../images/Emo141.gif דיווחי שיעורים ../images/Emo141.gif

דווחו על שיעורים שעברתם בקלילות, ללא סטנדרטים גבוהים!! לא צריך לכתוב באופן משעשע, מענין, זורם, רהוט או כל דבר אחר
לא צריך לכתוב דיווח ארוך. הדיווח יכול להסתכם בכמה מילים. הדיווח שלכם יכנס ליומן השיעורים שנמצא בקישור הזה! נו, אז למה אתם מחכים?

Lagrangian

New member
דיווח לא שיעור

אחרי שבוע מתיש עמוס היסטריה ודד ליינס (כמעט גם ללא שיעורי טאי צ´י) נרדמתי היום.. עד שעה 21:00 - שבה אמור להתחיל שיעור טאי צ´י, כמובן. מה עושים מה עושים, נסעתי לשיעור אבל הגעתי ב 21:15 וכדי לחסוך לעצמי את בושת הפנים לא נכנסתי. כמובן שהרגשתי די שבור - אז נסעתי לפארק. הסתובבתי שם ולבסוף עמדתי קצת, נפטרתי מכל מני מחשבות, עשיתי קצת סאן סו ג´ין ואז גם קצת טאי צ´י. הייתי במצב רוח מיימי משהו, שעשה את שלו - התנועות שלי היו איטיות יותר מהרגיל.. סה טו

deep ocean

New member
../images/Emo29.gif חלומות נעימים ../images/Emo1.gif

ואם היית נכנס ב-21:15, היו באמת מסתכלים עליך במבטי תוכחה? או שאתה הרגשת לא נוח עם זה באופן אישי? אגב, מה זה סאן סו ג´ין? שיהיה לך שבוע קל יותר, רגוע ונעים

Lagrangian

New member
תגובה

המורה קצת קשה. חוץ מזה, אותי תמיד מטריד שאנשים מאחרים לשיעור - נאה דורש נאה מקיים. סאן סו ג´ין - המורה שלך גם עושה את זה - תרגילי טווית חוט המשי, מבוסס על תנועות של הפורם בסגנון צ´ן.

deep ocean

New member
אההההה, את זה גם אני עושה

הגדרות..מילים...בלה בלה בלה
נאה דורש - נאה מקיים. הממממ, אוקיי

soulbird

New member
לפני זמן נשאלה השאלה האם להתאמן

בחוץ או בפנים . אתמול יום ו´ היה לבית ספר שלי לקונג פו אימונים באיזה פרק בהוד השרון. זה היה בשעה 14:30. שהודיעו על עוד פיגוע בבירה לא ממש התחשק לי ללכת והתלבטתי עם עצמי. אבל בסוף החלטתי כן ללכת ואני מודה לא-ל שהלכתי במקום לשקוע במרה שחורה. אווווחחחחחחחח זה היה כזה כף. בסיבות 13:00 היגיעו עננים שלא בישרו טובות (כאלה שחורים וכבדים) אבל בכל זאות החלטנו להמשיך באימונים . התחיל לתפתף , המאמן הסתכל אלינו חייך וצעק ממשיכים!! רק שבאמת התחיל המבול התפזרנו. כולנו נרטבנו עד העצמות אבל חפיף. היה כלכך כף לא הייתי מוותרת על זה . חיים למרות הכל חייבים להמשיך. שבת שלום אני

למעלה