ח-ו-צ-פ-ה!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifח-ו-צ-פ-ה!!!

כבר 5 שנים אני מנויה לראש1, והפעם ממש נמאס לי! באתר של ראש1, אנשים בחרו את האנשים היפים ביותר מעולם הבידור. בנים ובנות. ומי לא מופיע ברשימה בכלל? ניק! שכחו אותו פתאום? מה הולך פה? הם בקושי כותבים עליו, לא נותנים לו הזדמנות בכלל, אז ברור שאף אחד לא יבחר בו. אני לא אתפלא אם הייתה רשימה קבועה והיה צריך לבחור מתוכה. ככה שאולי הם לא שמו את ניק בכלל. חוצפה.

bsbgirl

New member
רעיםם!!!

אבל לפחות יש האווי בניוזיק צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה לא?

חוצפנים ../images/Emo46.gif

הם הולכים על מה שמוכר... איזה חוצפה! לפחות אנחנו יודעות שהוא חתיך!

Bones girl

New member
הייתה רשימה קבועה!

אני נכנסתי לאתר של ראש1 וראיתי את הרישמה חיפשתי מישהו מבקסטריט ואף אחד לא היה ברשימה!!!!!!!!!! זה באמת חוצפה אולי ראש1 לא מחבבים את בקסטריט אבל אי אפשר להתעלם מאיך שהם נראים! כאילו הבחורים מ-ד-ה-י-מ-י-ם-! חוץ מזה שראש1 בכלל לא אוהבים לפרגן לבקסטריט ובקושי כותבים עליהם! למרות שדווקא יש מה לכתוב!!!!!!!!! אבל יש עכשיו סקר (באתר של ראש1) מי הזמר האהוב עליכם (כמו שכבר כתבתי לכן) וחייבים לבחור בניקוש מלא! חסרים לו משהו כמו 100 קולות! הצבעתי לו בערך 100 ומשהו פעמים.... אבל ג'סטין כל הזמן עולה!

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifזה לא יעזור שנצביע

1000 פעם! אפשר להצביע רק פעם אחת ממחשב אחד...זה בדוק...

Bones girl

New member
דווקא אצלי במחשב

אפשר להצביע כמה פעמים... אני פותחת כמה חלונות אינטרנט באותו הזמןומצביעה זה מחשיב כל אחד בנפרד... לחברה שלי זה לא הצליח... אבל אחרי איזה 20 דקות היא יכולה להצביע שוב אז...

mya 6

New member
ראש 1 הם פשוט חולארות!!

מה ראציתם... הםפ כותבים על מה שמוכר כי מה לעשות- ככה זה! הם הבקסטריט בויז היו מוצאים אלבום שהיה עושה רעש אני אומרת להם היו מוצאים לאת כריס מרטין מהרשימה ושמים את אחד הבנים.בדוק. (וחוץ מיזה כריס מרטין מכוער!!)

American Girl

New member
אני מסכימה....

זה לא שהם שונאים את הבויז פשוט בקסטריט בויז "כבר לא באופנה" חכו ותראו אם הבויז יוציאו עוד אלבום אז בטוח יהיה עליהם יותר חומר ותמונות!

למעלה