Hit A Sista Back 1X19

Nico Tine

New member
בנוגע לפרק ששודר היום.

טוב אז באמצע הפרק היתה לי שיחת טלפון מעצבנת ומאז כל הפרק הסתבך לי. מישהו יכול להסביר מה קרה בדיוק?? כלומד מה עם טינגה היא מוחזקת במנדיקור או במקום אחר? וד"א ברין זו הבחורה מהפרק cold comfort?

nktlajur1

New member
איזה פרק יפה!!!!1

אבל לא הבנתי מה עשו לטינגה? למה שמו אותה במיכל כזה?

כן..

ברין זאת זאתי שהיתה לה הזדקנות מואצת או משהו כזה..גם לי לקח זמן עד שהבנתי שזאת אותה אחת.. יד לי גם שאלות: איך קוראים לשחקנית שמשחקת את טינגה? ואת השחקן ששיחק את בעלה-צ'ארלי?

aj23

New member
התרנגולת שהטילה ביצי זהב.

טינגה היא מיוחדת. במנטיקור עשו ניסויים של צאצא להורים טרנסג'ני ואדם רגיל. כל התוצאות שלהם הראו שהצאצא יצא אדם נורמלי לחלוטין. טינגה הולידה ילד שאביו הוא אדם רגיל והילד שיצא להם הוא כמו טרנסג'ני. יש לו שליטה במרחב, הוא בעל זיכרון לטווח קצר וארוך מצויינים וכדומה.. הם שמו אותה במיכל בשביל לעשות לה את הבדיקות, ולנצל את היכולת שלה.

aj23

New member
אני מתחיל לשנוא את זק!../images/Emo46.gif

כל התפיסת עולם והתנהגות של זק מראה שהוא היחיד בין האחים שכבר 10 שנים עבר והוא לא קולט שהוא כבר לא חייל!!! הוא כל הזמן מזהיר את מקס ואומר לה לא להיות פגיעה-יענו להתחבר למישהו, לנוע ממקום למקום כל הזמן. הבנ'אדם לא קולט שעכשיו כשהוא בחוץ הוא לא חייל אלא צריך להתנהג כמו אדם רגיל! הוא לא סומך על אף אחד ולא נותן לעצמו להיות פגיע. לדעתי ליידקר יעשה לו טובה אם הוא יחזיר אותו למנטיקור כי כבר 10 שנים שהוא בחוץ הוא מרגיש כרדוף, מסתובב בין קווי האויב. ליידקר רק יפסיק לו את הסיוטים.

פרק יפה!!!

אהבתי שכל פעם זק עוזר להם בכלל לא זכרתי את הפרק כ"כ טוב ואבא שלי יושב לידי ומגלה לי כל מה שעומד לקרות

Lorly

New member
נצל"ש בקשר לציטוטים... ../images/Emo94.gif

כל הציטוטים שרושמים פה בהודעות ובתגובות מופיעים גם בדף המיוחד הזה של הציטוטים או שצריך לחפש בהודעות?

ברודי

New member
את מדברת על המאמר עם הציטוטים?

לא ממש הבנתי אבל אם כן אז הוא בהחלט לאחרונה לא התעדכן.. בקרוב אני אשתדל לעדכן אותו מחדש.

ברודי

New member
טוב בוא נראה...

הפרק היום היה מעולה מבחינת קטעי האקשן והמתח, מאכות זה תמיד דבר חיובי במיוחד כשיש הרבה כאלה
. בכל אופן אין הרבה מה להגיד.. פרק מעניין. והיה היום שוב את סבאסטיאן שזה בכלל דבר שצריך להיות בכל פרק
זאק תמיד צץ משומקום וזה מתחיל להיות כבר צפוי מדי, אההה ו.. בעלה של טינגה שאווה
. ציטוטים: TINGA: That's a lot of manpower, Max. MAX: Good thing we're a lot of girl power זהו

ברודי את כל כך צודקת!

בעלה של טינגה באמת ממש שווה!
וטינגה יפה..יש לה עיניים כאלה מיוחדות..

למעלה