם אני הייתי ב17/4! היה נחמד לא יותר מזה...כולם צרחו לי באוזן!!!
M Mandyִ New member 24/4/03 #11 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifרק נחמד?! זה היה מופע מושקע ויפה מאוד ומלהיב במיוחד למי שרואה את התוכנית... את צודקת בדבר אחד-המעריצות הרסו לי את עור התוף...ובנוסף לזה, הסאונד היה חזק מידי
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifרק נחמד?! זה היה מופע מושקע ויפה מאוד ומלהיב במיוחד למי שרואה את התוכנית... את צודקת בדבר אחד-המעריצות הרסו לי את עור התוף...ובנוסף לזה, הסאונד היה חזק מידי
M Mandyִ New member 24/4/03 #13 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifחכו, זה לא נגמר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אחי הגדול כרגע בהופעה (סתם סידרו לו כרטיס), והוא אמר שפליפה עדיין עם השרשרת שלי!!!
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifחכו, זה לא נגמר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אחי הגדול כרגע בהופעה (סתם סידרו לו כרטיס), והוא אמר שפליפה עדיין עם השרשרת שלי!!!
ע עינת ברששת New member 26/4/03 #15 אני...... הייתי בצילומים של התוכנית פוקס קידס..ראיתי אותם ממרחק של חצי מטר ויש לי תמונות סוף הדרךךךךךךךךך......... והייתי גם בהופעה הרגילה..חמוד ביותר..
אני...... הייתי בצילומים של התוכנית פוקס קידס..ראיתי אותם ממרחק של חצי מטר ויש לי תמונות סוף הדרךךךךךךךךך......... והייתי גם בהופעה הרגילה..חמוד ביותר..
P prinsses maya New member 26/4/03 #16 מה?????????????? מנדי../images/Emo24.gif ../images/Emo79.gif באיזה הופעה היית? איך הגעת V.I.P יוווווווווו מנדי!! כיף לך!! בקשה תסדרי לי גם משהוא פליז תיהי חמודה חולה עלייך
מה?????????????? מנדי../images/Emo24.gif ../images/Emo79.gif באיזה הופעה היית? איך הגעת V.I.P יוווווווווו מנדי!! כיף לך!! בקשה תסדרי לי גם משהוא פליז תיהי חמודה חולה עלייך
P prinsses maya New member 26/4/03 #17 אני הייתי ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif במופע הראשון!! והיום כמעט נסעתי למלון בתל אביב שורה 9 ופליפ עשה לי שלום וחיכה שאני אסיים לצלם אותו ואז חייך
אני הייתי ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif במופע הראשון!! והיום כמעט נסעתי למלון בתל אביב שורה 9 ופליפ עשה לי שלום וחיכה שאני אסיים לצלם אותו ואז חייך
M Mandyִ New member 26/4/03 #18 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifלמאיה ועינת../images/Emo26.gif פרינסס מאיה- אני לא יכולה לסדר שום דבר..סורי אבל אם היית כבר זה גם טוב עינת- תשלחי לי את התמונות מפוקס קידס פליז
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifלמאיה ועינת../images/Emo26.gif פרינסס מאיה- אני לא יכולה לסדר שום דבר..סורי אבל אם היית כבר זה גם טוב עינת- תשלחי לי את התמונות מפוקס קידס פליז
M Mandyִ New member 26/4/03 #19 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifכנסו מהר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ביום חמישי בבוקר, המורדים ביקרו בירושלים.. פליפה לא הוריד את השרשרת שלי (השרשרת העליונה...)
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifכנסו מהר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ביום חמישי בבוקר, המורדים ביקרו בירושלים.. פליפה לא הוריד את השרשרת שלי (השרשרת העליונה...)