freedom!!

../images/Emo42.giffreedom!!../images/Emo42.gif

לקראת החופש הגדול אני עושה תחרות שבה הסים שלכם צריך להנות כמה שיותר! היו משימות וצריך לעקוב אחריהן מומלץ שתהיה לכם את חבילת ההרחבה חיי לילה אבל לא חובה! צריך להירשם עם סימ/סימית בגיל מבוגר בלבד. התחרות תכלול כל מיני דרכים לכייף ואולי סוף תצליחו להגשים לסים שלכם את החלום הגדול שלו! ואולי אפילו שניים! אתם צריכים לבחור לסים שלכם חלום ובסוף אולי תגשימו אותו! (החלום השני הוא לזכות בפרס) המשתתפים מתחרים על פרס ממש שווה שבסוף התחרות תגלו מהוא! (יש גם פרסי ניחומים..) בכל פעם יודח משתתף אחד אלא עם חלק מהמשתתפים לא יגישו (אל תעשו את זה..) אז קדימה להירשם: שם: כינוי: שם סים/סימית: מין: חלום: תחביבים: למה מגיע לי לזכות: תמונה:

שיטט../images/Emo55.gif

ההודעה הוזו לא נכונה! זה זה(וזה שונה): לקראת החופש הגדול אני עושה תחרות שבה הסים שלכם צריך להנות כמה שיותר! היו משימות וצריך לעקוב אחריהן מומלץ שתהיה לכם את חבילת ההרחבה חיי לילה אבל לא חובה! צריך להירשם עם סימ/סימית בגיל מבוגר בלבד. התחרות תכלול כל מיני דרכים לכייף ואולי סוף תצליחו להגשים לסים שלכם את החלום הגדול שלו! המשתתפים מתחרים על פרס ממש שווה שבסוף התחרות תגלו מהוא! (יש גם פרסי ניחומים..) בכל פעם יודח משתתף אחד אלא עם חלק מהמשתתפים לא יגישו (אל תעשו את זה..) אז קדימה להירשם: שם: כינוי: שם סים/סימית: מין: תחביבים: למה מגיע לי לזכות: תמונה: אל תיתיכסו להודעה הראשית..

DOLLS GIRL

New member
נרשמת

שם:אביטל כינוי:DOLLZ GIRL שם סים/סימית:אין שם בנתיים (היא עוד לא בסימס) מין:נקבה חלום:להיות טופ מודל תחביבים:לצייר, לקרוא, ללמוד דברים חדשים,לצאת לבלות וספורט אתגרי למה מגיע לי לזכות:כי תמיד הייתי הכי כפית ואני חושבת שלי מגיע להגשים חלום תמונה: ->

YoYo1995

New member
../images/Emo176.gifנרשמת. ../images/Emo13.gif

שם: נור. סימית: נטאשה בלאו. מין: נקבה. תחביבים: "אני אוהבת לצייר, לרקוד, לקרוא, לבלות עם חברים. אני ידידותית, ואוהבת דברים חדשים. אבל הכי הכי אני אוהבת, לבשל אני עובדת במסעדה קטנה בפלסנטיוויו." למה מגיע לי לזכות: "מגיע לזכות, כי אני עובדת כ"כ הרבה שאין לי זמן להנות מכל רגע, ולפעמים להתפנק." תמונה:

../images/Emo42.gifמצב../images/Emo42.gif

רשומים: Just Princess עם מישל Miss T B עם סנדרה קרוגר Manga136 עם נורל הוסטון DOLLZ GIRL - חסר שם של הסימית YoYo1995 עם נטאשה בלאו

נרשמת...

שלומלום... אני מאד רוצה להירשם... לצערי אין לי שמץ איך להעלות תמונה של הסימס לפה... אם תוכלי לשלוח לי הוראות אני אהיה מאושרת ואגב, תשמרי לי מקום... :)

שמור../images/Emo127.gif../images/Emo55.gif

פשוט הייתי עסוקה קצת בזמן האחרון.. מדריך אני ישלח לך בקרוב

למעלה