uoli13

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

صباح الخير يا شباب ويا صبايا

uoli13

New member
הסטה פרועה בפורום אקטואליה

בפורום אקטואליה קיימת הסטה פרועה נגד הערבים בכלל ונגד ערביי ישראל בפרט , ההסטה והשנאה משתוללת שם בפורום בלי מפרע, ואני שואלת אם בפורום שלנו הייתה הסטה נגד היהודים לא היו סוגרים לנו את הפורום??????? האם לפי כללי הדמוקרטיה הישראלית לרוב היהודי מותר להסיט נגדנו??????

מנסי

New member
יולי בוקר טוב לך ולכולם.

למה להתרגש ידידתי ? תגיבי במה שאת יכולה!,ואני אכנס גם בכדי להביט! יהיה להם אקשין...מבטיח.

uoli13

New member
מנסי ידידי בוקר טוב

הסבים החכמים שלי למדו אותו כלל מעניין. שקקי לא מזיזים כי הוא מסריח עדיף עדיף להתרחק ממנו.

glock X

New member
בוקר טוב כולם, מנסי ויולי../images/Emo42.gif

זה לא חדש שתמיד יש הסתה נגדנו, יש הסתה סביב כל דבר בעולם, לא תמצאי עם או אינדיווידואל שחוסכים ממנו הסתה, לעזאזל אפילו את אלוהים מקללים ומסיתים נגדו, את מוחמד קיללו, את הדברים הכי טובים מקללים אז אותנו לא יקללו ? הם חושבים שאם ערבי אחד מחבל אז כל הערבים מחבלים, דעות קדומות והכללות הם מה שגורמים לאדם להיות עיוור, כשהם רואים ערבי אינטליגנט הם חושבים שראו חייזר, כשהם רואים ערבי פתוח הם נדהמים, אני מכיר את הכעס שלהם ויכול להזדהות עם הכאב שלהם אבל ברגע שהם תוקפים אותי על היותי ערבי ומכלילים אותי אישית בנושא של פיגועים וטרור אני יכול להיות מאוד אכזרי ולפגוע בדבר הכי רגיש אי אפשר להיות סובלני עם מישהו שבא להלחם איתך על היותך אתה!!! אני ערבי וגאה בזה שזה מה שאני כי זה לא יכול להיות אחרת, ומי שיש לו מה להגיד על היותי מה שאני שיבוא לפה וינסה אותי אני אכנס באבי אביו

GL0BAL

New member
מממ..דיון בנושא יכול לעבור למקום

היותר מתאים זה בפרורום דו קיום מה דעתך להעלות את הנושא כדי לקבל תשובות יותר ברורות

למעלה