מצוטטת

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif../images/Emo178.gif

התרנגולת פצחה את עייניה ראבאק שבוע של טירונות יש לי (ואני ממש לא צוחקת) אז מה היה לנו.... מיכלי שסופרת... ת'שעות הילדון שלה כבר ב-
אני, מה איתי אתם לא רוצים לדעת בחיי בקושי את עייני פותחת נראה לי אחרי שבוע כזה אפילו מגהץ על קיטור לא יעזור לי
ואתה יהודה אל תתרגל אה
בסוף מגיע יום חמישי ואז החגיגה נגמרת..... עד אז אני שמה יד מגישה, ובבוקר טוב ראשונה מברכת יאללה ניצת.... יש לך תיק היום
בוקר נעים

מצוטטת

New member
../images/Emo79.gif ובמקום ../images/Emo79.gif

תיקרובת ליד ה-
מגישה לכם הפם את זה
יש מעט אנשים/אסתר שמיר יש מעט אנשים שעפים והרבה קוצצים להם כנפיים מעט אנשים ששרים והרבה מזייפים את שירם יש מעט אנשים שבונים והרבה מחבלים בירכתיים יש מעט אנשים אוהבים והרבה פוחדים מעצמם ובשקט הבא מחמלת שמיים של שלוות קיום תמימה די באחד שקולו מחריש אוזניים להרוס את הדממה יש מעט שנוגעים באמת והרבה שעוצמים את העיניים יש מעט שיודעים איך לתת והרבה שקומצים את ידם יש מעט אנשים שחולמים והרבה ששמים להם רגליים יש מעט אנשים שמחים והרבה שסגרו את ליבם ובשקט הבא מחמלת שמיים שלוות קיום תמימה די באחד שנרו מאיר שמיים להאיר את הנשמה ובשקט הבא מחמלת שמיים שלוות קיום תמימה די באחד שנרו יאיר שמיים ויאיר את הנשמה

maof

New member
בוקר טוב אנשים ויום ניפלא../images/Emo42.gif|קפה

יאלההההההה בחזרה לנירות..... מצוטטת מתי בדרך כלל ניגמר תחילת חודש
מעוף

מצוטטת

New member
לא יודעת

מה קורה במקום אחר אצלי בד"כ זה מסתיים רק !!! ב-15 לחודש ואז........ מתחילים להתכונן לחודש החדש מצוטטת כל הזמן בלופ כן, כן גם בעבודה
והשבוע זה נראה לי כאילו לא יגמר לעולם
מזיע|
אז מה אמרנו מעוף החיים יפים אז מחייכים ו ממ/שיכים ל

maof

New member
עוד פעם../images/Emo7.gif

התחלת חודש כזאת
למה היתה לי הרגשה שזאת תיהייה התשובה שלך
ותגידי לי שאני לא קורא נכון..... בין השורות
מעוף

בוקר אור ../images/Emo42.gif

ואללה תיק תיק יש לי היום תרתי משמע מצוטטת רגע ,שניה תני להתרגל

michaly44

New member
../images/Emo42.gifבוקר..קמתי

הילד מגיע..ויש לי בעייה אם ארון. החלטתי לסדר מדפים... קניתי חומרים..הכל מדוד קניתי מקדחה קניתי עץ יפה חתוך קניתי כאלו ברזלים שצריך לדפוק בקיר...וכאן הבעייה......... איך מוצאים בקיר..את העמודים כדי לדפוק בהם את המסמרים עם הדריל? (מקדחה)? כי מה יקרה אם אעשה חור ישר לאיזה צינור. הקיר משותך לחדר אמבטיה? האם יש מכשיר שמגלה היכן עמודי תמיכה בקיר..או משהו? ממש לא בא לי לקדוח איזה חור בצינור..עזרה? ועכשיו שותה לי קפה וחושבת איך עושה חורים בקיר... ועכשיו הספירה לאחור...הוא טס בחצות ו 5 דקות....8 חודשים..ואללה..לא מאמינה.. תודה מצוטטת על התמיכה.

maof

New member
סיפור על מקדחה........./images/Emo9.gif

שהכרתי את בת זוגתי ....והיתחלנו לגור יחד אז יום אחד היא אומרת לי ...... בוא וניקדח כמה חורים יש לי מספר תמונות שכבר מזמן אני רוצה לתלות על הקיר..... יש מדף שאני רוצה להרכיב בשרותים...... ועוד כמה דברים קטנים שלא יכולתי לעשות...... אני אומר לה בכייף אין שום בעיה רק דבר אחד בקיר פנימי אין בעיה המברגה שלי יכולה לקדוח אבל בקיר חיצוני אין לה מספיק כוח ..... והיא אומרת לי פתרנו את הבעיה ....... לאח שלי יש מקדחה ....אחלה מקדחה !!!!!! אוקי אני נוסע לאח שלה להקחת את המקדחה מחזיק את המקדחה בידים שלי........ ואומר וואאאאוווווווווווווו
אני עומד מול הקיר....המקדחה ביד שלי....... ומתחיל לקדוח.......וליקדוח.......וליקדוח
קדחתי את הקיר ....קדחתי את המיטבח ....כימעט את מכונת הכביסה זאת היתה קדיחה.......
"חבל על הזמן" מאז ועד היום הזה ......בת זוגתי ........ שהיא רואה אותי עם מקדחה ביד...... הגננ'ה מישתחררת....לקחת מקדחה מאח שלה ..... אין על מה לדבר בכלל
היא מגבילה אותי הכל צעדי...ועוקבת אחרי עם שואב האבק
ותגידו שאני לא רוצה לעזור בבית
מעוף

michaly44

New member
../images/Emo3.gifחחחחחחחחחח...אז זה אומר

שהיום אני קודחת את האם אימא של הצנרת? רק רוצה מדפים מה הסיפור... אם אין גבר לי אז מי לי?

למעלה